Metai Nuo 2006-04-05 iki 2006-09-27 Žanras: Action, Sports, Shounen, Ecchi, Super Power, School, Comedy Studija: Toei Animation Tipas: TV Epizodo Trūkmė: 24 min. Epizodų skaičius: 25 Minami Itsuki (trumpinys - Ikki, pravardė - "Baby-Face") buvo paprastas 13 metų berniūkštis, kuriam patikdavo įsivelti į muštynes. Jis beveik visą savo gyvenimą gyveno, tiksliau dar ir dabar gyvena apsuptas merginų. Aišku toje merginų šeimoje jis yra skriaudžiamas ir erzinamas (bet čia neesmė, čia tik tarp kitko). Vieną dieną Ikki gryžta namo nešvarus ir sumuštas, jį sumuša vietos gauja. Nepakėles gėdos ir seserų pažeminimo, Ikki atidaro sandėliuką, siekdamas atkeršyti (seserys buvo jam uždraudusios). Jis atranda sesers Air Trek (trumpinys AT) riedučius, juos nugvelbia ir išsineša į lauką pasipraktikuoti. Ikki pajutęs jėgą savo kojose ir, kad su AT galima "skraidyti" jis nutaria pasilikti prie šio sporto ir negana to jis įkuria savo grupę. Serijų eigoje sužinosite, kodėl seserys slėpė nuo Ikki AT ir paaiškės dar keli įdomūs faktai, bet dabar jų nerašysiu, nes viską išspoilinčiau. Ai dar vienas pastebėjimas: bet koks rimtesnis ECCHI uždengiamas plasnojančiamomis varnomis... =] Veikėjai: na iš veikėjų gal išsiskyrė tik niumfomanė mokytoja, kuri tik atsistodavo prieš klasę ir pažiūrėjusi į mokinius susijaudindavo (tiesiogine to žodžio prasme), mažas storas (apvalus, kaip kamuolys) pervertas kuris dėl nuogybių pavirsdavo į AT "žvėrį-profesionalą" ai vienas pastebėjimas jis važinėdavo ant galvos, poto buvo aukštas ir storas, bet serijų eigoje paaiškėja, kad tai ne lašiniai, o raumenys ir dar vienas AT profesionalas mažas gėjus, su dviguba asmenybe. Mano nuomonė: Anime puikus, kažkiek priminė Tenjou Tenge, tikriausiai, todėl, kad tas pats kūrėjas ir dėl super power. OST puikus taip pat, puikiai perteikiamas "Street Skaters" stilius vien už OST 5 balus galima duoti. Gal kažkiek nepatiko super-power, nes iš pradžiu anime atrodė rimtas ir realistiškas, bet paskui pasidarė aišku, kad super-power netrugdo. Aš už anime duodu 10 balų =] AMV: Spoileris:
Download: BtJunkie |
Air Gear
Collapse
X
-
Air Gear
132565.91%87421.21%28310.61%1421.52%210.76%1Žymos: Nieko -
geras piesimas, kaip nekeista, sita anime ziurejau 2 kartus. bent jau man labai itraukiantis, vis delto tie patys kurejai kaip ir tenjou tenge. Istorija per daug nevercia susimastyt, tiesiog biciukas kasdien vis patobuleja,patiko skridimo ideja :} finalas geras, nors finalu jo napavadintum. Nezinau ar galima tiketis daugiau seriju, bet 2 sezonas tai butinas kaip oras, nes is seriju nukeliauta tik puse kelio... anyway pasiziureti manau verta, nors anidb vertinimas nera toks aukstas kokio tikejausi
anime op nerealus, winampe sukasi nuo pat seriju paziurejimo pires daugiau nei metus iki dabarComment
-
-
O man kaip tik ecchi ten buvo pakankamai, nes abejoju ar tokio tipo anime tas ecchi is viso reikalingasComment
-
Spoileris:(galas zinoma nuvyle)
Soundas 4/5
Art'as 5/5
Istorija ir veikejai 3/5
4/5Comment
-
Veikejai aprasyti tai neblogai vienas kamuolys, kitas storas ir aukstas, trecias mazas gejus Nu nzn man taj chia paziaurej aprasyta Anime tai geras 5 balai visai idomus siuzetas neblogi tie AT prietaisai soundtracka ir parsisiunciau neblogasPaskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2008-03-15, 14:09.Comment
-
Manga paskaityt pabandykitDar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpicComment
Comment