School Days

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Nikas
    Narys
    • 2009 05 15
    • 34

Pradžaia prasidėjo taip nekaltai ir net nesitikėjau tokios pabaigos. Ši anime sugebėjau peržiurėti per dieną, kažkaip užkabino ir galvoji pažiurėsiu seriją, na gal dar vieną
    Žinoma nuotaikos toks anime tikrai nepakele, įpač to vaikinuko poilgiai kelia pykti. Bet manau anime tikrai geras.

Comment

• mariux9998
      Labas.

• 2008 06 20
      • 434

Ką galiu pasakyti:
      pradžia - nekalta, pabaiga - nustebinusi ir gera. Piešimas ir veikėjai nepatiko, visi debilai,
      Spoileris:
      juodas kraujas - užuomina į rasizmą
      , tai tik už tą netikėtą pabaigą ir duosiu tuos 7.
      Oh, BTW, vos nepamiršau, I'm GAY for that BOAT at the end.
      Paskutinis pakeitimas nuo mariux9998; 2010-04-10, 09:15.

Comment

• Killerbee
        Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
        • 2910

Autorius mariux9998
        Spoileris:
        juodas kraujas - užuomina į rasizmą
        Vos iš fotelio neišgriuvau.......Reikia paprasčiau žiūrėti į gyvenimą.

Comment

• mariux9998
          Labas.

• 2008 06 20
          • 434

Autorius Killerbee
          Vos iš fotelio neišgriuvau.......Reikia paprasčiau žiūrėti į gyvenimą.
          Čia labai paprastai ir žiūrau, kaip juodukas, jaučiantis nesaugumą dėl savo spalvos. P.S. Aš niekada per daug rimtai nekomentuoju

Comment

• ciombiukas
            Forumo maniakas

• 2009 09 18
            • 463

Tikrai patiko man sitas anime, o pabaiga tai isvis geras. Pirmas mano matytas harem kur pagrindinis veikejas isnaudoja ji pilnai, bet tas veikajas mane uzkniso nerealiai, del savo atsakomybes nebuvimo visisko ir davimosi. Seip istorija kaip ir nebloga, piesimas grazus, pabaiga sokiruojanti.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Riesas
              Naujokas
              • 2010 04 25
              • 15

Nevieno sveiko veikejo, visi kaskokie psichai xD, galėtų padaryt, kad jis kiekvienai užstatė po vaika, vot būtų pabaiga... Siaip kaskaip nesmagiai pasijutau peržiūrėjas pilnai Baisiausiai, kad realiam gyvenime ir panašiai būna Nesigauna ryšliu sakiniu parašyt po pabaigos....

Autorius Jin
              Jei nori gero efekto peržiūrėk per vieną prisėdimą ir paksutinią seriją žiūrėk apie puse 2 nakties...
              krc aš taip ir padariau xD

Comment

• bigitute
                Naujokas
                • 2009 12 27
                • 6

šliikštynė. iki kažkur 6 serijos dar tikėjaus, kad herojus pasitaisys, bet kuo toliau tuo šlykščiau darės. kažkur po 4 serijos pažiurėjau šitą straipsnį ir dar naiviai tikėjaus, kad viskas susitvarkys (taip, aš romantikė), bet nieko panašaus. nors paskutinės 7 min buvo visai neblogos. tik ir tik vaikelio ir jo mamos beproto gaila... daviau 2/5 tik dėl paskutinės serijos (norėjau duoti vos 1)

Comment

• Adwims
                  Naujokas

• 2010 04 08
                  • 23

Geras siuzetas,lb patiko nors gal su tom moteriskom intrigom ir padaugino,o del vaikinuko,kaip sakoma: paleisk kiaule i lysve visus kopustus sues paskutine serija isvis nereali
                  Spoileris:
                  tik pasirode perdaug psichozes kai su galva isplauke i jura

Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur? Maniakas?

Comment

• Andrzejka
                    Naujokas
                    • 2010 03 22
                    • 10

Tikroviskas anime,pamokantis,labai patiko.Pacia pabaiga dar savaite negalejau pamirsti.

Comment

• taven
                      Forumo maniakas

• 2010 06 12
                      • 432

Autorius Andrzejka
                      Tikroviskas anime,pamokantis,labai patiko.Pacia pabaiga dar savaite negalejau pamirsti.
                      Tiksliai,pamoko jeigu zaidi su kitu jausmais ir duodies su visom is eiles tavo galva gali atsidurt krepsy

Comment

• cikinkira
                        Naujokas
                        • 2009 06 08
                        • 27

visiškai nesitikėjau tokios pabaigos..jau vien dėl to didelis pliusas... tiesa vienu metu jau buvo nusibodęs nes atrodė kad tos serijos suvienodėjo..bet vistiek vien dėl pabaigos - super...

Comment

• Jimmys
                          Solitary man
                          • 2010 07 09
                          • 12

Ech, šita animu verta žiūrėti išskirtinai dėl pabaigos, nes pradžia tai yra kažko menkai verta "romance", po keliu epizodų prasidėjo viena iš linksmiausiu komedijų kurias buvau matęs
                          Spoileris:
                          Ištikrūju pradėjau juoktis kai visos mergos jam aplink kakla kabinos ir taip iš eilės o dar po to.. oh c'mon foursome...
                          nors pats ir budamas bukumo virsunėje, Makoto pripažystu vienu iš geriausiu anime veikėjų (Parodykit daugiau tokių veikėjus kurie butu tokie playeriai).
                          Pats vertinčiau 7netu, ech ta pabaiga, išmokino mus, naudoti kondonus..
                          (Makoto had 99 problems, but AIDS wasn't one)

Comment

• dynciu
                            Naujokas
                            • 2009 11 30
                            • 20

durnas anime visi veikejai bakos nei vienas nepatiko. bent jau paskutineserija tikrai buvo gera nuotaika pakele pykti numalsino^^

Comment

• Puny
                              Coffee lover

• 2007 12 09
                              • 101

O man labai patiko. Senai mačiau kažką, kas taip stebintų ( ir ne tik pabaiga). Gal kai kur ir buvo perdėta ( ypač kalbant apie Makoto elgesį), bet viską atpirko siužetas... tikėjausi, kad pabaigoj kas nors tokio atsitiks...bet, kad viskas klostysis būtent taip, tai tikrai ne ...
                              O pats Makoto labai gerai "išdevelopintas" veikėjas - tikrai tokio niekur daugiau nepamatysi. Vien dėl jo verta pažiūrėti.

Comment

• Dulkė
                                Naujokas
                                • 2010 12 25
                                • 6

Pradžia aiški (ir paprastutė), pabaiga aiški (ir tikrai stebinanti. Didelis pliusas vien dėl pabaigos), bet turinys sumaltas, neaiškus ir gal net kiek bukas. Įpusėjus mane vedė tik mintis žiūrėti iki galo tik tai, kad visi pabaigą išgyrė. Regis gal net kelis epizodus ir pasižiurejau "tris minutes praleidžiam, ketvirtą žiūrim" būdu. Tik dėl turinio 3/5

Comment

Working...