įdomus anime, viskas pilnai atsiskleidžia tik pabaigoje, todėl visad yra intriga, išlieka susidomėjimas ^^
Perfect Blue / Absoliutus Liūdesys 1998
Collapse
X
-
Comment
-
fainai, kad vietom filmo siužetas toks supintas, vaizdai nuo vienos vietos peršoka į kitą, gerai, kad filmas verčia biškį pamąstyt ką matai ir kad ir realybėj tokių fanų būna kurie antiek savo dievaičius įsižiūri jog protą ir savo gyvenimą praranda.
Perfect Blue 4/5Comment
-
Kadangi aprašymo prieš žiūrėdamas neskaičiau ir nesidomėjau kas čia per daiktas, tai tik sustiprino įspūdį. Gerai padariau. Va aš štai tokį anime pavadinčiau klasika. Buvo tikrai įdomu žiūrėt. Ir nors 1998 metų anime konversija į bluray formatą kokybės nemanau, kad labai daugiau išgavo (didžiausia problema tai vaizdo šokinėjimas, kratymasis whatever you call it ), bet lietuviškas azsubs grupės vertimas buvo tikrai puikus, todėl buvo begalo malonu žiūrėti. DėkavojuComment
-
Man jis del savo painumo ir patiko, reikia pasukt galva, i daug ka isigilint, kitaip tariant - ziurint mastyti, o ne tik tiek, kad ziuri kaip viskas tvarkingai be problemu plaukia i galutini taska tarsi butu stengiamasi, kad ziurovas, neduok dieve, ziuredamas galvot nepradetu... o cia kitaip, daug idomiau ziureti ir delioti delione kai tik paciam gale viskas susideda i savo vietas.
Zodziu Perfect blue - 5/5.Paskutinis pakeitimas nuo witkus; 2010-03-28, 02:21.Comment
-
Viskas net paciam gle nesusiveda i savo vietas - is pirmo zvilgsnio atrodo, kad paaiskejo, bet kai imi gilintis i pries tai buvusius ivykius, supranti, jog daugybe dalyku nelimpa xD tuo man sitas anime taip ir patiko, beveik viskas palikta interpretacijai, pats rezisirius interviu ta pati sake. reality is a state of mind indeed xD
10/10Ph'nglui mglw'nafh C'thulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagnComment
-
ce buvo rimtas anime... maciau 2 kartus NETGI,kas buna retai... viena kas tik kad piesimas ne mano skonio,bet siuzetas tai is tu i kuriuos reikia isijausti ir stebeti viska nuoseklei,nes poto bus neaisku kas ir is kur. vertinu 9/10 baliuka nukirpau tik del grafikos,bet ce skonio reikalasComment
-
Neblogas filmas, retas gero psichologinio siaubo/trilerio anime pavyzdys. Tačiau per daug sutraukta filmo istorija - pusantros valandos buvo ryškiai per mažai viskam tinkamai išplėtoti ir deramai prieiti prie twist'o gale.
Spoileris:Man liko visai neaiški fotografo žmogžudystė, ar mergina tai padarė iš tikro ar ne? Taip lyg įsprausta į filmą paskubom be tinkamo paaiškinimo vėliau.Comment
-
Čia yra subtitruota versija lietuviškai - http://animesub.lt/anime/perfect-blue/episode-1/, tik užsiregistuoti reikia.
O ar buvo kada su lietuvišku įgarsinimu, neįsivaizduoju, spėju, kad ne.Comment
Comment