Gerai kad pagrindinis veikejas buvo siek tiek "perverted" idomiau ziuret...
Ichigo 100% TV & OVA
Collapse
X
-
Labai geras. But huh? Sunku isrinkt? Nonsense, cia paliubomu aisku kad turejo Satsuki-chan isrinkt, su ja jam lengviausia bendraut, daug panasumu turi, jai apie viska pirmajai papasakojo, ir taip neisrinko. Nervina jau, kiekviename tas pats per ta pati, negali isrinkt, arba ikisa kelias geras merginas ir blogai poto... Man jau pradzioje norejosi kad butu su Satsuki-chan arba su Nishino, bet gale nugalejo Satsuki xD bet paeme ir suda sumale, neisrinko... Galejo bent jau bucini parodyt, nes buvo tik keli, ir tai i skruosta. Beja, Satsuki-chan lygiu nerasi, she's the best Uh, nereali mergina ta Satsuki Gaila pasibaige, duotu man koki anime, kuriame ji butu xD But I guess it's impossible. Is dalies man tokie anime patinka, bet kartu ir nepatinka. Patinka, nes ecchi geras, daug, merginos irgi cool and other stuff too. Jai isrinktu Satsuki-chan, oi kaip nerealu butu, o tai dbr visa pabaiga atsiprasant su**so. O man taip Satsuki-chan patiko, o jis... nieksas. Galejo su ja draugaut, su ja jam gi linksmiausia ir geriausia buvo, pats taip sake. Blem, dar rasyciau ir rasyciau apie Satsuki-chan, bet reik baigt nesamones rasyt, tiesiog nervina kad jis ja neisrinko, nors graziausia, linksmiausia, su ja jam geriausiai buvo ir neisrinko nieko, o jai butu isrinkes turejo ja isrinkt.. Blem kaip nervina.Paskutinis pakeitimas nuo Miyata; 2009-06-12, 07:23.Comment
-
paziurejau iki 5 epo ir man kazkaip zeurei uzkniso.. nzn kdl, kas man aptiko tai tik ta mergina su pony tail , nebepamenu jos vardo... zdz o toliau ... labai sunervino kas 2 minutes kartojami zdz - strawberry pantsu.. nu nzn man sis anime nepatiko.Comment
-
manga tikrai geriau (bent jau pabaiga),bet sejp kiekviena serija uzknisdawo manaka pakalba su kuria nors is pgr veikeju jie keleta kartu vienas ant kito nukrenta dar kas nors ,,perverted'' nutinka ir tada kiekvienas serijos gale buna manakos zodziai tokie kaip ,,my mind is full of thoughs of nishino''arba ,,oh ,satsuki'' ir t.t.Comment
-
Geras dalykas, bet jeigu manga perskaityta pirmiau- meslas. Nes pabaiga tikrai ziauriai lieva.
O apskritai, sunervino mane tik vienas dalykas, kad jis neissirinko jokios merginos.. O jos visos buvo kawaii'nos.. Net ir ta mokytoja
Zodziu... duodu 4/5, vien del tos nesamoningos pabaigos.Comment
Comment