Afro Samurai
Collapse
X
-
žodį "kūltinis" supranti ? :] čia ir nereik kažkokios minties aust, čia penkių serijų veiksmo tobulybė kūnui ir sielai be jokių filosofijų.sigpicComment
-
pasikapokit ir kas isgyvena gali toliau bliaut apie savo suknista gyvenima
p.s. nemanykit kad as pries tokius anime kurie vercia susimastyti apie gyvenima
man tiesiog atsibodo anime kuriu pagrindinis aspektas yra kovos o kurejai
pradeda kisti VISISKAI nereikalingus pokalbiusComment
-
Vat to as animese kartais pasigendu kam kalbet daug apie nieka geriau visi
pasikapokit ir kas isgyvena gali toliau bliaut apie savo suknista gyvenima
p.s. nemanykit kad as pries tokius anime kurie vercia susimastyti apie gyvenima
man tiesiog atsibodo anime kuriu pagrindinis aspektas yra kovos o kurejai
pradeda kisti VISISKAI nereikalingus pokalbiusKartoškėComment
-
Pagaliau paziurejau sita anime ir ka galiu pasakyti not bad . Igarsinimas labai geras ,piesimas man ne prie sirdies , siuzetas labai trumpas ir paparastas .
O pabaiga tai:
Spoileris:tikrai labai gera .Kiek as supratau tai #1 liko gyvas. Kazkur buvo diskutuota kad mangoje kazkas isaiskeja jei gerai pamenu
4/5Comment
-
tikrai nuostabus ir labai itraukiantis animas igarsinimas superinis Samuel L. Jacksono balsiukas nemaniau kad taip tiks piesimas grazus nenuobodus visiskai naujos grafikos elementai kovos gal siektiek Samurai Champloo primena bet pats stiliukas savitas ir ydomus tik siuzetas trumpokas pergreitai baigesi :PYou can become truly powerfull, indeed! Yet there is always another with greater power than your own.
ARAMILComment
-
ziurejau per Anime Nights, tai visalaika ir masciau - nu kada gi pagaliau mirs tas Shreko asilas samurajaus veidu. Psichologinis backgroundas ir siuzetas visishkas nulis. Vizuali puse (kovos) gelbsti situacija, bet buna ir geresniu.
Speju, kad kurejai norejo akcentuoti rasiu lygybe. Taciau kazkas jiems labai nesigavo, nes as tai pasidariau isvada, jog negrams reikia darza kasti, o ne su katanomis lakstyti.Comment
-
4/5 bet tik uz piesima, kovas ir igarsinima (vien ko Samuel L. Jackson vertas). Siuzetas toks nuvalkiotas, kad jo galima sakyt ir nera. Istroskusiems kovu ir kraujo tikrai patiks (bent man patiko), taciau norintiems gilios istorijos, jos cia nerasit net su ziburiu.Comment
-
ziurejau per Anime Nights, tai visalaika ir masciau - nu kada gi pagaliau mirs tas Shreko asilas samurajaus veidu. Psichologinis backgroundas ir siuzetas visishkas nulis. Vizuali puse (kovos) gelbsti situacija, bet buna ir geresniu.
Speju, kad kurejai norejo akcentuoti rasiu lygybe. Taciau kazkas jiems labai nesigavo, nes as tai pasidariau isvada, jog negrams reikia darza kasti, o ne su katanomis lakstyti.sigpicComment
-
per "tokius" (žr. užrašą po avataru)
Ne dėl manęs LT problemos kyla. Pvz išpuolis prieš Berneen nepateisinamas ir gėdingas mano akimis.
Tačiau mane užknisa, kai yra užčiaupiamos burnos ką nors kritiško pasakyti apie kitaip atrodančius iš principo. Va toks veidmainiškas akių nusukimas į šalį ir sukelia didžiąją dalį rasistinių problemų vakarų visuomenėje.👍 1Comment
-
Afro Samurai, pilnas kraujo ir ziaurumo remix`as Samurai Jack`o 8}~~~I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!Comment
-
nu jo del Bernyn tai nesmagu, bet jei Lietuvos bukapročiai nesupranta, kad jie patys yra idiotai, tai argi jiem suprast, kad į mūsus atvykęs užsienietis yra labai neblogai, o kai jis teigia, kad jam čia patinka ir nori gyvent UHUUU !! O kas čia ką užščiaupė ? Man nepatiko, kad tu taip ant juodukų sustūmei >[ pikti jie dabar ant tavessigpicComment
-
Comment
Comment