O vat man labai patiko, visą anime negalėjau atitraukt akių. Atmosfera perteikta puikiai, siužetas neeilinis, o ir nuobodu, kaip daugkas sako nebuvo, skonio reikalas . Rimtas anime, kitaip nepasakysi. 9/10
Jin-Roh: The Wolf Brigade
Collapse
X
-
Labai geras anime. Siužetas, personažai.... bet kaip man patiko piešimas - spalvos, pats stilius!
Sudomino kitokia senai žinomos pasakos "Raudonkepuraitė" interpretacija. Pats filmas yra gana 'sunkaus' turinio, reikalauja įsigilinimo, nagrinėjimo. Patartina pažiūrėti visiems, kuriems patinka susimąstyti verčiancios istorijos.Comment
-
Mano nuomonė: Tai filmas, skirtas ne kiekvienam ir aš smarkiai abejoju ar kiekvienam jis patiktu, na, nebent kažkas paviršutiniškai jį bandytų žiūrėti, nors abejotina ar taip išvis įmanoma šiam filmui. Man tai lyg kokia psichologinė drama, kurioje turi gilintis į viską, i kiekvieną veiksmą ar pasakytą žodį. Daug žiaurumo, kuris turbūt yra kaip akcentas šiam filmui.
Apibendrinus: Rimtas filmas ir skirtas tik vyresniems žiūrovams.Comment
-
Geriausiu atvėju vidutinis anime. Labai priminė hoolivudinius veiksmo fimus, kuriuose nors ir siužetas neretai būna niekinis, bet bent veiksmu sugeba patraukti dėmesi, ko nepasakyčiau apie šį filmą, buvo nuobodoka. Specialieji kariai priminė vaikščiojančius terminatorius, tik skardinius. Twistą serialo gale mažų mažiausiai pavadinčiau absurdišku. Ką bekalbėt apie pasakos gretinima, su ale rimta istorija.Comment
Comment