Žanras: romantika, drama, mokykla Formatas: TV (12 ep), 25 min. Translaicija: nuo 04.07.2007 iki 27.09.2007 Režizisierius: Keitaro Motonaga Studija: TNK Neromantiška romantika Serialas prasideda beveik standartiškai. Makoto Ito važiuodamas traukiniu paslapčia grožisi Kotonoha Katsura. Ji mokosi toje pačioje mokykloje. Mergaitė labai Makoto patinka, bet vis nesugalvojai kaip prie jos „prieiti“. Čia į pagalba ateina draugė Sekai Saionji. Reikalai pajuda ir štai turime naują porelę. Viskas tuom ir pasibaigtų, bet sunkiai jiems sekasi. Apkabini viešumoje - blogai. Lendi bučiuotis - blogai. Pagriebsi už papo - siaubingai blogai! Viskas būtų ok jei Makoto būtų kantresnis ir supratingesnis, bet kam vargti jei šalia yra Sekai su kuria paprasta ir gera. Be to ne prieš ir "paišdykauti". Na fiziniai duomenys kuklesni, bet ne viskas papų dydžiu matuojama. Serialas šiek tiek panašus į Kimi Ga Nozomu Eien. Tik palyginus vaikinus Takayuki yra angelas. Makoto nėra standartinis romantinis herojus. Jam vieta greičiau kokiam nors hentajui. Man buvo realiai gėda už vyrišką giminę. Kvailokas, neryžtingas, ištvirkęs ir melagis. Silpnoji lytis čia irgi su savo tarakonais, bet bent jau sukelia gailestį. Komentaruose apie SD visi pabrėždavo paskutinę seriją. Mol, vien dėl jos verta atkentėti visą serialą. Galiu patvirtinti, kad tai 100% tiesa. Įvertinimas: 7. Už paskutinį ep ir originalumą. Reziumė: Išsipildė idioto svajonė © kažkuris iš rusų klasikų. SD yra pirmas (bent jau mano matytas) anime, kur vaikinas pilnai išnaudojo haremo galimybes ir nenusirito iki hentai. Pamokoma istorija apie tai, kad 16 metų vaikams geriau daugiau dėmesio skirti mokslams o visokios "meilės" palauks. Rimtiems santykiams irgi subręsti reikia. Papildomos nuorodos: OP Ending AMW |
School Days
Collapse
X
-
School Days
242552.89%128422.73%55312.40%3026.61%1615.37%13Žymos: Nieko -
Tiksliai prisiminiau kur šiuos personažus mačiau jie yra iš kažkokio žaidimo jis buvo Linkomanijoje tai prisimenu girdėjau gan žiaurus žaidimas, o kaip anime?>_< 500x130Comment
-
Tiksliai prisiminiau kur šiuos personažus mačiau jie yra iš kažkokio žaidimo jis buvo Linkomanijoje tai prisimenu girdėjau gan žiaurus žaidimas, o kaip anime?Comment
-
Iš kur žinai Gal žinai iš kur gaut angliška žaidimo variantą?>_< 500x130Comment
-
Na man asmeniskai jis patiko tik iki 7 serios poto prasidejo biski nukrypimas i neta puse na o isgirtas galas nekaip acispindejo... kazkuom unicalus bet ir bisko kraupokas... :sick: na nelabai malonus prisiminimai cia bent mano nuomone kitiem ziurovam kita nuomone gal jiem ir patikosigpicComment
-
Idomi nuomone. Kaip tik pirmoji puse serialo visishka nesamone. Taip ir norejosi istrint. Matyt mazai hareminiu serialu esi mates.Comment
-
Aš kažkaip prakentėjau iki galo jį bežiūrėdama, galvojau, na pradėjau tai ir pabaigsiu...
Nepatiko jis man visai, visų pirma nelabai mėgstu tų haremų, tragiška pabaiga nuomonės irgi nepakeitė.
Personažai negeimas emocijas man vis sukėldavo, ypač Ito ir Katsura...
galūt ir netipiškas school life anime, na bent jau pabaiga, tačiau man asmeniškai jokio susižavėjimo nesukėlė, susierzinau pabaigus žiūrėt ir tiek.Comment
Comment