Freedom OVA - 2006/08

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
    • 2161

Freedom OVA - 2006/08

Freedom Project (OAV)
    Režisierius: Shuhei Morita
    Istorijos autorius: Dai Sato
    Studija: Sunrise
    Žanrai: mokslinė fantastika, romantika, kosmosas
    Panašūs anime: Jyu Oh Sei , Akira,
    Išleidimo data: 2006-2008
    ANN reitingas: 7.8/10
    Trukmė: 6'i ep. x 30min.

FREEDOM ~LAI LAI LAI ~ (AMV/MAD)

Aprašymas: Anime lengvas bei malonus žiūrėjime su savo futuristine ateitimi ir fantastika, o prasideda jie nuo to, kai civilizacija Žemėje buvo sunaikinta per pačių žmonių kaltę. Vieninteliai išlikę namai žmonėms tapo Mėnulis ir jame esanti kosminė stotis, kuri virto į didelį pragyvenimo centrą talpinantis daugiau nei milijoną žmonių.

Mėnulyje įsitvirtinusi respublika propaguodama taiką bei ramybę pasivadina kaip Eden, kurios ramybę sudrumsčia jaunas greičio ištroškęs jaunuolis vardu Takeru. Jo smalsumas atkasa, kad už tos nekaltos respublikos kaukės slepiasi ir visai kitoks laisvės ir tikrosios tiesos supratimas.

Piešimas ir autoriai: Anime buvo sukurtas nuo Dai SATO, kuris atliko svarbų vaidmenį tokiuose anime kaip Cowboy Bebop, Eureka Seven, Ergo Proxy ir t.t. Katsuhiro Otomo - kūrėjas tokių anime kaip Akira ir Steemboy, kurio indelis į tai buvo charakterių, aplinkos bei robotų sukurtas dizainas ir tik pamatę pirmuosius anime kadrus galima pastebėti konkrečius panašumus, kurie tikrai džiugina, nors esama 3D animacija turi ir savų minusų. Veikėjų dizainas su kai kuriais 3D elementais atrodo tikrai keistokas ir man asmeniškai nelabai patrauklus, guodžia tik tai, kad visa likusi aplinka, miestas, efektai, futuristinės lenktyninės mašinos, bei kiti mechaniniai ir skaitmeniniai robotai atrodo nepriekaištingai ir akiai labai maloniai.

Reziumė: Čia esančiai mokslinei fantastikai manau galima duoti aukščiausius įvertinimus, kuri nors ir nėra labai futuristinė, bet pabrėžianti jau šiuo metu žmonių planuojamus panašius kosminius kolonizavimo projektus. Kūrėjai nieko originalaus ar išskirtinio nepateikė žiūrovams, bet sukūrė iš ties lengvą, gražią ir nors neintriguojančią, bet įdomią istoriją.

20
    5 (Nuostabus!)
    45.00%
    9
    4
    45.00%
    9
    3
    10.00%
    2
    2
    0%
    0
    1 (Šlamštas!)
    0%
    0
  • Sable
    The Hitchhiker

• 2005 03 11
    • 1530

Siužeto prasme išties nelabai ypatingas animas man asmeniškai. Na bet žiūrisi skaniai vis vien, tik kad naujų dalių tenka laukt ilgai labai jau.

Comment

• Evil_of_Darknesz
      Suicide is painless...

• 2006 04 09
      • 998

Na 3 epus jau teko matyti sio anime, labai patiko 3D, o ypac opening'as: nepati daina, o kaip ten viskas pavaizduota . Siaip kaip vat Sable sake siuzetu sitas anime pasigirti nelabai gali, nes paziurejus pirmas 2 OVA's ir po kokio menesio kai parsisiunciau 3, buvau jau pamirses, kas buvo nutike, tose dvejuose epizoduose ir teko man ziureti viska nuo pradzios

Comment

• Eisas Kuperis
        Simintis Sun

• 2006 01 25
        • 355

Na man jis pasirodė ir geras ir prastas.
        Siužetas visai itiko. Iš mėnulio pusės. Gana idomus pasirodė. Už tai duočiau 5is. Bet nuo 4 epo pradžios žiurėjau tik iš inercijos. Nieko idomaus, priešingai, net kvailokas anime tada jau atrodė. 6 epas irgi kiek nuvylė. Labai jau kažkoks greitas ir tiek pat pabaigtas kiek ir 3čias.
        Trumpai tariant, pradžia sužavėjo, o pabaiga nuo vidurio - nuvylė.
        Grafika. Na kaip kam. Žiurėdamas jau žinojau kad kompiuteriniai veikėjai retam patiks. Bet man kaip pratusiam prie tokio piešimo, visai itiko. Šiaip manau jog 3D elementai tinka visiems technolginiams anime.
        Soundtrackas labai patiko. Na jis tiesiog mano nuomone puikiai dera prie pačio anime. Openingas irgi tiek patiko, kad žiurėjau visus 6 kartus.

Šiaip pagal tokį siužetą man labiau patiktu jei tai butu koks 12 seriju tv serialas nei 6 ovos.

Comment

• bigGuy
          Narys

• 2008 03 21
          • 47

Em, small fix. 7 OVA. Septintoji išleista birželio 23. Tik english sub dar niekur nesimato.
          Jei kas radot - pasidalinkit.

Comment

• Killerbee
            Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
            • 2910

Žmonės, čia gi gryna oldschool fantastika naujovišku piešimu. Iš čia ir kvailumas kuris yra tiesiog naivus romantizmas ir paprastas siužetas. Šis anime yra himnas Žmogui. Taip, iš didžiosios raidės. Labiausiai patiko prisipažinimas meilėje. Taip gražiai ir natūraliai gavosi... Na piešimas aišku....tarkim kaip 3D pakenčiamas. Labai patiko OP daina. Gal kas turi linką po ranka? 8 balai.
            Killerbee sako - TAIP.

Comment

• Kleopso
              Followkata Toushifollow

• 2008 04 01
              • 208

Dar prieš pradedant žiūrėt kažkaip įsivaizdavau, kad piešmas bus kaip ir Akiros, šiaip jau tik dėlto ir parsisiunčiau, bet gavosi kiek kitaip. Pats anime tai man nebuvo kažkuo ypatingas, tiesiog žiūri, perdaug nesigilini, per vidurį biškį pabodo, į pabaigą pasitaisė. Kažkokių ten ypatingų įspūdžių ar minčių nepaliko. Peržiūri, išjungi ir pamiršti.

Comment

• slicKrox
                Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                • 2161

Keista, bet žiūrėdamas paskutines 3'is šio anime dalis mano nuomonė šiek tiek pasikeitė, labiau į teigiamą pusę. Tikriausiai dėl to, nes specialieji efektai buvo nepakartojami. Nors taip kaip 3D personažai skleidė savo emocijas, man iki šiol nepatika.

Čia esančiai mokslinei fantastikai manau galima duoti aukščiausius įvertinimus, kuri nors ir nėra labai futuristinė, bet pabrėžianti jau šiuo metu žmonių planuojamus panašius kosminius kolonizavimo projektus. Kūrėjai nieko originalaus ar išskirtinio nepateikė žiūrovams, bet sukūrė iš ties lengvą, gražią ir nors neintriguojančią, bet įdomią istoriją.
                Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-12-05, 23:55.

Comment

• Sloth
                  [SrX]

• 2007 09 14
                  • 277

Man asmeniškai net labai patiko. Mintis yra, nors siužetas ir nepasižymi kažkokiais ypatingais vingiais, toks paprastai malonus. Dažniausiai negaliu žiūrėti anime, kurių moto būna kažkas panašaus į "Draugystė ir Meilė nugali viską" , nes jie dažniausiai būna labai naivūs ir vaikiški, o šitas kiek kitoks, nors idėja iš esmės ir ta pati, tačiau visai kitaip pateikta, kas ir padaro šį anime įdomiu. Overall : 9,4. Geriausia ką teko žiūrėti per pastaruosius 4mėnesius....

Comment

• Red_Elf
                    pandų karai :D

• 2009 05 07
                    • 1112

kažkada buvau pažiūrėjus pirmą epa ir jį numetus, labai nepatinka 3D, bet kažkaip po ilgo laiko susigėdau, kad tik 7 epai, tai vėl paėmiau ir nesigailiu nors man ir toliau nepatinko vaizdavimas, bet istorija buvo graži, net miela ir beveik originali jau dėl nuotraukos skridimas į nežinomybė pritrenkė, juk velniai žino kiek metų jai gali būt labai fainas op,tuoj bėgau siųstis

Comment

• ciombiukas
                      Forumo maniakas

• 2009 09 18
                      • 463

Po tiek metų jo išleidimo, pagaliau atradau ir aš šitą oldschool'ini perlą perdarytą šiuolaikišku piešimu, žiūrėjos, osum, tikrai puikiai įtraukiantis ir gražus akiai, dėl siužeto nėra ko pykti, gi čia senosios idėjos naujame apvalkale, reikia džiaugtis tuo. 4.5/5 ir einu laimingas miegot.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

Working...