D
Collapse
X
-
Gražus aprašymas. Kaip matau padirbėjai prie jo, Egu. Iš visų VK grupių šita labiausiai ir patinka, O daina (ypač PV) Ouka Saki Some ni Keri [6 nuo viršaus, skaičiuojant iš kairės]. Kimono rulez.
Bernai, žinoma, gali pezėt, kad jie čia bobiškai apsirengę, bet tai nekeičia esmės, kad muzika rūlinaPaskutinis pakeitimas nuo bithuthe; 2009-06-23, 00:05.👍 1Comment
-
👍 2Comment
-
Jega patinka man ju stilius!!!!Is kur galima ju diskografija parsisiust?! ^^Paskutinis pakeitimas nuo karolisvis; 2009-06-23, 00:05.Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpicComment
-
Dirstelk į PV Turiu šiek tiek orginalių cd bei dvd (gal pavyks surinkti ateityje visą kolekciją)... leidau sau tokią prabangą XD. Nesinori čia kažkokių nelegalių linkų dėti, manau jei žmonėms patiks, patys susiras, yra begalės resursų skirtų japoniškai muzikai.
Taip...jie visi vyrukai... ar tave tai gąsdiną?
Nu ką jau su jumis darysi....
Na kad ir iš čia.
Tiesa, teks prisiregistruoti, bet labai neblogas prancūziškas puslapis.
Tiesa yra begalės bloggų jau minėtų mūsų VK/j-rocko gijoje kažkur giliai forume, reiktų tik pasiieškoti.Paskutinis pakeitimas nuo Egura; 2009-06-23, 00:10.👍 1Comment
-
Taip...jie visi vyrukai... ar tave tai gąsdiną?Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2009-06-23, 00:15.Comment
-
Am.. Negaliu atskirt vyru nuo moteru, shioja grupeja. Perdaug supopsintas ivaizdis. Geju paradas pagal mane arba mexiketishkas.I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!Comment
-
Comment
-
Comment
-
Pritariu žmogui. Perdaug persistengė su tuo įvaizdžiu. Niekada nemėgau taip vadinamų "Dress up bands", nes dažniausiai jiems rūpi tik pinigai ir populiarumas. Beto, kai jau nebegaliu atskirti kur ten male kur ten female tai pasidaro tikrai nejauku...
Visgi jų muzika visai nebloga, bet vokalas persilpnas ir "perlengvas" mano manymu. Na bet tai J-rock, taigi prie vokalo nekimbu.
Live pasirodymai tai nepatiko... Perdaug jie išsipuoše, nėra tokios energetikos kurios man norėtusi, nera tikro atsidavimo muzikai scenoje (pvz kaip pas Angus'ą Young'ą kai jis draskosi su gitara, arba kaip pas James'ą Hetfield'ą kuris tiesiog išspjauną iš savęs kiekvieną žodį), nepatinka man tas jų maivymasis... O kai screamint pradeda tai juokas paima. Norit pykit, norit nepykit, bet tokia mano nuomonė.
Na bet Egur'ai pagarba už tai kad sukūrė savo mylimiausiai grupei gražų aprašymą. Matosi, pasistengė žmogus.Paskutinis pakeitimas nuo n'Huun; 2009-06-23, 00:49.Carpe diem... and place no trust in tomorrow.
Metallica - ...And Justice for All...👍 1Comment
-
Na parsiunciau ju viena albuma ,kad praplest klausomos muzikos akirati,ir kelios dainos visai patiko: hydograph,arabesque .vokalas tikrai per lengvas,bet pats asagi vienam live pasirodyme atrode kaip tamsos valdovasComment
Comment