D.Gray-man

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • nemesis
    Super mega ultra rašytojas

• 2010 11 08
    • 1178

Nemanau, jau patys autoriai, ko gero, pamiršo, kad tokį anime kūrė Nebent kai manga baigsis, jeigu nenusivažiuos, galbūt sulauksim remake'o, kas nutiko su hunter x hunter.

Comment

• OpHiEll
      Rimtas forumo narys

• 2009 11 29
      • 123

Nebent kai manga baigsis
      Tai kad žiūriu pati manga sustojo, nematau kad istorija testusi kaip buvo 218 skyrius taip ir liko jau gan ilgoka laiką...Žinau tik tiek kad Katsura Hoshino turi problema su sveikata tai gal nusprendė nutraukti d-gray man kolkas dėl pablogėjusios sveikatos...

Big things have small beginnings

There is no such thing as a perfect, but that doesn't mean we can not try to achieve perfection ...

Comment

• Miglaja
        Cute potato ~

• 2007 12 16
        • 551

Visuose topuose šmėžuojantis anime, suviliojo pagaliau ir mane prisėst pažiūrėt.

+ Veikėjų įvairovė. Pripažinsiu, kad Allen Walker mane sužavėjo, nes buvau pasiilgus paslaptingo, bet geraširdžio main-charo, nes užkniso visokie mėmės. Jei kam jis ir nepatiko - buvo krūva kitų veikėjų, kurie tikrai turėjo kažkiek sukelt susižavėjimo, kaip pvz Lavi ar Krory.
        + Garso takelis ! Tie simfoninės muzikos intarpai tikrai prisidėjo prie tinkamos atmosferos, kartais pakylėdami, kartais virpindami širdis iš skausmo

-Ištęsta istorija, kaip jau daug kas minėjo..Nuo pusės serijų į galą imdavo nervas ir norėjau mest velniop šitą reikalą...
        - Žiauriai žiauriai žiauriai nervino verksniai Lenalee ir visas Dark Order mokslininkų staffas....

Prisiminsiu D.Gray-Man tik iš kelių įsimintinų ir stiprių veikėjų asmenybių ir viskas. Istorija apie ekzorcistus ir demonus prasidėjo taip puikiai, bet galiausiai nusivažiavo..Gaila, galėjo gautis šis tas įsimintino
        Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

Comment

• aKi
          Ruduo.

• 2007 10 24
          • 289

Kchem.

Comment

• Killerbee
            Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
            • 2910

Eik jau, negali būti....Savo laiku man visai patiko šitas šounenas...

Comment

• OpHiEll
              Rimtas forumo narys

• 2009 11 29
              • 123

Aš irgi girdėjau kad 2016 sulauksim D gray-man tesinio... ilgokai užtruko...

Big things have small beginnings

There is no such thing as a perfect, but that doesn't mean we can not try to achieve perfection ...

Comment

• Killerbee
                Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                • 2910

Na tai ką, aš čia esu vienintelis, kuris sulaukė? Sunkiai jis man žiūrėjosi, per daug laiko jau praėjo, bet nuobodu tikrai nebuvo.

Comment

• juudiiiss
                  Onna

• 2007 06 29
                  • 281

Pirmasis D.Gray-man buvo užtęstas, Hollow buvo paskubintas. (Lyginu su manga, nepykit tie, kurie jos neskaito). Allen naujas balsas visiškai netiko, nors iškart atspėjau kas bus jo seiyuu, nes šiuo metu yra populiarus. Daug kartų šioje tamsioje arkoje jam reikia pakelti balsą arba rėkti, ko seiyuu mano nuomone, nesugebėjo visiškai. Tačiau tai mėgiamiausia arka istorijoje ir nors minusų turėjo daug, vis tiek sužiūrėjau kaip saldainį, o ir vertinimą parašiau daug geresnį nei jis tikriausiai vertas

Comment

Working...