Ai yori Aoshi

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Hikari_
    Mental

• 2008 02 27
    • 981

nezinau kaip kitiems bet man tas filmas tikrai nepatinka... ta Aoi mane nejuokais nervina, krc isikale ta viena berna i galva ir viskas daugiau nieko nemato kaip kazkokia nenormali ,nuolat vaiksto su kimono net i mokykla neina isvis pasenusiu paziuru.. mato kad tam bernui nusispajut i ja jis ten isvaziavo jinai vel ji susirado. as to berno vietoj gerai jai išaiškinciau ir pasiusciau velniop,nes man rodos jai kazkas negerai...ir apskritai filmas neturi normalios pabaigos, pradzia yra kad Kaoru spjauna i visus isvaziuoja, Aoi ji atseka ir ttt o viskas baigiasi taip ir neaisku kuo, pabaigoje galejo padaryti kad Kaoru ir Aoi bent jau susituoktu ar kazkas pns, kad bent kazkuo baigtusi, o dabar filmas be pabaigos gaunasi... ir dar man uzkliuvo beveik visi charakteriai, ypac Aoi (negaliu pakest jos)

Comment

• Killerbee
      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
      • 2910

Autorius senshi-seeramuun
      ir dar man uzkliuvo beveik visi charakteriai, ypac Aoi (negaliu pakest jos)
      Joa, kas patinka japonų berniukams nebūtina turi patikti lietuvių mergaitėms.

Comment

• ph0rest
        5cm/s

• 2006 10 10
        • 56

Jau gan senai matytas. =) Ai Yori Aoshi priskirciau prie vieno is, "Harem"/"Love-Romance" zanro, favoritu parodytu tais metais.

Comment

• Shit Happens
          a.k.a JoinK!!!
          • 2008 07 24
          • 15

Sita anime labai gerai acimenu. Ziurejau ir pirma ir antra sezona jaj neklysu. Tikrai siulau paziureti...
          Ginklai, Soviniai, <ANIME>, Toks jau mano givenas...

Comment

• Miss.Sin
            Believe.
            • 2007 10 09
            • 17

Nieko įpatingo, monotoniškas siužetas, eilinė muilo opera. Bet kai nėra kas veikti ir nieko kito po ranka neturi limpa. 2/5
            Love me or hate me.

Comment

• Melancholy~
              Narys
              • 2009 02 12
              • 59

Fui. Ir mane Aoi nervina. Isvis kas susigalvoja tokius kavilus Anime charus, blin.

Comment

• Aivaras
                ką tu?

• 2008 09 10
                • 358

Mečiau po pirmų dviejų ep'ų.Priežastis?Melynplaukė Taip tragiškai man nupiešta tai nžn.Ir šiaip labai banalus.

Comment

• mindzze
                  Forumo vilkas

• 2007 05 18
                  • 375

Pirmas szonas buvo dar neblogas. O antras tai totali nesamonė. Siužetas stovėjo vietoi ,o besikartojantis epizodu vietos varė mane išproto.
                  VISIŠKAI NEPATARIU ŽIURĖTI ANTRO SEZONO, nes ten tas pats kaip iš prmo sezono butu paimiti keli monotoniški epaizodai ir padaryti iš ju 12 epu.
                  1/5 antram sezonui.

Comment

• Mendeks
                    Rimtas forumo narys
                    • 2008 01 21
                    • 117

Labai senai matytas bet atsimenu pati anime ir tai geras zenklas reiskiantis kad anime paliko gera ispudi

Comment

• xipzo
                      I hate IDIOTS

• 2009 04 16
                      • 224

Na toks Puse velnio sakyciau bet kaip rase tikrai ne REC
                      My Anime List <---
                      Waiting for Peacefull summer...

Comment

• D.N Angel_Dark
                        Chibi KOI
                        • 2009 01 19
                        • 46

8/10 Viskas su šituo anime labai gerai: jauki romantika, atitinkamose vietose panaudotas ecchi, lengvai ziurisi. Tiesiog jam pritrūko "cinkelio", kuris padarytu patį anime labiau išskirtinesnį arba labiau įsimenamą.

Comment

• ciombiukas
                          Forumo maniakas

• 2009 09 18
                          • 463

Pasižiūrėjai ir nesužavėjo, ypač antras sezonas, atrodė jau kažkas atsitiks, bet šnipštas.... Nebuvo jokio užsukimo, kad ką nors suveltų, viskas ėjo pamažu, viena linkme, na ko norėt, haremas, bet vis tiek kažko norėjosi, ypač pradžią pažiūrėjus. Ką padarysi 3.5/5.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

Working...