D.Gray-man

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Derogatory`
    Loki'd

• 2007 10 06
    • 350

Autorius araminas
    Ka tu cia paistai? Nera patvirtinta tai, kad jis nusizude. Mangoje sako, kad jis dingo be zinios. Jis neturi jokios Heart Innocence. Paskaityk spoileri:
    Spoileris:
    Taigi Mana buvo keturioliktojo brolis jai nezinai. Po savo mirties jis (nebeatsimenu kaip) persikele i Alen'o kuna Mana del to ir augino Alen'a
    Nesisvaidyk tokiomis frazėmis kaip "jei nežinai", tu nežinai, kiek žinau aš ir dar plius čia įsijautei, kaip diskutuojant apie dalyką, kurio kol kas nežino niekas.
    Ir skaityk ką aš rašiau, aš sakiau, Crossas ALE nusižudo. Kad suprastum, rašau pavaidina nusižudymą. Juk jeigu matei mangą, matei ir paveiksliukus, o ten buvo vaizduojamas ale Crosso nusižudymas ir po to minima, kad jis dingo be žinios. Apie Maną, taip pat žinau, tad nereikia čia faktų palaidų mėtyt, juk ne apie Manos ir Allenos giminystės ryšį kalbam. Pas Alleną gali būti Heart Innocece, kad ir koks jis Noah giminaitis buvo, juk paprasto Alleno kūnas turėjo innocence (nuo gimimo tiksliau), o keturioliktasis buvo tik perkeltas į kūną.
    Ir šiaip kaip žinia, aš turiu savo nuomonę, tu savo. Ir tikriausiai nei vienas jos nepakeis. Tad laimingi laukim anime ar mangos tęsinio, kol gausime daugiau užuominų.

Comment

• Bagy
      Bagy-san

• 2008 05 24
      • 289

Na tokios Anime pabaigos as nesitikejau, kazkokia pabaiga be pabaigos. Jai manga tesesi tai gal jie planuoja 2 sezona. Nes kazkaip keistai cia gaunas.

Comment

• Psichas
        Rimtas forumo narys

• 2008 04 16
        • 147

perziurejau 35 ep... kolkas 0 emociju... nu pora idomiu ep buvo bet net 5 ar 6 isvis isjungiau...

kas daug perziureje patarkit ar apsimoka ziuret toliau ar mest welniop?
        Paskutinis pakeitimas nuo Psichas; 2008-12-17, 19:23.
        the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.

Comment

• TheCoolMaker
          UVERworld

• 2008 02 10
          • 142

Autorius Psichas
          perziurejau 35 ep... kolkas 0 emociju... nu pora idomiu ep buvo bet net 5 ar 6 isvis isjungiau...

kas daug perziureje patarkit ar apsimoka ziuret toliau ar mes welniop?
          Na paskaityk aprašymą, kiek pamenu ten apie 60 serijas prasideda tas visas jėgiškas veiksmas Man buvo panašiai iki kokio ten 60 epo na viskas klostėsi taip nepatraukliai, nekildavo žiūrėt ranka, bet patartas tęsiau ir tikrai nenusivyliau, paskui įvykiai tokie, kad ojojo Iki to viso tai galima pasidžiaugti puikiu OST

Ichiban -Lipstick for men http://www.youtube.com/watch?v=tTokq...eature=related

Comment

• dementia

Mest tikrai niekam nepatariu, DGM - jega. Palyginus su kitom serijom, net ir filleriai ne tokie jau blogi.

Beje, kam idomu, anime antras sezonas lyg ir planuojamas, bet autore susirgo ir jau keli menesiai manga nera tesiama, velniai zino kaip ten baigsis.

Comment

• slicKrox
              Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
              • 2161

Jei ne ištempta anime įžanga / pradžia ir nemažas kiekis nuobodžių filerių, tai anime galėjo būti labai vykęs, o dabar gaovosi toks tik momentais labai įtraukiantis. Įdomiausias istorijos tarpas man gal buvo ten, kur Alenas turėjo gimti per naujo ir kaip po ilgos pertraukos ketino vėl susitikti su savo draugais.
              Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-02-01, 18:13.

Comment

• araminas
                Lone wolf

• 2008 06 16
                • 77

Autorius dementia
                Mest tikrai niekam nepatariu, DGM - jega. Palyginus su kitom serijom, net ir filleriai ne tokie jau blogi.

Beje, kam idomu, anime antras sezonas lyg ir planuojamas, bet autore susirgo ir jau keli menesiai manga nera tesiama, velniai zino kaip ten baigsis.
                Nesusirgo, o patirė riešo trauma. Kaip teigia šaltiniai manga sugrįš tik balandį. Apie anime grižima jokių oficialių naujienų nėra.

Sorry už double post'a (ana jaigu kas galit ištrinkit) D. gray man (manga) grįžta kovo 9.
                Paskutinis pakeitimas nuo Katsu; 2009-02-16, 16:47. Priežastis: double-post
                My top 3 anime:

1.One piece 2.Katekyo Hitman Reborn 3.D. Gray Man

Comment

• Izzo
                  one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                  • 1530

Bandau žiūrėt, 15 epų jau, bet kol kas jokio stimulo. Beveik visi veikėjai erzinantys ir neįdomus. Bent jau kol kas. Tikiuosi ištempsiu iki tų įdomiųjų epizodų.
                  SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• SolidSnake
                    SSDD

• 2005 12 21
                    • 172

Pirmos 50 seriju,nesamone.Veiksmas prasideda tik po 50 serijos.Bet bugai nesibaigia [veikejai mala shu...a,kaikuriu heroju reakcija i aplinka primena visishka atsitrukima nuo realaus pasaulio] visas 103 kolkas esancias serijas galima butu labai gerai sutalpint i 26 serijas,ir visi butu laimingi.
                    I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!

Comment

• Bestija
                      Naujokas
                      • 2006 08 31
                      • 10

Kanda, Timcanpy ir Cross FTW

Comment

• FullMoonWoMitsuki
                        forumo idiotas
                        • 2009 04 14
                        • 12

Tik neseniai ,,Atradau" šį anime
                        Bet tik per tą D. Gray Man piano melody per youtube.com
                        Ir labai patiko

Comment

• Izzo
                          one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                          • 1530

Pažiūrėjau pagaliau.. Nuomonė? Iš pradžių maniau, kad tai dar vienas eilinis daugiasezonis anime kaip Naruto ir Bleach'as, bet atsirado žmonių, kurie mane įtikinėjo, koks jis nuostabus, kokie šaunūs veikėjai ir koks įdomus šitas anime. Paklausęs jų seilėjimosi paėmiau. Ir ką gavau? Būtent tai ko ir tikėjaus.. Jei rimtai net blogiau. Pradžia pasirodė gan įdomi, bet tas visas įdomumas pasibaigė po 3-ios serijos. Toliau sekė gauja fillerių. 4-5 tikros istorijos epizodai, vėl buki filleriai, dar truputis istorijos ir dar daugiau akivaizdžių ir idiotiškų fillerių. Kai jau galiausiai pradėjo rodyt originalią istoriją ji buvo įdomi, bet tai vėlgi truko 5-6 serijas. Daugiau nieko suintrigavusio kažkaip ir neparodė. Gal tik pabaigoj buvo kai kas. Bet ir tai nieko per daug ypatingo. Veikėjai. Na pradžioj atrodė visai nieko. Allenas visai patiko, Lenalee irgi atrodė kawaii, Kroris buvo juokingas, Lavis neutralus, Kandos nekenčiau. Bet taip buvo iki tol kol jie nepradėjo verkti. Kiekvienas epizodas - 5 kibirai ašarų. Niekur dar nebuvau matęs tokių apgailėtinų veikėjų. Galų gale gavos taip, kad nekenčiamiausias veikėjas tapo mėgstamiausiu. Taip, šitaip man jau antrą kartą (prisimenam Soul Eater). Dar patiko Cross'o asmenybė. Turbūt Kanda ir Cross'as vieninteliai labiausiai patikę veikėjai. Na dar Kroris, nors ir žliumbė, bet jis toks nuo pat pradžių buvo. O jo frazė "Eliade" priversdavo nusišypsoti, nes visi kiti "juokeliai" gana banalūs ir nė kiek nejuokingi. Piešimas toks, koks ir turi būti tokiam anime. Garsas praktiškai visiškai neklausomas. Nepatiko visiškai. Nei OP nei ED. Na okey, pirmas OP labai geras, bet toliau nepasižymėjo. Pats OST irgi kažkoks užknisantis ir vienodas. Hmm, gerai užteks čia... Apibendrinant, anime tikrai neblizga. Net nežinau ar kas nors buvo jame gero. Turbūt ne, nes:

1. Pusė anime yra filleriai.
                          2. Didžioji dalis veikėjų apgailėtini ir pastoviai verkiantys.
                          3. Banalus humoras
                          4. Nuobodus siužetas.

Gal gana. Dėl siužeto nežinau, gal mangoj jis geresnis, tik animėj nemokėta jo perteikti, bet čia ne mano kaltė...

P.S. Noah klanas dar patiko. Ypač Earlas ir Tykis Mykkas. Tik deja pastarojo susukta asmenybė visiškai neišplėtota, iš ko buvo galima tikrai padaryt dar labiau įsimenantį veikėją.

P.P.S Lullubelė nesveikai seksuali

3/5, už Lullubelę.
                          Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2009-05-05, 22:50.
                          SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• TheCoolMaker
                            UVERworld

• 2008 02 10
                            • 142

Noah klanas buvo labai patraukiantis vienas iš smagių prieskonių. Muzika kiekvienam pagal skonį, Man asmeniškai ostas labai geras, Pirmas ed, 4 op, paskutinis ed, nu labai susiklauso, ir toliau klausau

Ichiban -Lipstick for men http://www.youtube.com/watch?v=tTokq...eature=related

Comment

• Narya
                              Citizen Erased

• 2009 01 22
                              • 205

Turiu vilties kad pabaiga reiskia sezono pabaiga ir kad anime bus tesiama, nes palikti sitiek neatsakytu klausimu yra kazkaip nekrikscioniska.
                              Visa anime galima dalinti i dvi dalis - iki 50 serijos ir po 50 serijos. Net negaliu tiksliai pasakyt, kuri man labiau patiko - ar tie kartais uzsitempiantys "fileriai", kur nieko reiksmingo kaip ir nenutinka, ar antra dalis, kai visu ir visko "level'iai" sauna pro lubas
                              Kartais (t.y. daznai) erzino veikeju reakcija i aplinka. Is temos "a: visi mirsim. daryk taip ir greitai, arba sakes. b: kodel? as nemoku. ka cia nusisneki?"
                              Spoileris:
                              Kaip link galo arka turejo dingt, o Allen sau penkiolika minuciu spoksojo tai i pianina, tai stikla :rolleyes:
                              Link galo ziauriai pradejo erzint Lenalee. Pastovi "damsel in distress". Nors tu jai slepete i nosi paleisk.
                              Plesausi tarp 4 ir 5, nes nors anime ir buvo idomi, piesimas grazus, muzika irgi, bet pabaiga nuvyle, kai kurios dalys per daug uztemptos ir buvo sutrupintos 3 katanos (taip, skaiciavau!Ir as visai ne kardu manijake...)

So, tikimes ir laukiam kito sezono :]
                              deviantArt
                              BLACKOUT

Comment

• Mendeks
                                Rimtas forumo narys
                                • 2008 01 21
                                • 117

Anime geras ir nepartojamas As tik negaliu db sulaukt antros dalies D Gal zinot kada turetu pasirodyt ??

Comment

Working...