Tikrai neblogas, lengvas anime ir Louise ultra kawaii . Antras sezonas man asmeniskai labiau patiko kazkoks idomesnis, o paskutine kova tikrai gera buvo ir paskutine serija tikrai labai sujaudino, bet trecias sezonas buvo geriausias, pagal pabaiga turetu iseti ketvirtas.
Zero no Tsukaima
Collapse
X
-
-
5/5 už abu sezonus patiko istorija, kuri tikrai priminė Harry Potter, kvaili juokeliai ir tos komiškos scenos (kurios vos ne hentai budavo), piešimas irgi visai nieko (kaip ir visur: 1 loli, 1 normal and a lot of super sized boobed girls ), muzika ir veiksmas, magija ir t.t., už tai ir daviau 5 balus. Kad ir koks lėkštas gali kai kuriems pasirodyti šis anime, man jis tikrai patiko.Comment
-
Trečias sezonas nebuvo toks prastas kaip tikėjausi. Piešimas pagerėjo, didelių dramų ir kataklizmų nėra, papai yra tai atsipalaidavimui visai tinka. Berniukas baisus išverstaskūris - tai amžina meile prisiekinėja tai kitas grabinėja. Net nežinau, peikti jį už tai ar girti.Comment
-
patiko istorija, kvaili juokeliai ir tos komiškos scenos , piešimas irgi visai nieko , sitas anime man tikrai patiko, nuo pradzios iki pabaigos, aisku galima prie daug ko prikipti, nera tobulas anime, bet ivertinu 5 balais forume.Paskutinis pakeitimas nuo SoyTueDuenas; 2015-07-27, 20:06.Comment
-
žiūrėti siūlyčiau nebent šių žanrų mėgėjams, nes kažko labai įspūdingo jame nerasit.Comment
Comment