Strawberry Panic!

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • FainaruFantaji
    Cyber Snake

• 2007 04 28
    • 579

Baigiau, tiksliau jau senokai baigiau ziuret, nors tesesi tas ilgai, vis drop`inta ir vel grizta prie ziurejimo... Na... Neslepsiu patiko ir net labai! Kai kurios serijos buvo auksciau debilizmo virsunes, bet man patiko tos dvi lezbes kur norejo tapt Etoile ir isspirt Amane, bet poto apsigalvojo, susipyko ir gale susitaike, man patiko, kad jos visada daro... Smagu buvo ziuret ir Shizuma ir Rokujou santykius, o geriausia buvo pabaiga.
    Spoileris:
    Vidury Etoiles rinkimu ibega Shizuma. Taip - ji suprato, kad myli Nagisa ir negali buti be jos! Rekte isrekia "I love you!" ir isskecia rankas. Nagisa akimirka sumista, bet paskui pasiduoda jausmui, kuri jaucia Shizumai ir jos kartu isbega... Ne esme, kad su mergom, ne esme, kad viskas daugiau ar maziau debiliska, bet sitas end`as man labai patiko. Kazkas tikrai labai romantisko.

Beto man gerai suejo, nes as labai megstu tos pacios lyties santykius. Kas nepatiko, tai Hikari, viena kvailiausiu chariu kokias maciau.

Working underground.

Comment

• Miyata
      Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
      • 452

Ka as galiu pasakyt apie si anime...

Nuostabus!!!! Esu mates daug anime skirtingu zanru, bet sitas.. sitas anime man geriausias. Pripazinsiu, verkiau kai pabaigoi jau viskas atrode kad Shizuma-sama nebus kartu su Nagisa-chan bet vis del to jie kartu.. Bet dabar labai gaila Tamao-chan kad jinai palikta viena
      Paskutinis pakeitimas nuo Miyata; 2008-08-13, 10:41.

Comment

• sheiptai
        Naujokas
        • 2009 01 31
        • 1

super reginys. pradzioj kai isjungiau galvojau, kad tikrai neuzkabins. Bet po poros seriju taip itrauke, kad nesinorejo atsitraukt.
        Labai emocionalus ir kazkuo ypatingas kurinys.

Comment

• Alicce
          Narys

• 2009 05 28
          • 50

Kažkada pradėjau žiūrėt Strawberry Panic, patiko labai, bet taip ir nepabaigiau.. Dabar kažkaip nebesinori žiūrėti
          Well, I will never log in to this account again T_T Bye bye all Love ya!

Comment

Working...