Tiek anime tiek filmas puikus.Isspaude asara
AIR ~ 1000th Summer
Collapse
X
-
Nuostabus anime. Priverte isspausti ne viena asara ir istorija idomi, kaip tik kokias megstu- mistine. Maciau ir movie, bet jis patiko maziau nei anime.Širdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.Comment
-
Žiūrėjau kažkada...
Verkiau labai labai. Ypač pabaigoj xD
Na bet kaip ten bebūtų anime geras. Nors įvertinčiau tik 4/5.
Mistika kartais būdavo ne vietoj, per daug ir per mažai meilės, kai kurie personažai taip ir neatskleisti iki galo, siužeto linija galėtų dar pratęsti, nes per mažai serijų padarė. Galėtų daugiau ištempt, padaryti įdomiau.
Graži muzika, gražiai nupieštas, viskas labai gražu, bet yra trūkumai.
Bet jis vistiek man patiko ;DComment
-
Nemoku žodžiais apsakyt, tai ką mačiau širdį virpino žiūrint, ir vos neištryško ašaros daug ko būtu galima pasakyti gero, bet ir minusų turi taip pat, na aš mačiau ir filmą ir pati anime, tai šiek tiek skyrėsi vienas nuo kito. Pačiame anime, buvo galima ištempti šiek tiek, man asmeniškai fantastika netrukdė, bet pabaigos ir filmo ir pačio anime buvo tikrai blogos, na bent jau tie pasiaukojimai ir mirtys tikrai nebuvo reikalingos.
Spoileris:juk yukito turėjo išlaisvinti ją nuo to prakeiksmo, dėl kurio ji negalėjo pamilti nieko, ir taip turėjo baigtis, o ne mirti abu. Išvis nesąmonė!!!
Apibendrinimui pasakysiu jog anime geras, piešimas taip pat be galo gražus, istorija kiek paini, bet reikia žiūrėt atidžiai ir patartina be pertrauku ilgų, taip geriau suprasit, na ir jau koki 100 kartą pakartosiu, pabaigos yra TOTALUS SH.... Bet be galo graudžios ir tikrai nenustebkit, kad gali ašara išriedėt.Comment
-
-
O man kaip tik patiko, jog kūrėjai pasirinko liūdną pabaigą, kažkaip labiau toleruoju tokius anime, kurie sugeba palikti kažką tokio, ko nepamirši. Tokiu atveju, man tai būtent ir buvo ta liūdna pabaiga.
Beje, labai džiaugiuosi, jog nebuvo parodyta tos tiesioginės meilės tarp pagrindinių herojų. (:Comment
-
Air buvo pirmas mano gyvenime anime matytas.. ( Neskaitant Sailor moon ir Dragon ball ... )
Kiekviena epizodą mažiausiai po penkis kartus žiūrėjau.
Nebuvo daugiau tokio anime, kad taip istorija patiktų ...
Nebuvo, kad ašara ištrykštų ar dar kas nors, tiesiog ta pati veikėjų charakteristika mano durnai filosofijai buvo artima ir kiekvienas epizodas kažką į širdį įrėžė ...
Kai po pusmečio tą anime dar kartą peržiūrėjau nieko ypatingo neįžvelgiau. ... Trūko veiksmo, trūko kraujo.
Čia tai žiauru yra ...Comment
-
Man sis anime tikrai labai labai patiko visa istorija viskas pabaiga irgi geras, bet kaip paziurejau AIR Movie , tai likau be zado tiesiog nerealus tas filmas pats geriausias anime koki ziurejau ir pabaiga daug geresne negu TV seriju labiau reali, nes per TV serijas tai biski nusipjove grybo, bet netame esme. Filmo piesimas irgi labai labai labai geras. Del viso sito jis mano TOP 5/5.Paskutinis pakeitimas nuo ciombiukas; 2009-11-16, 13:40.Comment
-
atvirai sakau: seriju gale verkiau...^^ o anime ziurint man taip nutinka laaaaabai retai. sunku buvo kai kur susigaudyt, kas vyksta, bet isties liudna pabaiga... ir pati istorijos priesistore gana jaudinanti... siulau paziuret, kas nemate- nesigailesitComment
Comment