Rosario to Vampire & Rosario to Vampire Capu 2

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • svajone
    Tiesiog žmogus

• 2008 09 21
    • 176

Na, pirmiau paskaičiau mangą, tai anime beveik visai nelindo. Tikrai teko matyti geresnių. Bet įveikiau abu sezonus. Nelabai noriai, bet įveikiau. Dedu pliusą dėl piešimo ir dėl vampyriškosios Mokos pusės. Ir dar dėl daug pansu xD

Comment

• VampireBlood
      Rimtas forumo narys

• 2008 07 18
      • 155

Autorius marija01
      gal zinot kada 3 sezonas bus? (ar nebus o.o)
      buvau radus duomenu, kad 2010 metais ;D
      tik nepamenu, kuri menesi ;DD pamenu, kad metų pradzioj ;D
      (arba ziemos gale, arba pavasario pradzioj)
      zodziu, neilgai beliko laukti

Comment

• SataNa
        Mind Zone

• 2008 02 15
        • 600

visas " pagrindinis veiksmas" pirmo sezono prasideda 10 seriją. Antro sezono net nesvarstau imti.. duočiau 2/5 už lengvą susižiūrėjimą, nors atrodo čia daugiau daviau netyčia.
        Kartoškė

Comment

• Doommuks
          Rašo

• 2009 02 22
          • 157

Na visas anime (abu du sezia) buvo maždaug apie tą patį... db baigiu žiūrėti capu 2 ir...... na pabaiga nebuvo jau tokia labai sugadinta kaip daugumoje matytų anime. Kas be ko čia buvo visko ko aš mėgstu taigi galiu duoti 4/5 (ir 5/5 už gerą pabaigą)

Blogging like a moron

Comment

• Marvelous
            Naujokas
            • 2009 11 02
            • 0

Nu anime man patiko. Laukiu 3 sezono jei toks bus ;/ Jei kas zino kokios informacijos parasykit ar bus

Comment

• Toxiz
              Naujokas

• 2009 10 25
              • 13

Ziuriu as dabar Capu2 ir nesuprantu... seniau kai rodydavo pantsus ir boobsus su bra taj dabar uzmeta koki siknosparni arba teady bearsa ... Pirmam sezone viska rode o cia dabar tai nesuprasi... Kur dingo visas idomumas? xD

Comment

• Marvelous
                Naujokas
                • 2009 11 02
                • 0

Toxiz uncensured versija parsiusk bus ten boobsu tu ir be bra =.=

Comment

• mindzze
                  Forumo vilkas

• 2007 05 18
                  • 375

Gerai... Pirmas sezonas buvo susimoves kaip ecchi, o romance nuo pradžiu buvo beviltiškas ir nieko nežadantis. Bet jau antram sezone ....... vėl viskas išnaujo tik viskas daug blogiau. Išskirtinai nuo pirmo zezono pantu shoots darosi banalus , beto pastebejau , kad gautusi aiškesnis patsu vaizdas jie piešia apie 10 cm nužeminta moters K-hmm klyna.Aš nesuprantu kaip taip galima žiauriai elktis, man kaip hentajui buvo didelis shokas. Pakako 3 epizodu Capu2, kad mane pilnai išvestis iš sveiko proto :dizzy: iki tol kol pradėjo šaudyti iš papu. 2 balai , daugiau nevertas.

Štai tas "fury boobs missile" kadras.
                  Spoileris:

Comment

• Ryuuki
                    Žalia <visapusiškai;>
                    • 2009 07 22
                    • 13

kam patinka vepsoti į baltus apatinius ir kadrai su krūtinės vaizdu tai tikrai patiks šis anime (vaikinukam ), beprotiškai užkniso tos senos kai 2min viens į kita žiūri ir kartoja Moka-san ir Tsukune... nors nusišauk.

Comment

• ciombiukas
                      Forumo maniakas

• 2009 09 18
                      • 463

Autorius Ryuuki
                      kam patinka vepsoti į baltus apatinius ir kadrai su krūtinės vaizdu tai tikrai patiks šis anime (vaikinukam ), beprotiškai užkniso tos senos kai 2min viens į kita žiūri ir kartoja Moka-san ir Tsukune... nors nusišauk.
                      O man visai patiko tos vietos, nes tada jam krauja siurbt pradedavo
                      Spoileris:
                      O kaip ten suprast ant pabaigos pirmo sezono jis ten pavirto vampyru ar ne ?

Antras sezonas man asmeniskai nebuvo toks geras kaip pirmas, bet vistike neblogas.
                      Paskutinis pakeitimas nuo ciombiukas; 2010-01-04, 12:24.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Nikas
                        Narys
                        • 2009 05 15
                        • 34

Ši anime pradėjau žiurėti nuo antro sezono, taip jau gavosi, kad nebuvo pažymėtas kuris ten sezonas . Iš pradžiu pažiurėjęs 2-3 serijas galvojau, kad nesamonė, bet išjunkti nesinorėjo ir vis dėl to kažkuo užkabino
                        Peržiurėjęs antra sezoną, kuris man pasirodė toks neužbaiktas peržiurėjau ir pimajį. Pirmasis pasirodė daug kartų geresnis už pirmajį
                        Šiame anime aišku patiko piešimas ir gražios merginos
                        Bet vis dėl to peržiurėjęs du sezonus laukiau labiau kokio romantic, per 26 serijas nebuvo nei vieno bučinio šis dalykas mane labiausiai erzina

Comment

• Alex Sugar
                          don't worry, be happy ;)

• 2009 02 23
                          • 466

Visai nieko toks, fainulis anime, va pradejau kaip tik 2 sezona ziuret ^^ ta krauja-siurbianti vampire veza Moka-san, Tsukune, Moka-san, Tsukune, Moka-san... God damn pabuciuokit vienas kita po velniu DD
                          Nuostabus gyvenimas prasideda nuo nuostabių minčių
                          Everything is awesome!

Comment

• Alex Sugar
                            don't worry, be happy ;)

• 2009 02 23
                            • 466

Baigiau! Baigiau! Baigiau! Ziuriu niekas daugiau ir nerase ;D Neblogai cia 13 seriju ziurejau daugiau nei 2 menesius, net 2.5 vidury jau uzkniso, tas pats per ta pati... norejosi koki kita anime paziuret, nes cia jau buvo aisku, kad gale ta antra Moka pasirodys bei patvarkys visus
                            Nuostabus gyvenimas prasideda nuo nuostabių minčių
                            Everything is awesome!

Comment

• Mefisto
                              Šventas velnias ^.^
                              • 2010 02 18
                              • 30

Įtraukiantis siužetu anime, nors nesu didžiulis fantasy mėgėjas, šis anime paliko įspūdį, piešimas prilipo, veikėjai sudomino. Humoras, juokeliai, mano manymu, kaip prieskonis buvo, pačią idėją anime išlaikė, smagus fantastinis haremas su veiksmo elementais. Garso takelis - vienas iš geresnių, tačiau ne itin ir įsiminė, patiko, trumpai tariant, pati istorija. Anime, manau, lengvai peržiūrimas bei šiaip skirtas nesmarkiai besigilinančiai auditorijai, bet jei reiktų, susirasti pamokančiųjų epizodų ir tenai galima. Galutinis įvertinimas - 4/5

Comment

• dfsafsaf
                                Beautiful Lies

• 2010 05 13
                                • 261

Is sito tikejausi daugiau. Kazkodel kaip ir daugeliuose anime, kuriuose yra haremas(ar jo uzuomazgos), merginos, i kurias pagrindinies veikejas neisimylejas, atrodo geriau ir patinka kaip personazai labiau, negu ta, i kuria jis isimylejas (aisku neskaitant loli ir bepapiu mergu, nors ir sios su isimtim). Nervino cenzura, bet cia jau mano kalte, kad tokia versija ziurejau :S Pirmam sezone ypac nepatiko, kad beveik kiekvienoje serijoje rode kaip ji ten transformuojasi ir dar pasako, kodel taip yra :/,bet pirmas sezonas labiau patiko, ten bent Tsukune transformacija buvo nors 1 karta ir seip jis kazkaip idomesnis buvo, labiau itrauke
                                3/5 , 6/10 , o jei buciau ziurejas po to, kai perskaiciau manga , tai tikriausiai buciau metes po pirmu ep abu sezonus

Comment

Working...