Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
School days mane laaaabai užkabino Va būtent dėl jo ir pradėjau žiūrėt anime. Tikrai vienas geriausių, kuriuos kada nors mačiau.
Įdomi istorija, o pabaiga apskritai omfg. 5/5
IMHO relybeje sitaip didesni sansa turi baigtis haremai nei daugelyje romantiniu hareminiu anime .. bah..
I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.
Man nepatiko šis anime. Ne todėl, kad istorija ar panašiai nepatiko, bet vien tas mastymas vaikinuko. Nekenčiu tokių. O šiaip siužetas gal ir nieko, gale buvo pasielgta teisingai
Paskutinis pakeitimas nuo Sendokai; 2009-11-20, 10:52.
Ech, ką gi bepasakysi. Linkau prie 3-4, bet nubalsavau penkiem balam dėl tosios paskutines serijos.
Nepamačiau nė vieno protingo veikėjo šiame anime. Ir nereikia versti kaltės vienam Makoto.
Nesutinku su tamsta! Kaip tik ir tik Makoto kaltas buvo. Jis su merginom elgėsi tarsi su kokiais daiktais, tik savo aistrom patenkinti, net nesuprasdavo tų merginų jausmų, kaip jos jautėsi ir pan. Man asmeniškai patiko tokia pabaiga, jis nusipelnė tokio likimo. Ir išvis, kai pagalvoji, jog yra tikrai tokių nesubrendusių, silpnapročių vaikinų, kurie tik ir ieško progai pasitaikius su kiekviena permiegoti ar kitaip išnaudoti. Gi merginos nėra tai koks žaisliukas - pažaidi ir išmeti, kas šiame anime ir bandoma parodyti. Anime labai patiko, gal ir nėra labai realistiškas, bet daug priverčia susimastyti, kaip meilė (jei tokia čia galima pavadinti) gali būti skaudi, kartais net savo šokiruojančiu žiaurumu stebinanti.
Paskutinis pakeitimas nuo Deipekas; 2009-11-28, 14:25.
pradzioje atrode paprastas, easy anime, bet paskui tai tiesiog nuobodus pasirode or sunkoka buvo ziureti i tokius besmegenius veikejus ~_~
pabaiga tiesa buvo idomi - tiesiog wtf.
2/5
manau kurejai ir norejo sukurti is pirmo zvilgsnio eilini ecchi - harem anime ir mazdaug pasakyti "stai kaip gali baigtis visi harem anime kuriuose vaikinukas sokineja nuo vienos merginos prie kitos" visuose harem zanro anime mane uzkabindavo tai, jog vienas vaikinukas aplink save turi visa buri merginu, visos ji myli, o jis toks matai gerasirdis nenori ne vienos atstumt ir taip iskaudint. nu nesamone, jei turi viena tai ir turek tik ja! o sitame anime dar toks lopas pagrindinis veikejas, kad siutas eme ir merginos tiesa sakant tokios graziai tariant paleistuves, mazdaug: "tu tikras nieksas kad esi jai neistikimas" nors pati katik su juo permiegojo O pabaiga tai epine net neisivazduojat kaip as megavaus kiekviena sekunde kai ji zude, Taip tam lopui ir reikia jau vien uz pabaiga duodu 5/5. Tik Kotonohos man tikrai buvo gaila...
sutinku su wikaus spoileriu kaip jau anksciau rasiau cia daug relistiskesnias hareminio siuzeto likimas
nes haremuose kazkaip labai jau besalygiskai viena heroju merginos myli o tas visas laiko ant kabliuko..
I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.
tai vienintelis anime, kurį žiūrėjau nuo galo. ta prasme kokie 2-4ep ir to visiškai užteko suprast apie ką jis ir man atrodo pamačiau pagrindines scenas. apie pagrindinį herojų galiu pasakyt tik tiek: prisižaidei XD
I didn't really get a freaking thing about this anime... Net jeigu ir įpusėjus jis ir neblogas manau vistiek it's freaking annoying anime... du pirmus epus žiūrėjau skaičiuodama sukramtytų dantų krapštukų skaičių, o tai nėra labai geras dalykas... ir šiaippp tiesiog nuobodusss, bent juokelį vieną kitą įmetę būtų(apie du pirmus ep. po jų droppinau x_x')... o apie pabaigą ką girdėjau tai apskritai upseting...
Paskutinis pakeitimas nuo RayYuka; 2010-03-09, 20:41.
Geriau siaubinga pabaiga, nei siaubas be pabaigos.
Comment