Kaip viska iskart perziuri neisisainama visa medziaga .Isbandyta xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDD
School Days
Collapse
X
-
as kadangi ziurejau visa anime man nepatiko pabaiga. Jai buciau ziurejas tik pabaiga kaip kaikurie tai gal ir butu patiko bet ne tada kaip visa anime praziuri susiduome ju ten tuo gyvenumu o ant gali visi visus isskercia (blea) slikstuComment
-
Kątik baigiau žiūrėti... Pirma mano reakcija buvo "omfg"...
Ok, dabar apie patį anime.
Pirmiausia op. Mano nuomone, jo ten pusės nereikėjo, nes kartojosi labai ir greitai atsibodo. Visą peržiūrėjau gal du kartus.
Piešimas. Piešimas man patiko. Nors nevisai mano skonio, bet tikrai neblogas.
Ending'as nieko gero. Nei karto viso neperžiūrėjau.
Soundtrack'as man patiko.
Pats anime. Kai pradėjau žiūrėti, buvo tikrai įdomu. Galvojau, pirmas mano matytas anime apie kaip iš tikrųjų paaugliai elgiasi.
Link pabaigos visiškai nusivyliau Mokoto ir man pradėjo patiki Sawanaga. O pabaiga... omfg. Pabaiga sugadino visą anime.
Skiriu 2/5 arba 4/10
OVA. Tikrai pakėlė nuotaiką ;DDPaskutinis pakeitimas nuo XxGoingBlindxX; 2009-07-18, 21:05.Comment
-
Ka tik baigiau ziureti visa si anime ir galiu pasakyti jog sis anime tikrai geras tik reikia daug ryzto bei pasiaukojimo norint ji visa suprast. Patariu si anime paziureti visiems, kad suprastumet tiesa kuri slypi cia, kad suprastumete jog melu bei isdavystemis sukursite demonus aplink save. Todel ziurekite ji ne del pabaigos, ne diel istorijos kuri yra cia papasakota bet del tikroves supraskite kokie gali buti paaugliai ir kurkite si pasauli be dydziuju nuodemiu. Dar pridursiu jog daug kur skaiciau jog silpnu nervu zmoniems jo nepatartina ziureti, bet galiu pasakyti,jog jie klysta pats esu toks zmogus ir man sis anime sukure daug daugiau emociju nei manau paprastam pats baigiau si anime ziureti drebanciom rankom nors nezinau delko kokio jausmo taip ivyko:baime,dziaugsmas,liudesys,pyktis tai gali buti, bet kas...todel sakau paziurekit ji ir pagalvokite apie pasauli po sio anime.Nes tiesa mus islaisvins.Comment
-
Nu jega
Pats anime tai nerealus nors ir visus 10 balu duot bet pabaigos tai tokios baisios nesitiketejau tai merginai su galva negerai kazkas kad toki dalyka padare bent mano nuomone nu bet ovos tai nerealios jau tiek juoko is ju buvo visai nepanasios i pagrindini animeComment
-
Hmm. Na kaip čia pasakius. Pažiūrėjau šį anime gegužės vidury berods.. Iš pradžių labai patiko,bet dabar nuomonė kažkaip pasikeitė. Hmm. Kotonohos asmenybė mane sužavėjo. Iš pradžių tokia paprastutė,drovi mergina, o ant pabaigos.. Na tokia į psichę užnešė.. Šiaip žiūrėdama kenėjau iki kokio 7 epo,bet kentėt buvo verta. Po 7 epo (bent jau mano nuomone) prasidėjo pats įdomumas. Pabaiga truputi sukretė,nors patiko,kad nesibaigė, kaip "...ir gyveno jie ilgai ir laimingai".
Vis dėl to vertinu -5/5Comment
-
5! 5,5,5,5,5!!! Labai patiko. Kai baigiau daug emocijų sukėlė, paliko gilų randą atmintį. (omg, nejaugi toks jautrus esu;o). Visi tikriausiai, kam nepatiko pratę prie tokių loli kur mažos mergaitės begioja aplink viena mažą berniuka, o jis yra visiškas drovuolis nepralemenantis nei žodžio.. -.- Aišku nesakau jog Kouta ne niekšas, bet pabaiga galėjo būt ir geresnė.Comment
-
Pradėjau žiūrėti man labai jis patinka,kadangi esu romance megėja esu sužavėta,bet iš jūsų komentarų spėju tai truks neilgai beje skaičiau šio filmuko aprašyme wikipediajoje kad yra kažkoje dar cross days and summer days ka tai reiškai,gal galėtumete man paiškinti?Comment
-
Neblogas, neblogas, bet kažkaip vistiek sugadintas anime.... 3.5/5Paskutinis pakeitimas nuo Doommuks; 2009-10-26, 13:25.Comment
-
Whata hell??? Šnd manau pabalęs vaikščiosiu.... Nujaučiau kad kas nors išprotės, bet kad šitaip. Nu ką galas mane pribloškė, štai čia yra tai ką galėčiau pavadinti baisiu animeComment
Comment