Žanras: nuotykiai, komedija, erotika
Formatas: TV (12 ep), 24 min.
Transliacija: nuo 15.10.2004 iki 14.01.2005
Režisierius: Hiroshi Koujina
Studija: Group TAC
Vash the Stampede po lyties pakeitimo operacijos
Konfliktus galima išspręsti taikiai. Reikia tiesiog nusišypsoti, apkabinti, priglausti prie krūtinės ir priešininkui "atšoks" bet koks noras kautis. Bent jau tuom tiki Rushuna Tendo. Paradoksas, bet įrodinėti savo idealų teisingumą tenka ginklu. Ir tai Rushuna moka daryt puikiai. Tikrai neblogiau už Vašą.
Nepadoriai didelė krūtinė, revolveris ir graži šypsena.....visa tai yra Rushunos ginklai. Ir labai galingi. Pirmos serijos OP mane nustebino. "Ji taip užsitaiso savo ginklą? Oho!" pagalvojau aš. Tai žodžiai nepapasakosi. Skrynšotai irgi nepadės.
Labai neblogas piešimas. Spalvingas ir kokybiškas. Puikios veiksmo scenos. Ypač patiko paskutinė kova su Setsuna Oomido. Gera dinamika ir specefektai. Vienžo vaizdui jokiu priekaištų. Erotika....nu nepadoriai didelis biustas kai ką gali ir erzinti, bet tikrai ne mane. Patiko, kad Rushuna nėra drovuolė mokinukė. Visai ramiai reaguoja į dviprasmiškas situacijas. Aišku kovos metu suplyšę triūsikėliai sukelia nepatogumų...
Reziumė:
Serialo idėja tikrai nėra nauja ir jau pirmoje serijoje aišku iš kur "pavogta". Mano kuklia nuomone tai šio anime labai neblogina. "Love & Peace" idealogija čia tinka labiau nei Trigun'e. Grenadier - graži pasaka su simpatiška mergina ir gerom action scenom. Atsipalaidavimui visai tinka. 7 balai.
Comment