Street Fighter II: The Animated Movie

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • ramzas
    Rimtas forumo narys
    • 2007 06 10
    • 114

Metai: 1994
    Žanras: Martial Arts, Action
    Prodiuseris: Capcom
    Tipas: Filmas

Shadow Law - visokio blogio ir nusikaltimų sindikatas, kurio vadas galingasis Mr. Bisonas, jis išsiuntinėja po pasauly kiborgus stebėtojus, kad šie jam surastų kovotoją Ryu, kuris nugalėjo vieną iš pagrindinių Bisono padėjėjų Sagatą. Tuo tarpu Shadow Law yra sekamas ir siekiamas sunaikinti Interpolo, jo atstovė Chun-Li prašo kareivio Guile'o pagalbos..Į šią istoriją įsimaišo daugybę personažų ir taip prasideda kovos tarp gėrio ir blogio.

Street Fighter pavadinimas yra žinomas visame pasaulyje. 1987 metais Capcom išleido pirmąją šio žaidimo seriją ir pavertė jį vienu geriausių ir populiariausių muštynių žaidimų. Ne nuostabu, kad ankščiau ar vėliau turėjo pasirodyti ekranizacija. Ir pasirodė. Animas dvelkia oldskūlu, tiem kam patinka proporcingas piešimas ir negali žiūrėti į iškraipytas kūno formas, šio anime nerekomenduoju, nes čia muskulai didesni už galvą. Kovos tikrai gražios, realistiskos ir.. greitos. Jei esate žaidę žaidima tikrai greit pastebėsite jum matytus personažų judesius. Muzika - kadangi yra angliška ir japoniška versija, man labiau patiko angliškoje. Ten ji rimtesnė ir piktesnė, tuo tarpu japoniškoje lyg melodramoje kokioje, tačiau visas personažų igarsinimas gražesnis japoniškoje.

Kai buvau mažas tai pamatyti šį anime buvo mano svajonė, vėliau kai tai padariau nelikau nusivylęs. tiesiog senas, geras 10to dešimtmečio anime.

Įdomus faktas: japoniškoje versije parodoma Chun-Li krūtinė, amerikietiskoje šis kadras iškirptas
    pastaba - čia aprašyti vardai yra amerikietiškojo SF versija, tad jei žiūrėsite japan nenustebkite, jog vietoje Mr. Bison bus Vega, o vietoj Vega - Balrog ir panašiai.
    13
    5
    30.77%
    4
    4
    15.38%
    2
    3
    30.77%
    4
    2
    7.69%
    1
    1
    15.38%
    2
    sigpic
  • Evil_of_Darknesz
    Suicide is painless...

• 2006 04 09
    • 998

Amerikonai dazniausiai apkarpo anime, arba tiesiog cenzuravo... O apie anime, girdejau daugiau blogo negu gero ir draugas sake kad neverta ziuret...

Comment

• Killerbee
      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
      • 2910

Reikalauju skryno su papais!!!

Comment

• ramzas
        Rimtas forumo narys
        • 2007 06 10
        • 114

nu jo kaip pirmasis aprasymas tai ir pridirbau biski, susiveliau su balsavimu nei balu neparasiau ir atbuline tvarka o taisyt neina >[ Killerbee paziurek ir pamatysi papus :] Evil of darnkesz SF galima paziureti is pagarbos grajui, bet jei nepatinka tai nepatinka ;]
        Paskutinis pakeitimas nuo ramzas; 2007-08-22, 06:16.
        sigpic

Comment

• Flask

Geras anime, tikras oldschoolas, malonu ziuret tas senoviskas kovu scenas, veikejus..
          Savam stiliuje viskas. Tiek siuzetas, ost, veikejai.

Comment

• Bardakas
            Žmogus Ne

• 2005 09 22
            • 1462

Lievas, 2/5 Visiškai neįdomu buvo žiūrėt, net fighting scenes tokios kreivos man pasirodė
            Maybe on Earth, Maybe in the Future
            sigpic
            Kurokawa idėjinis lyderis
            Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• dattebayo
              random fangirl syndrome

• 2007 11 18
              • 207

nemaciau jo, ir prisiekiu motinos akim, neziuresiu! vien nuo piesimo vidurius esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus,...

Comment

• despair
                bud sweat and beers...

• 2007 06 01
                • 168

Pries ~8 metus maciau sita anime. Tada dar vaikas buvau taigi patiko Turiu video kasetej si anime. Dabar jo tikrai neziureciau
                vien nuo piesimo vidurius esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus,...
                Nesikeik
                Paskutinis pakeitimas nuo despair; 2007-12-02, 18:40.

Comment

• ramzas
                  Rimtas forumo narys
                  • 2007 06 10
                  • 114

aisku pieismas lievas ir anime lievas jau geriau ziureti koky tai draminy arba popsiny veikala su pagrindiniu herojumi labai gerai nupiestu: akim sulyg arbuzo dydzio, veoletiniais trikampiu auganciais plaukais ir panom dideliais papais
                  sigpic

Comment

• SataNa
                    Mind Zone

• 2008 02 15
                    • 600

geras ish ties. *smagei*i ten 1 priesh 1. Gaila zhaidimas db yra sudirbtas ir atrodo grynai kaip NAMCOM darbas. Kaip dragon ball zhaidimas krc :P O MORTAL KOMBAT kazkaip ishlaiko sawo ishsiskyrima kaip fight geimas ir lygiai taip pat tekkenas
                    Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2008-02-16, 19:54.
                    Kartoškė

Comment

• Evil_of_Darknesz
                      Suicide is painless...

• 2006 04 09
                      • 998

Autorius Killerbee
                      Reikalauju skryno su papais!!!
                      Is pagarbos dedei Killerbee, Screenas su papais
                      Spoileris:
                      nedideli ane?

Keista as ziurejau amerikietiska versija ir joje buvo screenas su papais. Nu apie pati anime galiu pasakyt, kad didelio ispudzio nepaliko, pirmas filmas daug geresnis 6/10

Comment

• Killerbee
                        Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                        • 2910

Autorius Evil_of_Darknesz
                        Is pagarbos dedei Killerbee, Screenas su papais
                        Spoileris:
                        nedideli ane?
                        Ne vien dydis svarbu gi.

Comment

• Evil_of_Darknesz
                          Suicide is painless...

• 2006 04 09
                          • 998

Autorius Killerbee
                          Ne vien dydis svarbu gi.
                          Nu jo, bendrai dideles krutis mustis trugdytu, bet per zaidimus, tai jos papai didesni vaizduojami

Comment

Working...