daziurejau 6 serijas ir meciau nes per daug bjauru buwo toliau ziureti ....
School Days
Collapse
X
-
Na, jei geimą kada žaisit gal ir tokį endingą pamatysit:
http://cgi.4chan.org/gif/src/1194407419477.gifGuns make you stupid, but duct tape makes you smart.Comment
-
Na, jei geimą kada žaisit gal ir tokį endingą pamatysit:
http://cgi.4chan.org/gif/src/1194407419477.gifComment
-
man school days jau nuo pat pradziu rodes kazkox ne tox (nebuvau skaites anei vieno komentaro niekur). kuo toliau tuo daugiau shyzos, galiausiai suede ir sunervavo mane shitas anime. pabaiga tragiska ir nuotaikos visai nebebuvo baigus ziuret, tai kad ja pataisyciau atsimenu isijungiau devil may cry
kaip netradiciskas school zanro atstovas tikrai isimintinas... ir seip isireze jis i atminti del to kad parode viena ish paciu slyksciausiu zmogaus ydu (jei taip galima pasakit). nu vnz kosmosas ne anime.
p.s. ivertinau 4Comment
-
Ką tik baigiau žiūrėti ši anime gan keistokas ir kraupokas pasirodė. Kažkaip blogai susivirškino ir dabar nervas truputi ima. Bet kaip tragedija visai neblogas. Ir tikrai kaip iš savo žandro išskirtinis anime.
Ir už originaluma duodu 4/5sigpicComment
-
baigiau ziuret,tai sudare gan realistisko anime yspudy.kaip prasideda nuo dramos,meiles ir baigiasi tragedija.taip gali atsitikti bet kuriam is musu realiam gyvenime
pabaiga tai bisky ziauroka,palyginus del savo baigties,del to si istorija tokia originali.
dar pagal wiki informacija kuriama ova ir zadama kovo pabaigai
School Days ~Magical Heart Kokoro-chan~
ydomu kas cia bus geroPaskutinis pakeitimas nuo zio; 2007-12-17, 09:36.Comment
-
spalvos sutirstintos bet ka gi, nuo puses anime tikejausi jau tokios pabaigos. Killerbee galeciau pasakyt labai teisingai issireiske kad vaikinukas isnaudojo visas haremo galimybes ir dar daugiau, bet tu merginu tai tikrai buvo gaila... anyway tikrai ne nuotaika keliantis anime, tik pati pati pabaiga scena su jachta juroj ironiska sypsni sukele =)Comment
-
-
Labai patinka man tokie dalykai. Jau nuo kazkur vidurio-pabaigos pastebejau, kad piesimas panasus i Higurashio. Megstu as tokius ziaurius dalykus. Dar ispradziu biski reikejo prisiverst ziuret, bet veliau non-stop viska suryjau
Duodu 5/5 - uz ziauruma, pabaiga ir panasumus i hentai istorijos panasumus viduryje-gale, kurie praskaidrino nuotaikaComment
-
Galima sakyti anime prasideda nuo 7 ep iki tol tiesiog school life big breast echhi bulshit. Nu bet tada tai isties kazkoks pribloskiantis, kai ziurejau tai taip nervai suimdavo del to makoto debiliskumo... Bet ir merginos siame multike keistos, realybej tas tikrai nenutiktu. Zodziu sitas atgrase mane nuo echhi bulshitComment
-
Comment