School Rumble

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Mikan
    Light Yagami is a psycho
    • 2009 11 26
    • 44

Gal galit man tamsuolei paaiskint ka reiskia love polygon ?Aciu is anksto .

Comment

• zeke
      trust me i'm engineer

• 2009 01 02
      • 392

Autorius Izzo
      Kažkaip pažiūrėjau pirmą seriją kadais ir nepatraukė toliau žiūrėt, gan idiotiškas pasirodė.
      Manes po pirmo epo irgi nekabino, bet kadangi tuo metu tik ši anime turėjau tai žiūrėjau toliau ir po 10 pradėjo patikt tai peržiūrėjau abu sezonus ir ovas
      S_T

Comment

• kawaii
        Narys
        • 2009 09 02
        • 59

Linksmas anime.
        Daugumos veikėjų reguliariai pasikartojantis idiotizmas, atveria vartus į humoro pasaulį dėl kurio čia tikrai pasistengta.
        Harima mano fav.

Comment

• SataNa
          Mind Zone

• 2008 02 15
          • 600

Damn, žiūrėjau taip seniai, o iki šiol atsimenu kaip kaifavau žiūrėdamas visas serijas. Humoras yra originalus su daug epinių vietų, gera parodija daugely vietose. Ir kaip apibūdint anime per kurį visas serijas išsišiepęs sėdi ir dar lūžti pastoviai xD

Žodžiu, šis atsakys vertinimą mano x)

Spoileris:
          Kartoškė

Comment

• FlameHaze
            The end of everything

• 2009 05 05
            • 89

Juokingas anime dviraciu lenktynes bei.. lanko saudymo pasirodymas, buvo tiek juokingi kad kritau nuo kedes.. gal todel kad nuotiaka gera buvo bet vis tik. Girls can rock daina mane veza kaip tik dabar groja. IMHO (nesupykit fanai) geriau uz Haruhi ir pan School comedy..

Autorius Mikan
            Gal galit man tamsuolei paaiskint ka reiskia love polygon ?Aciu is anksto .
            paprastai kalbant palygon reiskia daugiakampi pvz trikampi taip iseitu meiles daugiakampis (trikampis) kai meiles interesai susikerta tarp nemazai personu.
            I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.

Comment

• Doommuks
              Rašo

• 2009 02 22
              • 157

This stuff ROCKS....... tikriausiai pridėsiu prie savo top 10 ^^ Patiko viskas: keista meilės istorija, komedija, kvailos kasytės ir šiaip viską kartu sudėjus gaunasi nuostabus anime. Pabaiga tai visai fatality buvo... tikras mind*uck pasirodė, bet ir tai tik labai gerai viską pabaigė...... ak, kaip gerai, kad vis dėl to yra antras sezonas ^^

Blogging like a moron

Comment

• ciombiukas
                Forumo maniakas

• 2009 09 18
                • 463

Geras anime tikrai, tikrai yra is ko pasijuokti, labai idomus siuzetas. Tai vienas geresniu school life anime. Piesimas taipogi neblogas. Antra sezonas paziurejes likau taip pat suzavetas, bet gala, kad trecias sezonas yra tik 2 OVA .
                Paskutinis pakeitimas nuo ciombiukas; 2010-01-31, 12:03.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• xNekoKittyMiyox
                  Naujokas
                  • 2010 09 04
                  • 1

Ziurejau sita anime tai iki asaru juokiausi Bet 2 sezonas kazkaip nuvyle -_-"
                  Japanese Geisha No.1

Comment

Working...