Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Galbut (anime nemaciau). Bet anime tikrai turi viena riebu pliusa lyginant su manga - ji trumpesne Jeigu reiktu apibudint Air Gear manga vienu sakiniu, tai geriau uz "random great drawings serie" dar nemaciau Kartais atrodo, kad prie siuzeto dirba keli nelabai susije zmones - ant tiek pilna padriku sokinejimu ir nelogisku vingiu :/ Ta pacia "liga" serga ir pora skaitytu to paties mangakos kuriniu - Tenjou Tenge ir Majin Devil.
man tai anime kazkaip labiau patinka nei manga. gal todel, kad pirmiau anime ziurejau, o manga tada kazkai nublanko. bet seip ar taip, uzkabino mane air gear, uzkabino
Visai nieko toks protui atilsis, visai linksmai susukta ir humoro yra.
Vienas dalykas nerealiai uzkliuvo. Veikeju amzius. Jmj tos mergos tokios prisirpusios, o joms tik 14 tas vaikis ir 14likinis o mushasi su suaugusiais. Varge tu mano duokit bent 17 nebus kirtimosi su realybe. Kazkoks nevykes budas susieti herojus su ale ta amziaus kategorija kuriai skirtas anime.
Daznai taip in anime su amziumi padaroma, pvz per naruto 12-meciai dauzo suaugusius. Nekreipk demesio i ta amziu, nes vistiek taip kaip nori, niekada nebus
Comment