žaidime dar žiauresnių pabaigų yra (nors šita viena iš žiauriausių paimta) Ir iš esmės jo - pagr. veikėjas tikras asils, bet po to taip ir gavos... vnz žiauru >_<
School Days
Collapse
X
-
Ką tik baigiau. Pradžioj buwo nelabai, bet kažkur nuo vidurio darėsi vis įdomiau. Manau tas Makoto gawo ko nusipelnė. Paskutinė serija buvo žiauroka, bet man patiko.Comment
-
for more info check this: http://en.wikipedia.org/wiki/School_Days_(game)👍 1Comment
-
-
Vačia tai sitorija , su nenormalia romantika ir ant galo skėrdynėm.Tox pamokantis anime, tik jau labai gniuždantis, su tokia atomazga.Tos skerynės išties žiauriai atrodo ,kai yra tokia sunki sutuacija ir atmosfra. Tai vizdelto tenais jinai jokio vaiko neturėjo? kaip supratau ?
To paciu jis man ir nepatiko , nebuvau pasiruošes tokei liudai pabaigai.Comment
-
Šitą anime pradėjau žiūrėt rytą ir niekaip negalėjau nuo jo atsiplėšt... Įtraukė 100%.. Bet ir patiko labai. Norėčiau tokių ir daugiau tikrai pasižiūrėti. Šį anime žiūrėjau visiškai įsijautęs ir kartais net pagalvodavau "WTF?! Ką tu darai bl*d...?" ir pabaiga paliko tokį sukrėtimą, įspūdį, gilų susimastymą, kad visą dieną kaip ne savas buvau... 5 su DIDELIU + !!!Comment
Comment