D.Gray-man

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Derogatory`
    Loki'd

• 2007 10 06
    • 350

Hmm, pasibaigė. Tiesą sakant, žiūrint 103 seriją labai nustebau gale jos gavusi į veidą "Fin". Nes manga vis dar tęsiasi ir tęsiasi įdomiai.
    Spoileris:
    Netgi parodoma Marian Cross'o savižudybė. Kurią aš traktuoju kaip vėl pradingimą keliems metams.

O šiaip apie anime. Tai mano vienas iš mėgstamiausių anime. Patiko ir piešimas, ir siužetas. Aišku, man labai patiko vaizduojama Noah šeima. Jie tokie, kitokie, ypatingi, kas šiam anime priduoda kažkokio cinkelio. Taip pat patiko ir veikėjai - Cross'as.
    Na, kaip jau daugelis sakė, kad istorijos pradžia per daug užsitęsė. Taip, tiesa. Bet kai pagalvoji, juk tikriausiai norėta pavaizduoti eilinį egzorcistų gyvenimą, taip sakant darbo dienas beveik taikos metu. O po to įsivažiuojama ir į kovą prieš Noah ir Earl'ą.

Btw, girdėjau, kad turėtų išeiti ir antras DGM sezonas, kurį pradės leisti nuo 2009 metų. Heh, ot laukiu.

Comment

• RawringKat
      Naujokas
      • 2008 06 25
      • 4

Pazadi? ^^

Galejo tuomet nestebinti tokiu saltu ir netiketu "Pabaiga"...

Comment

• Nakviša
        DragonFly

• 2008 09 03
        • 180

Mano manymų geriau jau nutraukti gamybą trumpam, negu prikišt niekam tikusiu filerių ir visą reikalą sugadinti. Aišku žodis "Fin" 103 serijoje mane nemaloniai nustebino... bet gi nesąmoninga būtų dabar taip staiga viską nutraukti, nieko nepaaiškinus ir palikti dar daugiau klaustukų negu pačios animės pradžioj. Būtų truputėlį nelogiška... Nes kam tada apskritai pradėt kurti anime jei nesiruoši jo pabaigti. Maždaug "pažiūrėkit truputėlį anime o paskui, jei bus įdomu, skaitykit mangą". kažkaip lol...
        Aišku aš mangą šiaip ar taip skaitau... Manau ji netgi labai vykusi. Stilius man labai prie širdies...

Žodžiu... AŠ NORIU DAUGIAU LAVIO!!!

Comment

• araminas
          Lone wolf

• 2008 06 16
          • 77

Goood anime. Tikiuosi, kad bus D.gray man 2 nes jie nutrauke net normaliai neuzbaige.
          My top 3 anime:

1.One piece 2.Katekyo Hitman Reborn 3.D. Gray Man

Comment

• (sic)enemy
            Sakikao

• 2008 08 13
            • 162

Ne anime, o tiesiog geris

!!! Ninirvuok !!!

Comment

• GranRey
              Kažką pamiršęs.

• 2008 11 01
              • 91

Anime neblogas, gaila kad 103 ep'as buvo "Fin". Šiaip užkabino, mangą tikrai skaitysiu.

Comment

• araminas
                Lone wolf

• 2008 06 16
                • 77

Manga skaitau labai i domu. Jau dar vienas LVL4 atsirado
                My top 3 anime:

Comment

• GranRey
                  Kažką pamiršęs.

• 2008 11 01
                  • 91

Gal kas įtariat, kuris iš jų turi Heart?

Comment

• araminas
                    Lone wolf

• 2008 06 16
                    • 77

Autorius GranRey
                    Gal kas įtariat, kuris iš jų turi Heart?
                    Manau Lenale nes visgi jos Inoccence pakito. Jai kitu Inocence tai pat pakis tada nezinau kas galetu buti.
                    My top 3 anime:

Comment

• GranRey
                      Kažką pamiršęs.

• 2008 11 01
                      • 91

Bet tai ta Innocence, kurią susikišo atgal tikrai ne Heart buvo

Comment

• Derogatory`
                        Loki'd

• 2007 10 06
                        • 350

Alleno taip pat gali būti, nes jo Innocence nesusinaikino netgi po sunaikinimo (ale skamba irgi gerai xD).

Comment

• Medinukas
                          Naujokas
                          • 2008 11 03
                          • 10

Autorius Derogatory`
                          Alleno taip pat gali būti, nes jo Innocence nesusinaikino netgi po sunaikinimo (ale skamba irgi gerai xD).
                          Nepaisant to, marshall cross turi 2 innosences. kazi, kaip jis taip sugebejo... mano manymu pas allena nebus toji sirdis, nes jis
                          Spoileris:
                          tipo 14th successor plius prakeiktas manos

is vis sunku pasakyt, ypac, kai neskaites mangos, galiu nusisneket baisiai

Comment

• araminas
                            Lone wolf

• 2008 06 16
                            • 77

Autorius Medinukas
                            Nepaisant to, marshall cross turi 2 innosences. kazi, kaip jis taip sugebejo... mano manymu pas allena nebus toji sirdis, nes jis
                            Spoileris:
                            tipo 14th successor plius prakeiktas manos

is vis sunku pasakyt, ypac, kai neskaites mangos, galiu nusisneket baisiai
                            Cross antra Innocencevaldo magija. Alenas taip sake.
                            My top 3 anime:

Comment

• Derogatory`
                              Loki'd

• 2007 10 06
                              • 350

Tiksliau vienas Cross'o innocence nėra oficialiai jo, bet jis ją "redagavo", kaip jis "redaguodavo" akumas ir pasidarė dar vieną Innocence sau. O jeigu mangos neskaitėt, nors aš jos beveik neskaičiau, tik keletą chapterių būtent su Crossu.

Spoileris:
                              Taigis viename chapteryje Crossas ale nusižudo ir iškrenta pro langą, tačiau jo šautuvėlis Innocence The Judgement, kuriuo jis nusižudė liko nukritęs ant kambario grindų. Todėl prieinam išvadą, kad jis turi tik nesavąją innocence. :] Taip pat dėl to, kad Allenas yra tipo 14th successor bei prakeiktas Manos, tai jam ir duoda ypatingumo, kas galėtų reikšti ir Heart Innocence turėjimą.

Comment

• araminas
                                Lone wolf

• 2008 06 16
                                • 77

Autorius Derogatory`
                                Tiksliau vienas Cross'o innocence nėra oficialiai jo, bet jis ją "redagavo", kaip jis "redaguodavo" akumas ir pasidarė dar vieną Innocence sau. O jeigu mangos neskaitėt, nors aš jos beveik neskaičiau, tik keletą chapterių būtent su Crossu.

Spoileris:
                                Taigis viename chapteryje Crossas ale nusižudo ir iškrenta pro langą, tačiau jo šautuvėlis Innocence The Judgement, kuriuo jis nusižudė liko nukritęs ant kambario grindų. Todėl prieinam išvadą, kad jis turi tik nesavąją innocence. :] Taip pat dėl to, kad Allenas yra tipo 14th successor bei prakeiktas Manos, tai jam ir duoda ypatingumo, kas galėtų reikšti ir Heart Innocence turėjimą.
                                Ka tu cia paistai? Nera patvirtinta tai, kad jis nusizude. Mangoje sako, kad jis dingo be zinios. Jis neturi jokios Heart Innocence. Paskaityk spoileri:
                                Spoileris:
                                Taigi Mana buvo keturioliktojo brolis jai nezinai. Po savo mirties jis (nebeatsimenu kaip) persikele i Alen'o kuna Mana del to ir augino Alen'a
                                My top 3 anime:

Comment

Working...