ef-tale of melodies ziniai geresnis patarimas visiems paziuret kas nemate vienas epas gali net jums asara isspaustDDD
ef - a tale of memories
Collapse
X
-
Mano akimis žvelgiant kaip tik pirmasis sezonas ir yra kur kas graudesnis nei antrasis, nors šiuo atžvilgiu jie kaip ir nekonkuruoja, tai yra įstabus dviejų žmonių kelias į savęs atradimą. Net ne dviejų, o šešių...Comment
-
O mane nepasakyčiau, kad labai sužavėjo. Nesiskundžiu bejausmingumu, bet nepalietė manęs šis anime. Kadangi neblogai vertinimas, nusprendžiau žvilgtelėti, bet dar syk teko įsitikinti, kad toks piešimas, kur veikėjai su arbūzais vietoj akių, man nelimpa... Na, spalvų paletė, taip, graži, dangus bei vizualiniai efektai taip pat ryškūs ir spalvingi, bet pernelyg juntama kompiuterinė grafika charakteriams tikrai, bent jau mano skoniui, akies neglosto. Be to, panašu, kad visais šiais efektais buvo norima užgožti pačias istorijas, kurios nėra labai originalios. Buvo keletas neblogų minčių, bet nieko naujo ar negirdėto. Kas svarbiausia, nė vienam veikėjui nepajaučiau simpatijos. Bukokos panelės, blankūs berniokai... O jei jau nejauti simpatijos veikėjams, tai net ir neįdomu stebėti jų gyvenimo. Ir šiaip atmosferos trūkumą dar kėlė tai, kad gatvės dažniausia buvo vaizduojamos "išmirusios" (net ir dienos metu), atrodo pasauly daugiau niekas neegzistuoja apart pagrindinių veikėjų. O vaikų (16? metų) per didelis savarankiškumas gyventi be tėvų irgi kvailokai atrodo.
Comment
-
Comment
-
Tvarkingas, gražus darbas, nors kad ir koks liūdnas būtų, ašaros neišspaudė (o visgi tikėjausi), bet kad viskas gražiai užsibaigė tai 9/10. Tiesiog gal per trumpas kad normaliai susigyvent su veikėjais, juolab čia ne ties viena pora fokusuojasi, bet kad būtų per trumpas irgi nesijautė.Comment
-
Comment
Comment