Gal galit man tamsuolei paaiskint ka reiskia love polygon ?Aciu is anksto .
School Rumble
Collapse
X
-
Comment
-
Damn, žiūrėjau taip seniai, o iki šiol atsimenu kaip kaifavau žiūrėdamas visas serijas. Humoras yra originalus su daug epinių vietų, gera parodija daugely vietose. Ir kaip apibūdint anime per kurį visas serijas išsišiepęs sėdi ir dar lūžti pastoviai xD
Žodžiu, šis atsakys vertinimą mano x)
Spoileris:KartoškėComment
-
Juokingas anime dviraciu lenktynes bei.. lanko saudymo pasirodymas, buvo tiek juokingi kad kritau nuo kedes.. gal todel kad nuotiaka gera buvo bet vis tik. Girls can rock daina mane veza kaip tik dabar groja. IMHO (nesupykit fanai) geriau uz Haruhi ir pan School comedy..
paprastai kalbant palygon reiskia daugiakampi pvz trikampi taip iseitu meiles daugiakampis (trikampis) kai meiles interesai susikerta tarp nemazai personu.I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.Comment
-
This stuff ROCKS....... tikriausiai pridėsiu prie savo top 10 ^^ Patiko viskas: keista meilės istorija, komedija, kvailos kasytės ir šiaip viską kartu sudėjus gaunasi nuostabus anime. Pabaiga tai visai fatality buvo... tikras mind*uck pasirodė, bet ir tai tik labai gerai viską pabaigė...... ak, kaip gerai, kad vis dėl to yra antras sezonas ^^Comment
-
Geras anime tikrai, tikrai yra is ko pasijuokti, labai idomus siuzetas. Tai vienas geresniu school life anime. Piesimas taipogi neblogas. Antra sezonas paziurejes likau taip pat suzavetas, bet gala, kad trecias sezonas yra tik 2 OVA .Paskutinis pakeitimas nuo ciombiukas; 2010-01-31, 12:03.Comment
-
Ziurejau sita anime tai iki asaru juokiausi Bet 2 sezonas kazkaip nuvyle -_-"Japanese Geisha No.1
Comment
Comment