Sayonara Zetsubou Sensei / Zoku Sayonara Zetsubou Sensei 2007/09

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • winry3
    hahahahaha! niam :DD

• 2009 02 18
    • 112

labai patiko stebėjaus kaip anksčiau nebuvau pažiūrėjus...porą mėnesių prasivoliojo kompe kol pagaliau nusprendžiau pažiūrėt
    Not bad...

Comment

• stella
      Shooting Star

• 2008 09 15
      • 146

OMG koks nuostabus. Patiko absoliučiai viskas, ypač įsiminė gražus piešimas. Kaip džiaugiuosi, kad jį pažiūrėjau, tiesiog suryjau per keletą dienų ^^ šiuo metu šis anime gal net mano mėgstamiausias :>
      Paskutinis pakeitimas nuo stella; 2009-10-18, 11:37.
      _____

In the future 15 people will be famous

Comment

• Silvestras
        Rimtas forumo narys

• 2008 04 18
        • 162

Aš tikėjausi kažko tiesiog originalaus, bent jau išsiskiriančio ir žiauriai juokingo, su japonų stiliaus parodijomis ir nesibaigiančiais juokeliais. Gerai, visko buvo, kažko daugiau, kažko mažiau, bet šis anime mane visgi nuvaržė. Šiaip visos serijos yra linksmos ir tikrai labai jau savotiškos, bet su laiku viskas supanašėja, pradeda po biški pabost. Blogiausia aišku, kad sunkiai yra įkandomas šis darbelis. Suprantu ką reiškia tikras mindf*ck, all blow-out anime, kaip tarkim DMC. Tiesiog atsipalaiduoji ir žiūri suknistą hardkorą, o gi Zetsubou Sensei įtemptas kažkoks, prikrautas absoliučiai bereikalingų ir mano galvelę varginančių minčių, kurių aš tiesiog nesupratau. Na bet ne viskas taip jau kategoriškai blogai pasirodė, pasitaikydavo netgi pilnai juokingos serijos, tik ne taip jau ir dažnai. Čia vat dėl pačio stiliaus, nu trenktas man jis, neįmanoma nesusikoncentravus pažiūrėti beveik nei vienos serijos normaliai. Beje, tap vadinamas retro spalvų ir minimalistinių fonų (iš aprašymo) piešimas antro sezono metu taipogi spėjo pabosti. Nors ir taip jokių ten afigenų pliusų aš jame nepamačiau. Labiausiai patiko anime veikėjai, prajuokinantys vien jau savo kalba, kultinėmis frazėmis, kvailais veiksmais ir pasaulėžiūra. Daugelis iš jų tokie jau sumauti, kad tiesiog negali nepatikt. Pozityvi mergaitė (vien jau balsas koks juokingas, tarsi žolelės apsirūkiusį mergaitė kalbanti uper duper vaikišku tonu), nematomas plikagalvis (nei pridėsi, nei atimsi, bet mulkiai visada juokingi), normal girl (-"Don't say normal!" got it all), mergina drovuolė, hikikimoris ir dar pora, jau neatsimenu. Žodžiu, visos kvaištelėjusios mergos - tai mokytojo freakiškiausias haremas ever. Tikrai galiu pasakyti, kad visi šie juokingi žmogeliai išgelbėjo šou nuo įmanomo fiasko (mažų mažiausiai tik mano atveju). Visumoj ganėtinai varginantis anime, o kažką pažiūrėjus - tokio jausmo neturėtų būti, tad populiarusis Mr.Despair manęs nepakerėjo. Netgi nesu tikras, ar išvis patiko. Nepaisant to, vistiek bandau kramtyti trečią sezoną.

Comment

• Izzo
          one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
          • 1530

Pažiūrėjau pirmą sezoną šios super nuostabios antidepresinės komedijos ir likau labai nusivylęs. Labai stipriai pervertinamas jis man atrodo, arba mūsų tauta ganėtinai buka. Gera komedija, sakot, jeigu nepamenu nei vienos juokingos situacijos. Veikėjai absurdiški, jų pomėgiai irgi, tačiau nors tai turėtų kelt juoką, taip nėra. Humoras bukas ir visiškai čia su juo nepataikyta. Komercinis šlamštas. Gražus tik piešimas, openingas ir mokytojos papai. Galiu max. 3 duot. Net nežinau ar noriu žiūrėt tolimesnius sezonus.
          Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2009-10-18, 12:55.
          SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• DoubleR
            Berastis
            • 2009 06 06
            • 59

Pritariu Bastard ir Izzo... tikrai reikia susikoncentroti ir ziureti... Humoras ir keistas... Is gailescio duodu 3...

Comment

• Esquisse

Mhm... nepatiko man jis visai nekomentuosiu kodėl, bet šis anime yra įtrauktas į mano "dropped" sąrašą. Neaiškinsiu kodėl. Tiems kuriems šis anime taip pat nelabai prie širdies, manau ir patys supranta
              Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-12-26, 19:33.

Comment

• Driezius
                Kas toks?

• 2009 10 21
                • 143

Aš pasakyčiau, kad čia socialinė japonų kultūros komedija arba parodija. Sunku tikrai isikirsti į daugumą juokelių beto didžioji dalis epizodų nebuvo labai funny. Nesugebėjau visų sezonų iki galo pabaigt žiūrėt. Tiesiog atsibodo.

Comment

Working...