ef - a tale of melodies aprašymą rašyt ar tiesiog į vieną temą kišam?
ef - a tale of memories
Collapse
X
-
-
Man patiko, per tris ep'us nulis istorijos užtęsimo žiauriai fainos scenos su ta kur turi atminties defektą. kaip gažkas sakė nuo comedy, romance iki slife of life, drama likau dižiai nustebintas,
OST taip pat patiko ypač opening'as 5/5Comment
-
Peržiurėjęs šį anime pamėgau drama-romance žanro anime'us. Tikrai vertas dėmesio dėl istorijos, dramos, kartais nustebinančių ar šokiruojančių vietų o ką jau kalbėti apie piešimą. 5/5
Spoileris:Kas žiauriai nustebino, kad vos prisipažinus meilei veikejos iškarto permiega su vaikinaisComment
-
Paglaiau po tiek laiko ieškoimo radau tikrai dėmėsio verta drama. Su šiuo anime pkeičiau savo bendra vertinima į romance ir drama . Labai malonu žiurėti kai toks tiesus siužėtas, neklaidžiojnatis pievomis ,o ir piešimas akiai malonus. Duodu 5/5 ,o dabar žiuriu melodies.
P.s. Kaip minėjo DreamT spoilery, man ir buvo keista, kai tik vekėjai prisipažindavo melėi iškart guli nuogi. mano manymu jai tos "melės vietos " butu šiek tiek ilgesnės ir atviresnės , tada anime butu dar idomesnis.Comment
-
mane tiesiog sužavėjo šis anime, nuo jo pradėjau žiūrėt romance-drama serialus
charakteriai nelievi ir realistiški, piešimas labai mano skonio (tik tos kojos tikrai laaabai kreivos), op daina fantastiška, kameros rakursai originalūs, nėra pilstoma iš tuščio į kiaurą, na vienu žodžiu šedevras
tik kai pabaigiau žiūrėt man nelabai patiko kaip viena iš istorijų baigėsi, bet po kurio laiko supratau, kad taip ir turi būti, nes tuomet kaip ir visi kažką gaunaComment
-
Tai pirmas mano matytas toks emociuonalus anime. Tai pirmas anime kai ziurint man bego asaros skruostais. Is pradziu liudesio veliau dziaugsmo. Anime kuris ieina mano geriausiuju sarasa 5/5Comment
-
EF - a Tale of Memories
Spoileris:Na, kiek laiko jau praėjo nuo mano ėmimo reikštis AZ'ete, tačiau tokia dilema kyla pirmąjį kartą. Nekyla ranka vertinti šį anime, kadangi skalėje nerandu jam tinkamo įvertinimo.
Kaip kad vaikas, įsivaizdavęs, jog brangenybė yra jo turimi paprasti žaislai, ir staiga pamatęs kažką dar gražesnio.
Naivumas. Pasaka. Laiminga pabaiga. Nelaiminga pabaiga, tai tik tuščios kategorijos mėginant sulyginti tai, kas yra "čia" ir "ten". Vieniems jis vienokį įspūdį paliko, kitiems kitokį.
O man jis padėjo kai ką suprasti. O tai jau neįkainuojama.
Tokia mano nuomonė - jis nepakartojamas ir toks vienintelis.
Ir to niekas nepakeis.
Forget me not.
Jeigu kažkam šis pranešimas pasirodys bevertis, trinkite lauk.Comment
-
Pagaliau paziurejau ir tikrai buvo verta! Ir kodel maniau, kad man nepatiks... na su ramia sazine duodu 5/5! ;D Tikrai saunus anime, labai didelis pliusas - ne 1 istorija. Retai kada pavyksta per viena diena beveik visa anime paziuret, net nustebau, kad taip itrauke ^^Comment
Comment