D.Gray-man / Грэй-мен / D.格雷少年 Režisierius: Osamu Nabeshima Studija: TMS Entertainment Transliacija: Nuo 2006 – dar kuriamas Žanrai: nuotikiai, fantazija, komedija, drama, shounen ANN reitingas: 8.0/10 Trukmė: 97 TV serijos + dar kuriamas Paramore - We are broken (AMV) Aprašymas: Veiksmas ir istorija pateikta įsivaizduojamojo 19‘o amžiaus pabaigoje, kai gotiško stiliaus, 15‘os metų egzorcistas vardu Alenas Valkeris (Allen Walker) bando išgelbėti pasaulį nuo dar vienos utopinės žemės pabaigos. Dėka savo patėvio ir mokytojo Alenas sugeba atsimerkti ir išvysti realią pasaulio padėtį, kas pastūmėjo jį keliauti, rasti ir įstoti į Tamsios Religijos Organizaciją. Organizacija kuri savyje sukaupusi visus pasaulio egzorcistus, kad galėtų kovoti ir sustabdyti fantomą, Tūkstantmečio Grafą. Egzorcistai, o kitaip dar tariant dvasių užkeikėjai, yra ypatingų gabumų žmonės, kurie gali valdyti paslaptingą ir mistišką jiems gauta medžiagą, vardu nekaltybė, kuri yra pagrindinis ginklas kovojant prieš tamsiąsias dvasias. Tūkstantmečio Grafo ginklai yra Akuma, pabaisos, demonai, gimusios nuo negyvų sielų, klaidingai iškviesti į realų pasaulį jų buvusių artimųjų ar mylimų draugų. Alenas Valkeris yra gero vaiko šablonas: idealistinis, naivus, doras, kažkiek per daug moteriškas ir rija maistą, kaip juoda skylė. Labiau sužavėjo Nojų šeima (Noah), Tūkstantmečio Grafo sąjungininkai, kurie šiam anime pridėjo nemažai įvairovės, sukurdami gan neblogą miksą. Garso takelis ir piešimas: Užbaigimo daina - „Snow Kiss“ yra mano mėgstamiausia šio anime daina, kuri turi paslaptingą ir šaltą atmosferą, kurią turėjau norą klausyt iki pat galo, o taip gan senai buvo. Yra Japonijoje kūrybingų atlikėjų tik ne taip dažnai mes juos pastebim. Šio anime piešimo fonas yra gotiškas ir tamsus, bet net ir tuomet siaubo scenos jame gan menkai pabrėžiamos. Visi veikėjai pateikti gan proporcingi ir labai išraiškingi, o kaikurie veikėjai auga ir keičiasi tiesiog prieš akis, gal todėl, kad vienas iš jaunų veikėjų sugebėjo net pilnai pražilti ir neveltui anime panašiai ir vadinas. Reziumė: Pradžia, kuri yra nedidelis nusivylimas, nepaliko didelio įspūdžio, kuri tesėsi net iki 55‘os serijos, bet joje vis tiek vietomis buvo neblogai išvystytas humoras, veiksmas ir drama. Smagu tai, kad tolimesnėje siužeto eigoje anime pagaliau grįžta prie pagrindinės istorijos ir sugebėjo šokiruot ir neblogą dovaną pateikt.... Belieka tikėtis, kad galutinėje užbaigimo eigoje anime nenusuks vėl i lankas ir nepraras tą staigiai įgautą intrigą ir greitį. Spoileris:
|
D.Gray-man
Collapse
X
-
D.Gray-man
2035 (awesome!)70.44%143418.72%3839.36%1920.49%11 (shit!)0.99%2Žymos: Nieko -
nesibaigė dar ...ten vieną kart buvo jau baigęsis ties 50 serija... :-P bet taip ir toliau sekmingai ejo, sezonas naujas iskart po seno, be jokio tarpo.. :-)
Manga dar vis eina :-)
http://bt.shinsen-subs.org/%5BShinse...5D.avi.torrent
65 serijaComment
-
Comment
-
pirmoj wietoj tarp ongoingu man,paskutines serijos tai ishvis nerealios ir ziaurios =OO,o maniau kad bus toks povaikis anime. Allen tai konkreciai kentejo wos ne kaip sadistas koks.
Idomumu D gray man dbr lenkia wisus tuos Bleach ir Naruto kartu sudejus.
PS,nesibaige ir nesibaigs dar kuti laika,nors jau arteja prie atomazgos.
Cia nera didesniu stebuklu kaip per kitus animus,kai weikejai prie mirties wirsta ssj23542 ir sudauzo priesha.Per D gray man pagrindiniai prieshai yra shvelniai tariant nenugalimi egzorcistams.Jie zudo,pjausto,kankina ir gerieciai nuo to neishsisuka su jokiomis tipishkomis nesamonemisPaskutinis pakeitimas nuo Botaro; 2008-01-11, 17:18.I have the Holy LanceComment
-
pirmoj wietoj tarp ongoingu man,paskutines serijos tai ishvis nerealios ir ziaurios =OO,o maniau kad bus toks povaikis anime. Allen tai konkreciai kentejo wos ne kaip sadistas koks.
Idomumu D gray man dbr lenkia wisus tuos Bleach ir Naruto kartu sudejus.
PS,nesibaige ir nesibaigs dar kuti laika,nors jau arteja prie atomazgos.
Cia nera didesniu stebuklu kaip per kitus animus,kai weikejai prie mirties wirsta ssj23542 ir sudauzo priesha.Per D gray man pagrindiniai prieshai yra shvelniai tariant nenugalimi egzorcistams.Jie zudo,pjausto,kankina ir gerieciai nuo to neishsisuka su jokiomis tipishkomis nesamonemisComment
-
nesibaigė dar ...ten vieną kart buvo jau baigęsis ties 50 serija... :-P bet taip ir toliau sekmingai ejo, sezonas naujas iskart po seno, be jokio tarpo.. :-)
Manga dar vis eina :-)
http://bt.shinsen-subs.org/%5BShinse...5D.avi.torrent
65 serija
pasirodo dar minimum iki 76 epizodo teks laukt... Rusai - Persona99, nespes tokiais tempais
verst.Comment
-
Kvepia perdaug Shouneniskumu Siaip buvau jau senai sita nusiziurejas siustis, bet galvojau, kad palauksiu, kol baiksis airint, bet jei dar iki siol ongoing?, kad nebutu kaip su bleach'u... O filiariu sitame anime yra?Comment
-
Kelios serijos atrodo yra ne i tema,bet tikrai nedaug.Nors mangos neskaiciau,bet spejuI have the Holy LanceComment
Comment