Sis anime gan kruvinas,bet idomus tiek savo siuzetu ir turiniu,ji verta ziureti,o kadangi man Sable trina zinutes tai tikiuosi sios neistrins kaip jis sake ,pagrisk savo nuomone.
Afro Samurai
Collapse
X
-
Paskutinis pakeitimas nuo shigofumii; 2008-07-29, 16:32.Destiny is waiting ,lets move foward to it. -
Nors ir trumpas,bet man pasirodė įdomus.Tiesiog paprasta istorija su geromis kovų scenomis greitai papasokajama ir tiek.Man patiko daug kraujo ir amerikietiškas OP.Pats tas veikėjas Afro Samurai visai nieko,žiaurus tylenis,perpildytas keršto jausmu,ko čia dar ir norėt.Kur nuslinktų šis anime esant daugiau epų vat..Paskutinis pakeitimas nuo Silvestras; 2009-02-14, 15:43.Comment
-
Kiek pavyko suprasti iš transleitinto teksto iš japonų kalbos, tai sulauksim antro sezono "Afro Samurai:RESURECTION"
TRAILER:
www.gonzo.co.jp
www.afrosamurai.comComment
-
Man pasirodė visai neblogas, nors istorija šiek tiek prisvilus, bet užtad kraujai tyško per kraštus. Svarbu ne per ilgas, 5 epizodai pats tas. O tas Ninja Ninja žymiai pagyvino anime, be jo anime būtų prėskas.Comment
-
Geras tas Afro Samurai dabar beliko tik sulaukti "Afro Samurai:RESURECTION"Comment
-
-
sugebejau paziuret net visa epizoda, bet daugiau ir nesinori. per daug tuscias. siuzetas mazdaug pigaus hentai lygio... vien tik veiksmas. bet jame irgi subtilumo truksta. vien tik kraujas ir skraidancios kunu dalys yra per silpna. muzika neipatinga. piesimas per daug komiksus primena... per daug amerikietiskas mano skoniui... 2/5Comment
-
Puikus anime, peržiūrėjau vienu prisėdimu, kad nematė siūskitės, žiauriai laukiu pratesimo, kurį šiais metais išleisComment
-
sugebejau paziuret net visa epizoda, bet daugiau ir nesinori. per daug tuscias. siuzetas mazdaug pigaus hentai lygio... vien tik veiksmas. bet jame irgi subtilumo truksta. vien tik kraujas ir skraidancios kunu dalys yra per silpna. muzika neipatinga. piesimas per daug komiksus primena... per daug amerikietiskas mano skoniui... 2/5
Kaip net vieną epizodą matęs tvirtą nuomonę turi.sigpicComment
Comment