man tai D.GRAY MAN kazko nelabai primena FMA, bet ziurisi taip pat gerai ir noriai. tik nervina kad tiek daug seriju. galetriu but kiek maziau ir butu malonu pagaliau pamatyti pabaiga...
D.Gray-man
Collapse
X
-
na ir kas ,kad anime istemtas ar uztestas,vistiek jis puikus ziurisi smagiai ,nemazai action scenu labai geras anime patikoDestiny is waiting ,lets move foward to it.Comment
-
Neblogas. Shounen'ų tarpe išsiskiria. Nors "protecting my nakama" temos jau įgriso, tačiau mesti neketinu. Beje, kaip matau, bus 103 serijos... Įdomu, ar tik padarys pertraukėlę, kol manga atitrūks per 3-4 arc'us, ar tiesiog atiduos eterio laiką kitam "karštam" anime.Comment
-
Nuo tos 55 tik vaizdas pradės taisytis nemanykit, kad iš karto kardinaliai viskas keisis :PComment
-
Nu yra FMA elementu bet lb mazai as ju pastebejau gal tik 1-2 serijoj. o siap animas geras, ost'ai gan neblogi ir piesimas gan geras, ziureti imanoma beja cia tik mano nuomonePaskutinis pakeitimas nuo Nightwister; 2009-05-10, 00:05.Comment
-
Nu ka baigės, įdomu sulauksime kada pratęsimo is mangos būtų visai nieko pamatyt kaip Allenas sunaikins laika , pabaigoje galima skirti 9/10, nors pradžia ir tesėsi per ilgai, ost nuostabus, ypač patinka paskutiniai op ir edComment
-
Comment