išties geras anime ir vertas dėmesio ;]
Air Gear
Collapse
X
-
5/5 ; todėl, kad jis man pakliuvo į rankas labai jau tinkamu metu xD Ir nemeluosiu, žiūrėti Air Gear buvo grynas malonumas xD Ir ecchis smagus, ir istorija smagi ir įtraukianti.Comment
-
Comment
-
Geras Merginos kawaii'nos, žiūrint jų kovas, net šiurpas per nugara pereidavo, istorija gan neištampyta, įtraukė labai, tik gale daug klausimų kilo, tikrai reiktų antrojo sezono.
SPOILER ALERT:Spoileris:dar toli gražu nepriėjo prie stipriausiųjų, o tik su miesto gang's ir keliais stipresniais kovodavo.Comment
-
nostalgiją sukėlė prisiminimai apie šį anime, bet būtent dėl to kaip žiūrėjau, o ne, kad žiūrėjau. Ir dėl to anime šis ir yra geras, nes gali pagauti kablį jį žiūrėti netikėčiausiuose ir kiek ekstremaliose situacijose
kažkur ten jį žiūriu
Ok, now the anime, siužetas ir veiksmas, pati idėja prikaustė dėmesį prie ekrano ir negalėjau jo atplėšti bent jau kol buvau toje panašioje situacijoje kaip matote paveiksliuke. Bet, kai jau prisėdau ramiai namie tęsti žiūrėti serijas, tai prarado tą tokį stimulą ir interesą jis. Nesakau, kad jis suprastėja tęsiantis serijoms, tiesiog čia kažkur pakasta mano paties kaltė dėl to. Ir priekaištų šiam gėriui kaip ir neturiu apart tai, kad anime pasak air gear manga reader'ių tėra tik 10proc visos istorijos. Taigi, vertinu 8/10KartoškėComment
-
Labai jaunatviškas anime kas pasitaiko labai retai. Keista, juk 99% anime by defoult subalansuoti jaunimu, bet tokių kaip Air Gear yra nedaug. Čia beveik nieko netrūksta: papai, draivas, muzika, personažai, sportas.... Labai patiko Itsuki, ypač po paskutiniu metu man vis pasitaikančių snarglių. Va tik piešimas tai, švelniai sakant, nesužavėjo. Su stiliumi viskas kaip ir tvarkoj, bet kokybė tai šeip sau.... Istorija neužbaigta, bet esu matęs ir prastesnių. Bent jau ne viduryje kovos baigėsi. Trūko nebent dar vienos serijos ką šiek tiek kompensavo nauja ova. Jaučiasi, kad daug veiksmo praleidau, bet nesijaučiau visai ne temoje.
Realiai serialas vertas 9, bet duosiu visus 10. Seniai jau tiek bedaviau, o už du smagiai praleistus vakarus kažkaip ir ne gaila.Comment
Comment