D.Gray-man

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Pirmose 50 serijų žiūrėti buvo galima nebent į Linali kojytes. Kankinausi tik iš neturėjimo ką veikti. Va antroje pusėje pagaliau prasidėjo veiksmas ir rimtas levelio kėlimasis. Šeip gaila, kad nebloga niūri atmosfera ir pasaulis žlugdomi "shouneniškumu". Eilinį kartą romantikos nebuvimas yra didžiulis minusas. Ir ne todėl, kad trūksta meilių seilių. Tiesiog jei nėra gilesnių jausmų tai lieka tik draugystė, pasaulio gelbėjimas ir kitokios paaugliškos nesąmonės. Nuo tos draugiškumo atmosferos jau vos ne vimdyti pradėjo. Kovos aišku gerai, bet kai jos beveik be pertraukų trunka 50 serijų tai pradeda varginti. O ir jų įdomumas yra gan abejotinas. Galima duoti 7 balus, bet neduosiu dėl absoliučiai nykios pirmosios serialo dalies.

P.S. Noriu Kekkaishi pratęsimo, noriu!!!

Comment

• Augis24
      AZ rėmėjas

• 2009 03 29
      • 767

Neskaičiau komentarų ir aprašyme pamačiau, kad vis dar tęsiamas. Tai tiesa? Kada bus baigtas ir iš kur galėčiau parsisiųsti visas 97 serijas? Nesiūlykit LM'o, nes ten tikrai nėra visų, o su ru subais nenoriu. Anime, kuris labai sudomino savo aprašymu, tačiau neaišku kaip čia yra su juo tęsimu, or is it finished?

Comment

• Red_Elf
        pandų karai :D

• 2009 05 07
        • 1112

Autorius Augis24
        Neskaičiau komentarų ir aprašyme pamačiau, kad vis dar tęsiamas. Tai tiesa? Kada bus baigtas ir iš kur galėčiau parsisiųsti visas 97 serijas? Nesiūlykit LM'o, nes ten tikrai nėra visų, o su ru subais nenoriu. Anime, kuris labai sudomino savo aprašymu, tačiau neaišku kaip čia yra su juo tęsimu, or is it finished?
        Jis jau seniai baigėsi, yra 103 serijos

Comment

• Drakashka
          Searching for Inspiration

• 2009 09 02
          • 73

Tai kad pasibaigė jis jau, 103 epai yra.
          Bet pagal pabaigą tai manau, kad turėtų būt antras sezonas....
          Wakes up once a year

Comment

• Usteja
            Naujokas
            • 2010 06 26
            • 8

Pabaiga tikrai neaiški ... suprask, kaip nori Tam tikru momentu užknisdavo gumos tempimas, o jos buvo tikrai daug .Taip šiek tiek romantikos truko Kažko tikėjausi , bet neįvyko likau nesusipratus ...visgi , skyriu 5/5 nelabai suprantu kodėl ...na, vistike kažkaip jis man liko atmintyje , reiškiąs ne toks ir prastas yra

Comment

• OpHiEll
              Rimtas forumo narys

• 2009 11 29
              • 123

Autorius SharinganDragon
              Tai kad pasibaigė jis jau, 103 epai yra.
              Bet pagal pabaigą tai manau, kad turėtų būt antras sezonas....
              Na pabaiga tai tikrai nukirpta .Priežastis to manga autorės Hoshino sensei pablogėjusi sveikata,todėl ir buvo taip baigtas anime ir pristabdyta manga ,bet dabar lygtais manga vėl tesiamas

Big things have small beginnings

There is no such thing as a perfect, but that doesn't mean we can not try to achieve perfection ...

Comment

• Drakashka
                Searching for Inspiration

• 2009 09 02
                • 73

tai jo, tęsiasi manga jau, po skyrių į mėnesį maždaug, bet ką žinau, nervina ilgai laukt...
                pagal mane tai medžiagos užtektinai naujam sezonui, nebent gali būt ir taip kad teks laukt kol manga baigsis, ir tada viskas antru sezonu užsibaigtu... (gerai, nenusimanau aš tam reikale, taip kad čia tik mano nuomone... )

Spoileris:
                siaubas, kaip man noris visas tas battle scenes pamatyt animej...
                Wakes up once a year

Comment

• nemesis
                  Super mega ultra rašytojas

• 2010 11 08
                  • 1178

prarandu viti sulaukti kito sezono ir baiges tokioi vietoi, kad rodos dar puse animo like.

Comment

• lialia
                    GD <3

• 2010 07 18
                    • 383

nu awesome anime! nu as mergaite o anime berniukams bet OMG! koks fainas! 5/5 <3
                    http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
                    Max parašo aukštis 130

Comment

• monikele
                      Naujokas
                      • 2010 09 13
                      • 21

berniukams ar mergaitems koks skirtumas esme tame kad mergaitem labiau patinka romantika o bernams kautynes ir visa kita kas su smurtu susieja bet ir pati jy ziurejau ir patiko man labai

Comment

• nemesis

• 2010 11 08
                        • 1178

cia ne nuo lyties priklauso, o nuo characterio paviziui as nevirskinu jokiu siaubo anime ar filmu, negaliu ziuret kaip zmones pjaustomi, kapojami ir pns (nors jie ir piesti)

Comment

• nemesis

• 2010 11 08
                          • 1178

gal kas galit patvirtinti ar paneikti gandus, kad D Grey Man nebesulauks anime tesinio?

Comment

• Augis24
                            AZ rėmėjas

• 2009 03 29
                            • 767

Sugoi! Labai patiko piešimas ir tos veikėju tranformacijos labai detaliai nupieštas, nors man šiek tiek asocijavosi su soul eater (piešimas ir kai kuriuose vietose- background'as). Labai nusivyliau tuo, kad nebetęsia anime, taigi dabar laikausi ties manga ir įvykiai tiesiog stulbinamai keičiasi, damn.. taip norėtųsi, kad anime būtų tęsiamas, o ne drop'intas ties ketvirtadaliu...

Comment

• OpHiEll
                              Rimtas forumo narys

• 2009 11 29
                              • 123

Autorius Augis24
                              Sugoi! Labai patiko piešimas ir tos veikėju tranformacijos labai detaliai nupieštas, nors man šiek tiek asocijavosi su soul eater (piešimas ir kai kuriuose vietose- background'as). Labai nusivyliau tuo, kad nebetęsia anime, taigi dabar laikausi ties manga ir įvykiai tiesiog stulbinamai keičiasi, damn.. taip norėtųsi, kad anime būtų tęsiamas, o ne drop'intas ties ketvirtadaliu...
                              Jo norėtusi ir man kad jie sukurtu naują sezoną, jug mangos jau nemažai pratesimo yra...Tikiuosi kad Katsura Hoshino sensei sveika ir gyva po tos siaubingos katostrofos ir taip kiek girdėjau jai su sveikata kažkas blogai buvo, būtu gaila tokios talentingos autorės jeigu kas jai atsitiktu...D. gray man kažkodėl labiausiai iš visų matytų anime man prisirišo, mangos įvykiai d.gray man after anime klostosi labai idomiai, manau kad tikrai butų verta ir anime pratesti I hope that they will do it...

Big things have small beginnings

There is no such thing as a perfect, but that doesn't mean we can not try to achieve perfection ...

Comment

• LoveWeed
                                Naujokas
                                • 2012 06 09
                                • 12

Taigi, tesinio nebus ? :|

Comment

Working...