Ko gero vienas geriausiu mano matytu pati istorija labai sudomino ir piesimas grazus pagrindinis herojus nuostabus patyres skaudziu isgyvenimu kas mane uzveda
Kaze no Stigma
Collapse
X
-
Vaikinas yra šio serialo "šviesulys". Mano skonio personažas. Truputi ant visko "padėjęs". Truputi bjauraus charakterio. Truputi pasikėlęs. Truputi mėgsta pasityčiot iš visokių kvailų mergiočių. Truputi be kompleksų. Ir aišku nerealiai kietas. ---- gerai aprasyta XDDDDDDDDDDDDDDDDD
--
zdz , vien del buckio i kakla sita anime ir parsisiunciau.. nu .. susikentejo kazkaip ^^".. ajsku jej tiesa sakant neverta buvo viso ziuret vien del buckio.. nu dar tada kaj per butt trinktelejo XD hoho.. zdz . normalus toks..Comment
-
Gan neblogas, gerai kad pažiūrėjau kažkiek anksčiau, dabar ko gero net neužkabintų , tik gaila kad taip iki galo ir liks neužbaigtas,nes visai neseniai Kaze no stigma mangos autorius mirėComment
-
-
Negaliu pasakyti, kad tai 'tobulas' ar tikrai 'nuostabus' anime, bet man lengvai susižiūrėjo, aš likau pakankamai patenkinta Jis labai lengvas, todėl ir smagu žiūrėti. Kazuma - šio anime išgelbėtojas. Jis turi šiokios tokios charizmos ir šiaip labai šaunus veikėjas. Norėčiau antro sezono, durys jam plačiai atvertos, tačiau girdėjau kad autorė mirė taip ir nebaigusi mangos, tad jei niekas kitas šio projekto neapsiims - nieko nebus. O gaila, gaila... 4/5Comment
-
Pradžia buvo daug žadanti, tačiau pabaigoje nusivažiavo ir dar paliko intrigą tęsiniui.Spoileris:Tikėjausi, kad Kazuma, per visą serijalą jaus neapykantą Kannagi klanui, bet kur tau, jau po kelių epizodų, elgiasi, lyg nieko nebūtų buvęComment
-
Na.... anime šiaip toks pusėtinas jei ne Kazuma personažas nelabai būtų įdomu Vien dėl šio personažo verta pažiūrėtiComment
Comment