D.Gray-man

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • rienka

man tai D.GRAY MAN kazko nelabai primena FMA, bet ziurisi taip pat gerai ir noriai. tik nervina kad tiek daug seriju. galetriu but kiek maziau ir butu malonu pagaliau pamatyti pabaiga...

Comment

• nejiten
      3;2;1; click boom cicaboo

• 2007 11 19
      • 65

As tik db ziuru D.gray man ir visai nieko .... nors tikrai lb daug epu ir neziau ar kantrybes turesu ,kad paziureciau visus epus... bet turbut uzkibau uzsio anime tdl , nes del openingo song ir pan.

Comment

• Botaro
        Akuma

• 2005 11 17
        • 196

tempimas jau gana seniai atsirado,bet palyginus su bleach kokiu,tai weiksmas per d gray man lenkia shviesos greiciu.beveik jokiu tikru fileriu nera
        I have the Holy Lance

Comment

• zeroevil
          Hentaiščikas
          • 2008 02 18
          • 64

Pirmos serijos ir man visai nieko pasirode tik gaila, kad si anime taip istempe.

Comment

• araminas
            Lone wolf

• 2008 06 16
            • 77

Megstu tokius anime. Kiek galvoju jis tesis ilgai (bent jau manga tai tikrai).
            My top 3 anime:

1.One piece 2.Katekyo Hitman Reborn 3.D. Gray Man

Comment

• Bagy
              Bagy-san

• 2008 05 24
              • 289

Pritariu kazkaip man nelabai patinka kai juos tesia iki begalybes, bet anime man visai patinka

Comment

• shigofumii
                cruel man
                • 2008 07 05
                • 137

na ir kas ,kad anime istemtas ar uztestas,vistiek jis puikus ziurisi smagiai ,nemazai action scenu labai geras anime patiko
                Destiny is waiting ,lets move foward to it.

Comment

• Zylius

jau 90 perziurejau ir net nepajutau...gal vietomis siek tiek ir uztesta, bet nematau jokios tragedijos, nes bent jau kol kas - tai idomiausias mano matytas anime

Comment

• Verdict
                    Draugiškas dėdė

• 2007 11 05
                    • 95

Neblogas. Shounen'ų tarpe išsiskiria. Nors "protecting my nakama" temos jau įgriso, tačiau mesti neketinu. Beje, kaip matau, bus 103 serijos... Įdomu, ar tik padarys pertraukėlę, kol manga atitrūks per 3-4 arc'us, ar tiesiog atiduos eterio laiką kitam "karštam" anime.

Comment

• migliute
                      start wearing purple

• 2008 08 23
                      • 51

lyg viskas ir gerai su situo anime.. bet nekabina ir tiek. ant miego patraukia paziurejus kokius 3-4 ep. bandysiu sulaukt tos isganingosios 55 serijos, gal tikrai siurprizas bus
                      Whoop-de-fuckin'-do

Comment

• TheCoolMaker
                        UVERworld

• 2008 02 10
                        • 142

Nuo tos 55 tik vaizdas pradės taisytis nemanykit, kad iš karto kardinaliai viskas keisis :P

Ichiban -Lipstick for men http://www.youtube.com/watch?v=tTokq...eature=related

Comment

• Nightwister
                          Rimtas forumo narys

• 2008 05 27
                          • 116

Nu yra FMA elementu bet lb mazai as ju pastebejau gal tik 1-2 serijoj. o siap animas geras, ost'ai gan neblogi ir piesimas gan geras, ziureti imanoma beja cia tik mano nuomone
                          Paskutinis pakeitimas nuo Nightwister; 2009-05-10, 00:05.

Comment

• TheCoolMaker
                            UVERworld

• 2008 02 10
                            • 142

Nu ka baigės, įdomu sulauksime kada pratęsimo is mangos būtų visai nieko pamatyt kaip Allenas sunaikins laika , pabaigoje galima skirti 9/10, nors pradžia ir tesėsi per ilgai, ost nuostabus, ypač patinka paskutiniai op ir ed

Ichiban -Lipstick for men http://www.youtube.com/watch?v=tTokq...eature=related

Comment

• RawringKat
                              Naujokas
                              • 2008 06 25
                              • 4

Baigiasi be pabaigos? Mneh, nesitiki kad taip ir paliks :S

Comment

• Sable
                                The Hitchhiker

• 2005 03 11
                                • 1530

Ir gerai kad pabaigė. Bent nepadarė kaip su kokiais kitais daugiasezoniais prikišę filerių, nes atseit mangą vejasi

Comment

Working...