School Days

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Miglaja
    Cute potato ~

• 2007 12 16
    • 551

Pabaiga tai tokia kokios TIKRAI nesitikejau Lb nustebino....Bet mangoje tai Makoto nera toks iskrypelis vaikinas kaip jus cia sakot
    Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

Comment

• Killerbee
      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
      • 2910

Autorius Miglaja
      Pabaiga tai tokia kokios TIKRAI nesitikejau Lb nustebino....Bet mangoje tai Makoto nera toks iskrypelis vaikinas kaip jus cia sakot
      Anime ne pagal manga sukurtas o pagal žaidima. Kaip ten yra mangoje yra pačių kūrėjų reikalas.

Comment

• DontStay
        Naujokas
        • 2007 12 11
        • 17

Na pats anime nelabai realistiskas, bet susiziurejo gal greit ir smagiai, neskaitant pirmos puses.. Bet ziureti visdelto verta vien del pabaigos. -_-

Spoileris:
        Siaip pabaiga jau buvo galima nuspet nuo puses kazkur atsizvelgiant i pagrindinias veikejas ir tuo labiau kai jis patapo tuo playbojum kas labiausiai nervino xD Dar animas yra gan originalus vien del to, kad pirma ir didesne puse lyg butu paprastas eilinis hareminis comedy ar kazkas tokio (nervinancio, kaip man), bet i pabaiga visai pasikeite..
        Vnz. viena is pikciausiu pabaigu koki tik teko matyt, 3 pagrindiniai personazai: 2 mire, viena isprotejo =D

Comment

• Apriliuke
          Narys

• 2007 07 02
          • 64

Is dalies sis anime man patiko savo pabaiga nes kaip dazniausai buna vaikinas pasirenka viena mergina o kita lieka nuo saly
          Spoileris:
          10+ uz kraupia pabaiga dar ne karto nemaciau tokios geros pabaigos kuri supainiotu mintis o taip tai man labai nepatiko vaikinas kuris vedziojo uz nosies visas merginas kad su jom galetu permiegoti ir patenkinti save !!! Merginos durnes pakutines !!!!
          Paskutinis pakeitimas nuo Bax; 2008-07-12, 13:20.
          Forumo rėksnė.

Comment

• Dita
            Don't look ;) I said..

• 2008 07 24
            • 25

Ech, ką gi bepasakysi. Linkau prie 3-4, bet nubalsavau penkiem balam dėl tosios paskutines serijos.
            Nepamačiau nė vieno protingo veikėjo šiame anime. Ir nereikia versti kaltės vienam Makoto.
            Spoileris:
            daugiausia iniciatyvos iškrypti vis dėl to davė Sekai, dėl jos ir pakvaišo bernužėlis, jeigu galiu turėti dvi, o kodėl negalima daugiau?
            Ech, pavojinga ta meilė, nuo jos ir pakvaišt galima.

Seniau vengiau visų haremų, school life ir pan. anime, bet school days privertė susidomėti šiais žanrais...

Comment

• rycka
              Naujokas
              • 2008 07 06
              • 23

Pirmas mano tokio zanro matytas anime. Lb patiko vien del pabaigos. Neeiline tokia..

Comment

• Holly
                Mrs.Timberlake
                • 2008 07 27
                • 16

Jo pabaiga tai kraupoka, ką tik pabaigiau žiūrėt, bet labai didelio įspūdžio taip pat nepaliko, eilinis anime su neeiline pabaiga

Galerija

Comment

• shigofumii
                  cruel man
                  • 2008 07 05
                  • 137

Pritariu Holly pabaiga man ipudzio nepaliko jau tokio,bet kad kraupi sutinku.
                  Destiny is waiting ,lets move foward to it.

Comment

• SoldaT
                    Naujokas
                    • 2008 04 23
                    • 13

Iskarto School days man buvo nuostabus anime(1-5ep.)
                    Spoileris:
                    Bet poto jau pradejo nusibost kaip jis su tais mergais kiekviena pramiega... Bet vel priespaskutinis epizodas ir paskutinis vel pakilo man idomuma. Bet durnokai atrodo tas kraujas joudas(kazkoks pasityciamas nuo anime ) .
                    Animacija seip tokia normali nieko ispudingo 2007 metams. Vertinciau anime 4/5, 7,5/10
                    Paskutinis pakeitimas nuo Bax; 2008-08-01, 21:34.

Comment

• sakay

nu man tai SD visiskai nepatiko ziurejau iki 4epo dar permetcau paskutinio epo gala
                      kazkoks nesukeliantis emociju
                      nu man sis anime ne koks pasirode
                      Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2008-08-05, 18:53.

Comment

• Sloth
                        [SrX]

• 2007 09 14
                        • 277

Visa anime konkreciai norejos gerai atidauzyt snuki pagrindiniam veikejui, kazkoks bevalis pimpagalvis ishsilydantis nuo kiekvieno sijono... Bet tuo sitas anime man ir patiko, tikrai neeilinis, nuo 4 episodo pradejau jaustis toks slogumas ir sunkumas, matesi, kad "kazkas" nutiks. Bet, kad taaaaaaaip.... Paliko didely ispudi. Siaip, nesu romantiniu megejas, perdaug saldus jie man, todel mates esu tik KGNE ir SD, abu labai panasus savo niuria atmosfera ir sunkumu. Duodu 9/10, uz originaluma.

Comment

• Evil_of_Darknesz
                          Suicide is painless...

• 2006 04 09
                          • 998

Is pradziu atrode, kad tai bus dar vienas nieko neissiskiriantis haremas, bet po 3 ep.
                          Spoileris:
                          kai pabaigoje pasake, kad Kotonoha ji uzknisa
                          nuomone pakeiciau,
                          veikejai savo psichiskumu galetu lygintis su NGE char'ais, o gal net ir kietesni. Pradzioje pagrindinis veikejas, atrode, lyg butu dar vienas tipiskas tokiu haremu veikejas,
                          Spoileris:
                          kuo toliau, tuo didesnis pervertas jis daresi,
                          merginos taip pat toje mokykloje nesnaudziancios *kekses*
                          Pabaiga taip pat puiki
                          Spoileris:
                          Geriausias Happy Endingas ever
                          10/10 daugiau tokiu anime

Comment

• Witch_666
                            Narys
                            • 2008 06 30
                            • 51

Sakes geras anime bent jau paskutine serija taij tikrai nu pabaigos visiskaij nesitikejau tokios. Katik visa perziurejau geriausias dalykas aniemei taij buvo paskutine serija
                            Jubiliejus - tai tuomet, kai daug gėlių, o tu dar gyvas.

Comment

• Mao
                              a.k.a. Lzq

• 2006 07 25
                              • 223

Nelabai man šitas. Visų pirma, nekenčiu kai tie nekalti žmonės už kuriuos tu 'sergi' visaip kankinasi ir patys niekad nepripažįsta, kad kankinasi ir dar tampa tokiais, už kuriuos nebenori 'sirgti'. Veikėjai šitam anime kažkokie debilai, pusė jų horny bastards with no sense of decency. Norėjau, kad didžioji dalis mirtų, ypač tas Itou. Gerų pusių yra irgi, bet labai mažai. Labiausiai pagailo to kito bičo ir merginos, kuriai tas bičas patiko. Bet vistiek jie irgi asilai buvo.

Spoileris:
                              Pastebėjau, kad šitą anime pasiekė elfenliedo likimas, dachrena vaikų giria jį vien dėl žiaurumo (nors čia jo tik paskutinėj serijoj yra)... mjo... Baikit primetinėt kažką.

Žodžiu, I'd stay away if I were you.

P.S.
                              Spoileris:
                              Reikėjo ir tas mokyklos kekšes išžudyt paskutinėj serijoj
                              Paskutinis pakeitimas nuo Mao; 2008-10-04, 23:41.
                              I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!

Comment

• Lucion666
                                Forumo maniakas

• 2007 04 08
                                • 430

Negaliu nesusilaikes nepakomentuot sito anime dar vienakart... kazkur dar metos mano komentas.. nezejau, bet dar karta pakomentuosiu.. galesit pazet ar tikrai taip atsimenu ir ar nepasikeite nuomone ir isliko ispudziai.... vnz.. anime NEREALUS... pradejes zet galwojau, kad vel bus kox echi tipo anime, bet veliau vis daresi idomiau, nes vyko daug dalykeliu ir t.t.
                                Spoileris:
                                kol galiausiai tai baigesi tragedija.. pabaiga tragiskiausia, kai ta(db neatsimenu jos name) plauke valtelej, romantiskoj aplinkoj, su to berno galva... sheeeshhh... omg... ^^

-----------------------10.06 patch'as :P ^^ ---------------------------
                                omg... sheeeeshh... cia kox pazeidimas?.. cia labai baisu?.. ar moderai nori parodyt, kad jie "tipo dirba"?.. ar wtf?.. kodel man uz tai 8 pts. pazeidimas?.. Ka as tokio blogo pasakiau?.. well whatever... ~~moderai~~ :P hate you! ^^
                                Paskutinis pakeitimas nuo Lucion666; 2008-10-06, 19:21. Priežastis: ehm... nzn.. turbut del kokios nors klaidos ^^

Comment

Working...