.hack//Roots

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Calyx Deuced
    Narys

• 2006 12 06
    • 96

.hack//Roots

Režisierius Koichi Mashimo

Šis anime yra zaidimu .hack//G.U. priešistorė. Veiksmas vyksta kompiuterinio žaidimo "The World" pasaulyje. Pagrindinis veikėjas Haseo, buvo nužudytas(PK=Player kill) pačią pirmą dieną kai tik pradėjo žaisti. Tačiau ji atgaivino Ovan'as. Veliau jis Haseo pakviečia i gildija Twilight Brigade, kurioje jau yra Shino

Veikėjai

Haseo
    Tikrasis vardas Ryou Misaki.
    Klasė Adept Rogue
    Idomus virukas tuo jog is PK aukos tapo PKK(PK killer) nes Shino buvo nužudyta aidime ir tikrame pasaulyje pateko į komą. Todėl jis medžioja Tri-Edge'ą, legendini PK kuris kaltas dėl Shino komos.

Shino
    Tikrasis vardas Shino Nanao
    Klasė Harvest Cleric
    Gildijos narė ir Haseo mylimoji, nors ir platoniska, tačiau po jos patekimo į komą jis jaučiasi kaltas todėl ieško Tri-Edge.

Man bent patiko anime o ypač žaidimas nes Haseo gana anti-hero tipo todėl idomu, o ne tipinis liurbis
    18
    Genealu!
    27.78%
    5
    Neblogas
    44.44%
    8
    Mačiau ir blogiau
    16.67%
    3
    Blogas
    5.56%
    1
    Reikia nudažyt ir išmesti
    5.56%
    1
  • Neji_the_Hyuuga

Kazkada lyg ir esu kazkiek ziurejas bet nelabai patiko. Tikriausiai ne mano stilius ;D

Comment

• Mplius
      Pasimetęs

• 2007 09 12
      • 133

Na, aš prijaučiantis mmorpg buvau, tai kai žiūrėjau visai toks smagus pasirodė

P.S. AC truputį mirė lol.
      dArt (click) MAL (click)

Comment

• Evil_of_Darknesz
        Suicide is painless...

• 2006 04 09
        • 998

Siaip aprasymas nelabai vykes... Taip aparasyta, kaip ant durniaus... galetum pakoreguoti, nes dabar nelabai ka ten ir supratau...

Comment

• Vienuolis
          Perverted Romanticist!?

• 2007 05 01
          • 165

Jo taisykles paskaityk! Kur seriju kiekis, studija, seriju ilgumas, žanras? Jei nesiruoši rimtai aprašinėt tai ir neaprašyknėk
          >_< 500x130

Comment

• dattebayo
            random fangirl syndrome

• 2007 11 18
            • 207

nu toks pakenciamas, bet kazkaip labai ir neuzkabino... taigi visumoj, sakau jam ne.

Comment

• Night_Shade

Ideja idomi. Pažiūrėjau pusę ir parėjo hardas. Susinervinau ir nesiunciau toliau. Kai baigsiu žiūrėt Neon Genesis Evangelion turbut siusiuos vel.

Comment

• MagWizz
                Hello friend...

• 2007 04 27
                • 41

Kadangi esu losias nemazai mmorpg visai buvo smagu paziureti anime pastatyta pagal tai

I'm afraid to lose that, what i already lost...

Comment

• Sable
                  The Hitchhiker

• 2005 03 11
                  • 1530

Na .hack serijos visad susižiūrėdavo lengvai ir roots ne išimtis. Dabar tai pagalvojus tai visai įdomi kryptis vystoma jų: ale life in cg. Bet jau kaip ten iki dramatizmo davesta tai kartais prajuokina ^^ fck, ovanas nepasijungia geimint, todėl turiu užsidepresuot ir taškyt geime visus į kairę ir į dešinę
                  Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2007-12-03, 10:53.

Comment

• Exotic Anime Girl
                    Ima firin mah lazah!!!
                    • 2008 07 04
                    • 67

Nezinau,vienas graziausiu anime pagal zaidima,ir ne tik sita ROOTS serja labai man patinka bet ir SIGN,tad 10/10,labai geras anime kuris labai greitai tau pradeda patikti.

Comment

Working...