tikraj lb patiko sitas Anime net mano draugelis apsiverke is juoko . Bet dbr nesuprantu che sejp yr 8 serijos bet che sudetos 2 in 1 tj yra 4 o kjp su ta OVA td ir is kur parisiust OVA jei yr ?
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan
Collapse
X
-
-
Nieko mandro, bet neblogai suderinta erotika ir sadizmas, per tiek laiko tas bičelis ir mazochizmą turėjo įsivaryt. Gan nustebino epas kur kūrėjai panaudojo Kafkos metamorfozės ištrauką. 4/5, nes nieko per daug įspūdingo, tačiau žiūrėjosi linksmai.Comment
-
Jei būčiau bent truputį labiau "pavažiavus", nebūčiau drop'inus O šiaip tai drop'inau labai greitai, po pirmo ar antro ep'o... Originalesnio humoro nerasta, vien tik besiliejantis kraujas ir keliais cm pridengti papai. Toliau nežiūrėjau nes nemanau kad būtų parodę ką nors originalesnio. Nerimtas anime, nerimties žmonėms kuriems bus smagu žiūrėti t mielą mergytę su kuoka, ir skraidančias galūnes.Comment
-
na taip pasiziurejau si anime ir man tikrai jis patiko aisku yra vietu kurios man tiesiog buvo nesuprantamos, gal perdaug iskrypimo ir pan.. bet vistiek man jis lb patiko, o po frazes kai tas berniukas "sakura" sake "if your'e worried, i will become gay... hard gay" po situ zodziu nuo kedes nukritau aisku gaila, kad tiek mazai seriju... galeciau ziureti ir ziureti... nuotaika pakelia iskart gryzti namo gruza pagavas ar pan... pasiziuri.. iskart nuotaika pagerejaKyou Kara Ore Wa ! the best <3Comment
-
Galiu tik pasakyti kad "ZIAURIAI" juokinga komedija,jeigu noriu pasakyti "ZIAURIAI" tai cia ta prasme kad labai ziaurus anime,man tokie patinka,beveik kaip Elfen Lied.Bet seip labai gera komedija tiems kurie nori ir ziaurumo,ir linksmo humoro,tai ziurekit sita.Comment
Comment