D.Gray-man

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Tabeko
    Ring Ding Dong~

• 2009 02 01
    • 290

Na, ką gi. Aš irgi pažiūrėjau. Apytiksliai, per kažkur savaitę. Na, šiek tiek mažiau.
    Taip užkabino. Ir šiaip pasirodė toks "Kaip tik man". Vat prisiskaičiau nemažai neigiamų nuomonių, bet surizikavau pati paimt ir tikrai nenusivyliau. Ko gero, čia priklauso viskas nuo to nuomonių skirtumo ir skonio reikalo.
    Net nepajutau, kur filleriai buvo, tad jie labai ir netrukdė. Veikėjų patikusių buvo tikrai nemažai. O labiausiai stebino tai, kad blogiukai nupiešti šitaip, kad jų neįmanoma nemėgti.
    Kas dėl siužeto... Toks savotiškas, tikrai šiek tiek panašus į FMA, bet kažkuo vis tiek įdomus.
    Ko gero, labiausiai man patiko tie visi tyčiojimaisi vienas iš kito.
    Spoileris:
    Kai Kanda su Laviu Allen'ą "bean sprout" vadino ir kai gale Lavis Kandos linksmai šaukėsi, rėkdamas "Yu's underwear!" ir kai anasai atlėkė sakydamas "Bring it on, stupid rabbit"

Taigi, va. Duodu 5/5. Šiuo metu, čia mano vienas iš labai, labai mėgstamų anime.

Comment

• Sasumi
      AquariusKiss

• 2006 08 06
      • 190

OMFG people D.Gray-man manga grįžta rugpjūčio 17~!!!!
      Kaip supratau,tai nebebus weekly jump,neva manga bus update'inama su ~50psl kartą per mėnesį~
      OMG OMG OMG..Dar truputuką...
      AAAhhh!! *dies from happyness*

Comment

• Tabeko
        Ring Ding Dong~

• 2009 02 01
        • 290

Autorius Sasumi
        OMFG people D.Gray-man manga grįžta rugpjūčio 17~!!!!
        Kaip supratau,tai nebebus weekly jump,neva manga bus update'inama su ~50psl kartą per mėnesį~
        OMG OMG OMG..Dar truputuką...
        AAAhhh!! *dies from happyness*
        Yaaay, ne aš viena laukiu!! Bet ir 50psl per mėnesį gerai. :3 Aš tai ir kas savaitę turėsiu ką skaityt Nors~
        Abu variantai geri.

Comment

• Mendeks
          Rimtas forumo narys
          • 2008 01 21
          • 117

Sweiki. Noriu Paklaust, as biski tikgus del skaitymo todel klausiu, ar bus ir jai jo tai kada antra D.Gray man dalis????

P.S Uz rasybos klaidas atleiskit

Comment

• Tabeko
            Ring Ding Dong~

• 2009 02 01
            • 290

Autorius Mendeks
            Sweiki. Noriu Paklaust, as biski tikgus del skaitymo todel klausiu, ar bus ir jai jo tai kada antra D.Gray man dalis????

P.S Uz rasybos klaidas atleiskit
            Jei kalbi apie anime, tai teko girdėt, kad lyg ir bus daugiau.x] Kol kas dar neaišku.

Comment

• Reshef
              Bitter sweet

• 2008 10 03
              • 307

Autorius Tabeko
              Jei kalbi apie anime, tai teko girdėt, kad lyg ir bus daugiau.x] Kol kas dar neaišku.
              na jei ir kurs tai pirmiausiai leis mangai nutolti,bent jau manyciau taip butu protingiausia ^^.

Comment

• Tabeko
                Ring Ding Dong~

• 2009 02 01
                • 290

Autorius Reshef
                na jei ir kurs tai pirmiausiai leis mangai nutolti,bent jau manyciau taip butu protingiausia ^^.
                Yup. Tai reiškia, kad teks palaukti bent iki šių metų pabaigos.x]

Comment

• Reshef
                  Bitter sweet

• 2008 10 03
                  • 307

Autorius Tabeko
                  Yup. Tai reiškia, kad teks palaukti bent iki šių metų pabaigos.x]
                  Kazin ar to uztektu, ta manga dar gan toli iki pabaigos. o 50psl i menesi menkai ten ka ir parodo, jei tikrai kurtu, tarkim, nuo shiu metu pabaigos, tj po kokios 20~3o seriju sektu didelis dziaugsmas- filleriai. bent jau as taip manau.

Comment

• 154N45
                    Narys

• 2009 10 02
                    • 46

Kur jus cia matot panasumu i FMA!? o_O Vien del to kad romantikos nera? Taigi cia shonen'as vis del to,jei norit romantikos tai ir ziurekit romantinius anime,o ne shonen'us...

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• shigofumii
                      cruel man
                      • 2008 07 05
                      • 137

Puikus anime ir ne kiek nenuvyliantis pradzioje ,nu gal truputi ,bet aplamai veiksmas isvystytas gerai scenos grazios akiu neraizo ,5is 5 prikibti prie jo kaip ir negaliu.
                      Destiny is waiting ,lets move foward to it.

Comment

• OpHiEll
                        Rimtas forumo narys

• 2009 11 29
                        • 123

Man tai patiko šis anime tik gaila jei nebus jo pratesimo ,labai idomu kaip ten su noah šeimynėle bus toliau matyt teks skaityt manga D.gray man after anime

Big things have small beginnings

There is no such thing as a perfect, but that doesn't mean we can not try to achieve perfection ...

Comment

• amaeru
                          big fcuking surprise

• 2008 11 15
                          • 111

Yay! šitas anime iš mano šiuo metu žiūrimų, yra bene didžiausias kabliukas. šiaip ne taip pergyvenau tas beveik pusę serijų, dabar labai patinka. aišku, dar ir mangą paėmiau skaityt. žymiai smagiau, kad ten veiksmas taip greit rutuliojasi. tik kovų scenos pačiam anime aišku geriau, nei mangoj. šiaip tikrai man beveik viskas patinka šiame anime.

Comment

• Dizzee
                            Narys
                            • 2009 12 05
                            • 47

Šiaip neblogas anime, labiausiai jame man patinko humoras, o siužetas tai toks above middle...4/5.

Comment

• silveris
                              Burma-Shave

• 2008 04 20
                              • 20

Ar nėra žinių(gandų) dėl pratęsimo išleidimo datos?
                              and when they pulled her from the wreck you know she
                              still had on her shades
                              they say that dreams are growing wild just this side of
                              burma shave

Comment

• ge.
                                Naujokas

• 2009 02 05
                                • 27

lb patiko, grazi istorija, grazi pabaiga, lb nuostabus veikejai.
                                tik nepatiko ir nervino biski tas ''gumos tempimas''. bet siaip viskas puiku.

Comment

Working...