Macross Zero - 2002/04

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
    • 2161

Macross Zero - 2002/04

Macross Zero
    Directed by: Shoji Kawamori
    Studio: Satelight, Bandai Visual
    Release date: 2002/04
    Genre: Adventure, Drama, Mecha, Military, Science Fiction
    ANN Rating: 8,2
    Number of episodes: 5 (OVA's)

Europe - Final Countdown (AMV)

Aprašymas:
    Praėjo daugiau kaip du dešimtmečiai nuo to laiko, kai Macross buvo pristatytas anime pasauliui ir neabejotinai vis dar tvirtai stovi. Tai buvo 1999, kai didžiulis nežemiškas šarvuotlaivis nukrito į Žemę ir atnešė tobulesnę technologiją, kuri privedė prie karo pradžios tarp dviejų pusių, o istorija prasideda tuo, kad išpuolio metu jaunas lakūnas vardu Shin Kudou yra numušamas nežinomo priešo ir priverstinai nusileidžia ant vienišos salos ir nuo to laiko jo gyvenimas yra tiesiogiai surišamas su ta sala ir jos gyventojais. Tačiau faktas, kad jūs neturite būti mechų ar mechaninių kovų fanas/-ė, kad pasimėgautumėte šiuo anime, nes siužetas yra iš tikrųjų pakankamai gilus ir įdomus, o charakteriai turi įdomias individualybes, kas laiko istorijos liniją surišta kartu.

Piešimas ir Garso takelis:
    Pirmas daiktas, kuris pritraukė mano dėmesį buvo visas apimantis multiplikacijos grožis, t.y. jis yra daugiau šalia foto realizmo negu multiplikacijos, aišku gerame būde. Aukšta techninė kokybė nesustoja ties animacija, bet taip pat ir muzikinis rezultatas yra ganėtinai atvirai fenomenalus. Aš niekada negirdėjau apie Kuniaki Haishima mano gyvenime, bet po šio anime, jis yra mano naujas mėgstamas Japonijos kompozitorius. Kaip foninė muzika, entuziastinga, aš randu jo darbą, labai pasitenkinantį, ir iš tikrųjų tikiuosi išgirsti jo talentą daugiau. O ir tokios užbaigimo dainos kaip Arkan ar Life Song labai maloniai susiklausydavo.

Išvada:
    Istorija yra tik penkių epizodų ir smagu, kad po visiškų 150‘ies minučių jie sugebėjo sukurti įdomią, mažą ir intensyvią istoriją su puikiomis veiksmo scenomis, įdomiais veikėjais ir puikiai sukurtu spalvingu pasauliu.Vienintelis dalykas blogai, kad po ketvirto epizodo pradedi suprast, kad beliko tiktai vienas epizodas.

Vaizdai:

25
    5 (awesome!)
    76.00%
    19
    4
    16.00%
    4
    3
    8.00%
    2
    2
    0%
    0
    1 (shit!)
    0%
    0
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Maciau viena is pirmuju. Kokios nuostabios cia kovos...... Nebent FF gali lygintis. Tikrai dievishkas pieshimas. Problemos su siuzetu. Sunkiai sekesi viska sugrusti i 5 serijas. Nelabai aisku kas pries ka ir kodel. Nelabai susijes su originalia Macross visata todel nuvertintas jo fanu. Uztat visai padorus love story gavosi.

Comment

• Kleopso
      Followkata Toushifollow

• 2008 04 01
      • 208

Pirmasis matytas iš visos Macross serijos, bet kadangi ir gan nuo jos nutolęs, tai didelių klausimų kaip ir nesukėlė. Istorija visai įdomi, o ir patys veikėjai gan neblogai atrodo. Išties nereikia būti mechų fanu, kad jis tau patiktų. Tik vat sunkiai sekėsi suprasti dėl ko visas tas konfliktas kilo. Ai, bet kam tai rūpi, piešimas atperka viską :P

Comment

• Sable
        The Hitchhiker

• 2005 03 11
        • 1530

Na va, delsėm kurį laiką, bet ėmiaus ir aš peržiūrėt. Lėktuvų kovos tiesiog kvapą gniaužiančios, piešimas - pasaka, o ir siužetas bei veikėjų vystymas nenuvylė. Btw, karas čia tai buvo trečias pasaulinis, kaip ir buvo minima klasikiniam Macross'e. Išties įdomi Macross priešistorė, kurioje nors ir ne į patį ateivių erdvėlaivį sutelkiamas dėmesys, bet užtat susijęs siužetas bent su pagrindine žmonijos kilmės iš protokultūros mintimi, kuri daugelyje Macross serialų yra vaizduojama. Ypač gerai atskleidžiama ta idėja apie protokultūros propaguotą harmoningą koegzistavimą, ką galima pastebėt ir Macross 7 seriale. Taigi imho, čia kaip kam, o pagal mane must see dalykas Macross pasaulio gerbėjams. Ai ir meilės istorija irgi patiko :}

btw, biški privertė nusišypsot kai salos gyventojai žiūrėjo animą Earth Girl Arjuna - visai tinkanti asociacija =]

5/5 - ir jokių kalbų

Comment

• AKUJI-SAN
          Anime narkomanas ;-)
          • 2008 02 16
          • 190

Fainutis animukas )

Geras,tikrai geras anime!
          Na bet kai herojaus Zero išaugo sparnai,tai man akys ant kaktos vos neiššoko

Comment

• Mangamanas

Is JPG jis atrodo itraukianciai

Comment

• slicKrox
              Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
              • 2161

Autorius Mangamanas
              Is JPG jis atrodo itraukianciai
              Nesuprantu, ką tuom norėjai pasakyt... ir dar labiau nesuprantų tokio balsavimo. Jei tu dar tik ketini jį žiurėti, tai kam balsuoti dabar?
              Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-08-25, 21:44.

Comment

• SataNa
                Mind Zone

• 2008 02 15
                • 600

ash ji supratau. JPG tai picture formatas, na ir negalejo paprashchiau screenshots tiesiog pasakyti, tai sumale kazhka ir gavosi taip, kad ne visi suprato ka jis norejo pasakyti. Beje, kodel vertini ish screenshotu Mangamane?
                Kartoškė

Comment

• Killerbee
                  Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                  • 2910

Nu tai ir durniui aišku, kad turėjo omenyje skrynus, bet kokia šio posto esmė? Ir dar įvertinti taip kukliai nors skrynai patiko.

Comment

• Intrigante

Tokių briedų dar nežinau, nematė, bet balsuoja DD o tai, kad piešimą pagyrė, juk nieko blogo, rodo, kad susidomėjo žmogus, aš irgi užsikabinau dėl tų skrynų, o dar tas faktas, kad tik 5 epai, man pliusas

Comment

• Evil_of_Darknesz
                      Suicide is painless...

• 2006 04 09
                      • 998

10/10 piesimas, istorija ir siaip Macross turi kazkoki varikli kuris itraukia... Na gal isskyrs pirmaja dali. Po sito anime uzsinorejau pazaisti gun metal

Comment

• SataNa
                        Mind Zone

• 2008 02 15
                        • 600

Ispudingas anime Ypach man patiko paishimas, bet labiausiai plaukai stojosi nuo tu Air fight'u Bet sheip erzino mane tas eilinis briedas su ateiviais ir kitokiakiais antgamtiniais dalykais, kurie primine Evangelion. 4/5
                        Kartoškė

Comment

• FainaruFantaji
                          Cyber Snake

• 2007 04 28
                          • 579

Tikrai man patiko. Labiausiai nustebines dalykas - pabaiga.
                          Tos penkios serijos galbut kiek mazoka, nes kai kurie ivykiai uzskubinti, bet labai kokybe nuo to nekencia. Nebuvo filleriu ar seip epizodu ne i tema.
                          Palyginus jau senokai ziurejau ir visai neprisimenu soundtrack`o, bet jis kogero manes nesuzavejo. Uztai piesimas nusvere technine puse link 5/5. Lektuvu kovos labai graziai pagamintos.
                          Tai pats pirmasis kurinys matytas is "Macross" serijos todel nezinau kaip kitose dalyse pateiktas gamtos ir technikos rysys, bet butent Macross Zero ji pavaizdavo isskirtinai graziai ir to nebuvau maciusi jokiame kitame anime.
                          Daviau 5, nes sis anime nuo pradzios iki galo nebuvo pabodes.

Working underground.

Comment

• Sable
                            The Hitchhiker

• 2005 03 11
                            • 1530

Autorius FainaruFantaji
                            Tikrai man patiko. Labiausiai nustebines dalykas - pabaiga.
                            Tos penkios serijos galbut kiek mazoka, nes kai kurie ivykiai uzskubinti, bet labai kokybe nuo to nekencia. Nebuvo filleriu ar seip epizodu ne i tema.
                            Palyginus jau senokai ziurejau ir visai neprisimenu soundtrack`o, bet jis kogero manes nesuzavejo. Uztai piesimas nusvere technine puse link 5/5. Lektuvu kovos labai graziai pagamintos.
                            Tai pats pirmasis kurinys matytas is "Macross" serijos todel nezinau kaip kitose dalyse pateiktas gamtos ir technikos rysys, bet butent Macross Zero ji pavaizdavo isskirtinai graziai ir to nebuvau maciusi jokiame kitame anime.
                            Daviau 5, nes sis anime nuo pradzios iki galo nebuvo pabodes.
                            Šiaip nėra ten ta tematika su gamta ir technika ypatingai pabrėžiama kažkur. Artimas galbūt tematikai būtų Macross 7 Dynamite OVA. Bet kažin ar įsikirsi viso Macross 7 iš pradžių nepamačius, o ten tai serijų 40+

Comment

• angellus
                              tinginys

• 2007 01 17
                              • 228

mačiau ir kažkaip neparašiau nuomonės..hm..
                              senokai jau šitą mačiau, bet kiek atsimenu tai paliko ŽIAURIAI GERĄ įspūdį. gerai prisipažįstu, esu action anime fanatas, man tiesiog patinka kur viskas vyksta greitai, gražios aplinkos ir panašiai, bet nesu ir aklas siužetui, herojų plėtojimui, ramiam veiksmui... šitam buvo visko-super gero veiksmo, su belenkaip gerai atidirbtom detalėm ir dar prie to pačio plėtojosi nebloga istorija, ką sudėjus gaunasi didelis ir gražus 5. tikrai šitas kūrinys turėtų būt prie Must See kategorijos, jei tokia kur nors būtų. liux darbas.

Comment

Working...