Nemanau, jau patys autoriai, ko gero, pamiršo, kad tokį anime kūrė Nebent kai manga baigsis, jeigu nenusivažiuos, galbūt sulauksim remake'o, kas nutiko su hunter x hunter.
D.Gray-man
Collapse
X
-
Nebent kai manga baigsisComment
-
Visuose topuose šmėžuojantis anime, suviliojo pagaliau ir mane prisėst pažiūrėt.
+ Veikėjų įvairovė. Pripažinsiu, kad Allen Walker mane sužavėjo, nes buvau pasiilgus paslaptingo, bet geraširdžio main-charo, nes užkniso visokie mėmės. Jei kam jis ir nepatiko - buvo krūva kitų veikėjų, kurie tikrai turėjo kažkiek sukelt susižavėjimo, kaip pvz Lavi ar Krory.
+ Garso takelis ! Tie simfoninės muzikos intarpai tikrai prisidėjo prie tinkamos atmosferos, kartais pakylėdami, kartais virpindami širdis iš skausmo
-Ištęsta istorija, kaip jau daug kas minėjo..Nuo pusės serijų į galą imdavo nervas ir norėjau mest velniop šitą reikalą...
- Žiauriai žiauriai žiauriai nervino verksniai Lenalee ir visas Dark Order mokslininkų staffas....
Prisiminsiu D.Gray-Man tik iš kelių įsimintinų ir stiprių veikėjų asmenybių ir viskas. Istorija apie ekzorcistus ir demonus prasidėjo taip puikiai, bet galiausiai nusivažiavo..Gaila, galėjo gautis šis tas įsimintinoComment
-
Pirmasis D.Gray-man buvo užtęstas, Hollow buvo paskubintas. (Lyginu su manga, nepykit tie, kurie jos neskaito). Allen naujas balsas visiškai netiko, nors iškart atspėjau kas bus jo seiyuu, nes šiuo metu yra populiarus. Daug kartų šioje tamsioje arkoje jam reikia pakelti balsą arba rėkti, ko seiyuu mano nuomone, nesugebėjo visiškai. Tačiau tai mėgiamiausia arka istorijoje ir nors minusų turėjo daug, vis tiek sužiūrėjau kaip saldainį, o ir vertinimą parašiau daug geresnį nei jis tikriausiai vertasComment
Comment