Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Seniau vengiau visų haremų, school life ir pan. anime, bet school days privertė susidomėti šiais žanrais...
Blemba, kaip zvengiau, kai perskaiciau tavo komenta (ROFL) LOLZ
Seip as bent jau neskaitau school life prie haremu, nes buvo is esmes dvi merginos kaip tipo pagrindines... so it's not harem or echhi or something like that ^^ cia buvo labiau drama... nes visa itampa ziurint, gale mirtis, isprotejimas, nesamones... jei ir pradzia atrode kaip simple echi(2-3 serijos) anime, kuo toliau tuo Makoto(net ir varda atsiminiau... istrigo giliai ) daresi slykstesnis... ar atsimeni, kad bent vienas echi personazas butu slykstus??? visi jie buvo funny.. ehm sry...(bandau kalbet LTU, bet sunkiai gaunas ) juokingi
Paskutinis pakeitimas nuo Lucion666; 2008-10-05, 21:10.
diewe na as su pana niekada tajp nesielgciau... pas jy cia mejle anam gale sedi...citata"senkai as tawe myliu"(ir jau rankele ant uzpakaliuko sedi, jau nekalbu apie practising) :o~ paziurejau 5 serijas, apsikaustes milziniska kantrybe paziuresiu iki galo... bet jau daba zudo... ajsku yra tikraj linksmu momentu "kajp senkaj pucia krutis (pusi pusi pusi ) arba pasymatymu mokymasis is pradiziamokslio...
ir dar... man asmeniskaj piesimas tikraj pawykes, pwz asmeniskaj man panu pasidydziawimas neturi buti didesnis uz ju kuna ( o anime taj daznaj sutinkama), kolkas esu naujokas todel negaliu pasakyti del ko piesimas geras, tiesiog matau ir tiek.. )
Galvojau pradet, bet draugelis suspoilino gala visa Tai tik paskutini ep paziurejau, piesimas beto nepatiko, kraujas juodas, akys juodos, visu plaukai juodi.
Maciau visa. Vien del pabaigos iskentejau visa. 1 puse buvo nebloga, bet 2 puse... Jau buvo galima nuspeti kas iviks... Bet laiminga pabaiga man labai patiko.
Spoileris:
Geriausia kai Kokora ar kokia ten isplauke su tuo debilu.
pabaiga tai nebloga taip jam ir reikejo su tokia pabaiga nesu mates maniau jis ten susiprotes ir bus viskas ok o cia boom ir taip pasibaige tikrai nustebino ir sokiravo seip pati anime ziurejau sukandes dantis tas asilas mane taip kniso kazkur ant 7ep maniau mesiu ziuret nes ans man vezi vare
Man asmeniskai, sitas anime paliko viena is neisdildomiausiu ispudziu. Galbut del to, kad skirtyngai nei dauguma, jauciau simpatija pagrindiniam personazui ir sugebejau savyje pateisinti jo veiksmus. Beje, suprantu, kad tai ne rekomendaciju skiltis, bet gal kas zino panasiu sukrecianciu anime istoriju ?
Na man pasirode tikrai ne eilinis anime. Damn pabaigoi net liudna pasidare :/ bet anime tikrai suzavejo
P.S. nerandu su RU subais. gal kas zino kur butu?
Paskutinis pakeitimas nuo Haji; 2008-12-03, 07:51.
Graudu...
Tai buvo pirmas animė kuris sukėlė tiek liūdesio... nei nepajutau kai per skruostu ėmė bėgti ašaros T_T...
Tikrai nesitikėjau tokios pabaigos. Atrodė baisiau nei elfen lied -_- ...(po jo dar 2h drebėjo rankos )
Kai pasižiūri viskas prasidėjo taip nekaltai...
Vis dėlto kaip bebūtų šis animė turi pamokančia prasmę - negalima žaisti su kitu žmoniu jausmais ir kad reik jausti šiek tiek atsakomybės, o ne būti valdomam savo ,,pasididžiavimo"...
Ačiū -_-
Paskutinis pakeitimas nuo kakashi sensei; 2008-12-08, 14:19.
O man nepaisant visų minusų patiko anime,per vieną dieną pažiūrėjau.Nors ir pavaizduotas pagrinde kvailas jaunimas,bet vistiek maloniai stebėjosi jų santykiai,kvailystės ir visokiausi sekso iškrypimai.Galas toks jau visai niekam nebūdingas,na bet kokiu atveju tas žiaurumas ir juodas kraujas būtent man nebuvo joksai minusas,gražiai vaikinukas papjautas buvo.Vat man Kotonahos gaila pasidarė,konkrečiai nepasisekė metgičei su visuo šiuo reikalu.
Comment