Vienas mano megstamiausiu anime. Istorija ne monotomiska, o ant galo ziauriai suspaus sirdi
Seirei no Moribito / Guardian of the Sacred Spirit (2007)
Collapse
X
-
Labai graži ir brandi istorija. Patiko tikrai. Nuoseklus pasakojimas, jokių spragų siužete. Net nepajutau kaip įtraukė tas visas stebuklingas pasaulis (piešimas ir atmosfera tiesiog užburiantys...). Nors pasakojimas paremtas fantazija, tačiau veikėjų humaniškumas bei gamtos svarba pateikti labai tikroviškai. Charakteriai stiprūs ir gerai išvystyti; Balsa turbūt labiausiai patiko, stipri moteris visomis pusėmis)
Vienas geriausių animų, kuriuos teko matyti, atgaivinantis kūrinys.
Comment
-
Be spragų siužetas, dėmesys smulkmenom, ir savita atmosfera, visa tai labiausiai įtraukė žiūrint šį anime. Visa tai ir istorijos lėtas tempas man labiau suteikė pojutį tarsi skaityčiau knyga, o ne anime žiūrėčiau. Balsos pacifizmas buvo gerai pagrįstas, tad šį karta neerzino,kaip dažniausiai būna. Tiesa, visa laiką bežiūrint, atmosfera labai viskuom priminė man "Kemono no Souja Erin". Pasigooglinęs sužinojau, jog ne veltui, abu anime yra sukurti pagal tos pačios autorės noveles. Tad jei jum patiko "Seirei no Moribito" galit drąsiai žiūrėti "Kemono no Souja Erin".Comment
Comment