maciau ir pirma ir antra sezonus man patiko sitas animas tradicinis haremas su netradicinem panu pestynem del waikinuko seip lengwam ziurejumui su nemazo juoko doze
Rosario to Vampire & Rosario to Vampire Capu 2
Collapse
X
-
-
paziurejau pirma sezona man patiko laaaabai
aprasymas kazkoks apgailetinas kas netingit - pataisykit
informacijos beveik nera
vat paziurejau ir antra sezona ;D
pabaiga, kaip ir dauguma - nuvyle...Paskutinis pakeitimas nuo VampireBlood; 2009-09-26, 11:29.Comment
-
Vėl eilinis vaikinukas tampa meilės objektu. Nors atrodytų jo pasirinkimas aiškus, visvien kova dėl meilės tęsiasi. Net du sezonus. Aišku, kad toks atkaklumas gerbtinas. Linksmas, švelnus anime net ir youkai tikrosios formos žavios ypač succubus ir Mokos. Šiuo atveju manga sparčiai anime pralenkia.Comment
-
Manga tai buvo, man, įdomi.Comment
-
Anime neblogas, ypac del to, kad naujas ir daug zadantis. Aisku, nepatiko keletas dalyku, pvz.: Sulauzyta keletas senu rasytu, nerasytu, rodytu ir nerodytu monstru taisykliu (vampyras bijo saules sviesos, nors per anime Moka deginasi po ja (), vampyrai bijo sventinto vandens (sventinto, o ne PAPRASTO IS KRANIUKO), zmogus po vampyro ikandimo is karto turetu juo virsti (nors idomi mintis, kad vampyras zmoguje atsiskleidzia tada, kada to reikia) ir t.t. Dar nepatiko senos nuvalkiotos mintys: Kad vienos rases atstovas pamilsta kita (tai mateme per Onegai Teacher, Elfen Lied, Shuffle (atleiskite uz mano Animus, bet visiskai i Anime iklimpau tik sia vasara)), ilgas lauzymasis del mergu (neapsisprendzia kuria pasirinkti - mielaja ar vampyriskaja Moka (Per Shuffle issirinko tik per ilga laika, Ichigo 100% kure tik dawno sindroma tureje (liaudiskai daunai) kurejai, nes mergos neissirinko, per Love Hina vaikinas snaude ir tik pabaigoje ryzosi pasipirsti) ir geras tevukas. Nesuprantu, rasti proto pakelti pamestus dokumentus del akademijos ir igrusti vaika ten, kur paciam nesinoretu. Vis del to patiko del to, kad surinko nebloga monstru sutve, kurioje yra matytu, nematytu padaru ir tarp ju zmogus.
Dar labiau patiko Capu2 sezonas, del sesutes, mergaiciu mamu karu (kariavo Mizori ir Kurumu mamos, kurios susiedusios dar vaikysteje ir dabar kariauja del zento) ir siksnosparniuko isipiesimo i anime. Dabar laukiu Capu3. Nezinau, ko tiketis, bet tikiuosi bus geresnis uz savo primtakus, kaip ir priklauso.
P.S. Atspekite, ka primena Mokos pasakymas pries geriant krauja: Capu chuu. (Man asmeniskai - pikachu thunder shock attack)Comment
-
OMG sitas anime totaliai awesome ^^Vadinkite mane Sakura, i kitas pravardes arba sauksma vardu neatsiliepiuComment
Comment