School Days
Collapse
X
-
Comment
-
Pirmosios serijos visai patiko, net nepastebedavau kaip laikas praeidavo, taciau veliau. Gal man sis anime per daug haremiskas, nes kiekviena serija vis su kita... Isskyrus paskutine serija xDKiekvieno sirdis kazko pilna
Pas vienus gera,kitus bloga
Tik pas mane ji tuscia
Nieko joje neberaComment
-
suzavejo sitas anime, nuo pradzios iki galo patiko visos detales 5balaiPaskutinis pakeitimas nuo TheCoolMaker; 2008-08-13, 19:50.Comment
-
Spoileris:Iš esmės nuostabiai sukurti kontrastai. Beveik tobula progresija visas serialas eina tamsyn ir tamsyn, kol pasiekia tragišką kulminaciją. Turiu galvoje, juk anime pradžioje Makoto net bučiuotis nemoka, o gale jis jau išdulkinęs visas mokyklos mergaites. Nuo linksmų, drovių, vaikiškų žaidimų viskas nusirita iki gyvuliškumo, nors jau pačioje pradžioje galima buvo justi kažkokį tragedijos tvaiką, kažkokią tamsiąją Makoto pusę. Jaučiau didelį šleikštulį, baigusi žiūrėti "School Days", turbūt apskritai nesu mačiusi ar skaičiusi nieko žiauresnio ir ne vien iš anime rato. Penki balai už stiprumą, originalumą ir išbaigtą istoriją.Comment
-
-
Vertinu 3/5
Spoileris:
Komentarai : tikrai nelabai patiko galas, nes po vidurio, kazkur viskas pakrypo, kur nereiketu, ir ant galo as net nesupratau veiksmo eigos. Pabaiga irgi nebuvo puikiausia (bent jau tos zmogzudystes nesitikejau), galejo originaliau biski uzbaigti, bet ne sitaip ziauriai, mirtis kartais gerai anime, bet jau tikrai ne tokia.
Bet pacios veikejos buvo kazkokios...ech.. baisios. Nelabai supratau nei Sekai nei kitos motyvu ar dar ko nors.
Bei pats vaikinas , buvo jau pernelyg pasikeitres i gala. Man tai tikrai nepatiko. Staigus zmogaus pasikeitimas i viena arba kita puse? Nebent hipnozes budu...
Vienintelis dalykas, kuris privercia mane prisiminti yra tas juodas kraujas, nes to tikrai nepamatysi.Comment
-
O siaube, kokia nesamonė
Mm, čia aptikau, kad yra School Days ONA, bet internete jos neradau, tiesa pasakius, būčiau dėkinga, jei kas paaiškintumėt, kas tai per dalykas ir ar jis egzistuoja išvisPaskutinis pakeitimas nuo Dream Eater; 2008-06-10, 16:15.Comment
Comment