Code Geass: Lelouch of the Rebellion - R2 - 2007/08

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • voiceofdeath
    Rimtas forumo narys

• 2006 10 23
    • 119

Autorius Killerbee
    Labai man nervus sugadines serialas.
    Lelouch nervina. Vel berniukas su netycia gauta super galia siekiantis nerealiu tikslu. Tiesa, super galia jam ne tik padeda bet ir trukdo. 22 ep buvo labai juokingas. Pradzioje apsidziaugiau kad ne toks jau baisus ir maniakas, bet iki Kiros taktiniu sugebejimu jam toli....

Na Lulu man i Kira neužneša jis tik tactics'a gera turi o su Geass panaudojimu jam vienos problemos Kira savo DN daug geriau išnaudojo,tas oblomas su Euphemia tik tai irodo.

Jei trumpai Lelouch yra nevykelis vaikelis teroristas, kuris taip ir nesugeba nieko uzbaigt iki galo. Ir visiskai zluges moralishkai. Vienzo Kiros kopija tik lievesne.
    Vietinis shinigami cia C.C. Gerai, kad nors visai simpatishka mergiote. Ji ne tik stebi, bet ir aktyviai dalyvauja. Nu teisingai, pastoviai reikia gelbet ta nevykeli. Pirma kart pamates pagalvojau obana, Lacus is MSG Seed. Kazkuom primine....gal lieva apranga ar veideliu. Na dzin, visai nebloga mergiote dar.
    C2 arba Mariane hmm kažkaip man atrodo turesime 2 sezone pora C2+Lulu

25 ep Lulu žodžiai:
    You're not alone. We are partners. If you are a witch, then I'll become a warlock.

Suzaku Kururugi nervina. Ziauriai. Tipo pacifistas, bet iki Kiros Yamato jam toli. As taip ir likau nesuprates jo istikimybes Britanijos imperijai motyvu. Visada pasirodo nelaiku ir viska sugadina. Aha, ir mechas pas ji lievas.
    Lulu reikejo tuo fagu senai atsikratyti.

Beabejo pabaiga..... Nu as zinojau kad antras sezonas bus, bet taip pabaigt.....sazines nulis.
    Tai kad tokios pabaigos Sunrise tradicija pvz GS baigesi lygiai tai pat durnai sezona nutrauke toj vietoj kur Kira ir Athrun pasidare duble K.O

Mecha? Nejuokaukit. Cia ne mechos o skarbonkes ant rieduciu. "Vaje, jis skrenda". Cha, jus normaliu mechu nemate. Per visa seriala nei vienos normalesnes kovos.
    Ka besakytum už lagann 100x kartu geriau- blin metu mecha muchaha

Serialas gavosi nei zuvis nei mesa, t.y. nei MSG nei DN. Seip 7 balus galiu duot uz gan kokybishka darba ir is pagarbos Sunrise. Cia daviau tris. Suknista penkiabale sistema. Ranka nekyla 4 duot.
    heh duodu 8 ir laukiu kito sezono

P.S. Britanija nugalejo Japonija mechu pagalba. Nenustoja stebinti manes japonai. Cia gi blyn spjuvis sau i veida.
    Nieko nepadarysi kad Japonai mazohistai iš pradžiu Vexile dabar šitai.
    Did you feel how the bullet took you? Did you feel easily your life got shed?
    Did you feel how the system shot you, 9 mm rape your f.u.c.k.i.n.g head!!!

Comment

• Sable
      The Hitchhiker

• 2005 03 11
      • 1530

Autorius Killerbee
      Tai aisku fun, bet ji vel bus kvaila marionete kaip ir pirmam sezone. Netoli nuo DN kvaileles...
      Nu bet ir ne taip jau ir arti. Vis gi bent neknisa savo zyzimu kaip ana O šiaip reik kūrėjam sukurt kokį visai ne f temu sezoną kaipo Full Metal Panic Fumofu - kotais man pirmos akimirkos šio CG sezono kur ten per mokyklą Lelouchas bėgo nuo Villeta ant tos minties užvedė

Btw, pridėjo kažkokių naujų charų, netgi shota boyu įkišo
      Spoileris:
      kuris iš tikrųjų čiuju yra Lelouch sesuo Nannaly, tik kad pakeitus orientacija
      Nu žodžių moteriškės prie kurimo prisidėjo...

Comment

• Izzo
        one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
        • 1530

amm, jo, pirma serija buvo kone identiška R1 1-am epizodui, tačiau gal tai tik tokia įžanga į rimtąjį veiksmą? Nes tirkai buvo momentų kai jutau tą patį jaudulį kaip ir žiūrėdamas CG R1, tik bėda kad kol kas jų buvo per mažai, nors R1 pirmas epas, taip pat manęs labai nežavėjo, viskas prasidėjo nuo 2 epizodo, tad leika laukti kito pirmadienio

Spoileris:
        mjoa, man ir kilo tokia mintis, kad Rolo = Nannaly bet tai, kad Rolo vaikšto
        SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• axborn
          I can see muzic~

• 2007 01 02
          • 121

Idomiai jus cia, bet man tai labai patiko pirma serija. Aisku buvo visko: 'WTF?' ir' WTF?!?!!11' bet vistiek gera serija. ^^

Spoileris:
          WTF?!?!!11: BROOOOLIS?!?!?!?!1111
          Paskutinis pakeitimas nuo axborn; 2008-04-07, 21:12.
          http://axborn.myanimelist.net

Comment

• niekšas
            forumo idiotas

• 2006 08 23
            • 544

Sekmadienio dienele prasidejo nuostabiai - padorios rezoliucijos CG R2 1st serija su Cuba77 igarsinimu. koks as laimingas gera dienele.

Serija man buvo labai idomi. kaip smarkiai buvau pasiilges tu veikeju...

Spoileris:
            Zero pasirodo buvo prarades atminty kaip ir kodel po velniu? Kas per velnias su tuo Rolo? Ar ten Nanaly berniuku tapo? Gal cia bus koks nenormalus p*****stvas geass'as pasidarbaves?? Biedna Nanaly ka jie jai padare.. tokia zavi mergaite buvo

Code geassas siemet bus vienintelis anime kuri zesiu ongoing
            Paskutinis pakeitimas nuo niekšas; 2008-04-13, 13:59.

Comment

• Petras
              Senjougahara Fascination
              • 2008 04 12
              • 38

Autorius Izzo
              Spoileris:
              kiek supratau C.C. užsealino jo atsiminimus. Įdomu kaip ten su Suzaku atsiminimais
              Spoileris:
              Aš kaip supratau kažkas iš Britannia pusės užseal'ino jo prisiminimus ir dar pridėjo tą 'brolį' kad jį sektų. O visa tai buvo padaryta tam, kad išvilioti ir sugauti C.C. Todėl jie ir žinojo apie jų būsimą antpuolį ir t.t.

Na pažiūrėsim kaip ten bus

Comment

• niekšas
                forumo idiotas

• 2006 08 23
                • 544

Spoileris:
                O mano teorija tokia, kad Lelouch atsiminimus uzseal'ino Suzaku geass'as. Suzaku gi turi geass'a. Maciau per viena traileri.

Comment

• Izzo
                  one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                  • 1530

Autorius niekšas
                  Spoileris:
                  O mano teorija tokia, kad Lelouch atsiminimus uzseal'ino Suzaku geass'as. Suzaku gi turi geass'a. Maciau per viena traileri.
                  buvo toks vienas fake opening'as kur Suzaku turėjo Geass'a nors ką gali žinot, ten pabaigoj R1 ta mergaitė galėjo ir jam duot vieną
                  SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• slicKrox
                    Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                    • 2161

Šaunu šaunu, kad ir cuba77 ir Razmes pradėjo šio anime vertimą, bet jomajo, ne jau vėl prasidės kiekvieno
                    epizodo komentavimas? Tuomet baigsis kaip su "Claymore" ir "Death Note" aprašimų temomis Gerai, kad
                    nors spoileriu funkciją kažkiek gelbėja.

Comment

• Izzo
                      one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                      • 1530

kažkaip mane nuvilia R2, vat 2 epe tik vieta su suzaku ir Lulu kėlė šiurpuliukus ir jaudulį, o 3-čiam tik pabaiga suintrigavo, ta vieta kur su Rolo, bet preview dėka viskas maždaug pasispoilino. Labai tikiuos, kad viskas pasitaisys, nes kai parodė Flashback'ą užliejo tokie nostalgiški pirmojo sezono jausmai, nes tas epas man buvo labai liudnas tikiuosi pasitaisymo
                      SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• SeiSoraYu
                        That's my pie.

• 2007 03 09
                        • 212

Sei paskaičiusi aprašymą,nusprendė pažiūrėti šį anime( tik kai pažiūrėsiu Shigofumi^^)..Nors mechos ir netraukia,bet pabandysiu...jei jau sakot į DN panašu...
                        Paskutinis pakeitimas nuo SeiSoraYu; 2008-05-01, 18:24.

My DeviantArt

Comment

• Nemu
                          d(-.-)b

• 2007 12 22
                          • 110

Na paskaicius aprasyma nesudomino bet kadangi zmogus parase kad labai tinka death note gerbejams , ta proga ir paziuresim kadangi man Deatjh Note labai patiko, o juk aprasymai kartais gali ir neatitikti anime idomumo
                          you are dead.
                          MDL

Comment

• Izzo
                            one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                            • 1530

Autorius SeiSoraYu
                            Sei paskaičiusi aprašymą,nusprendė pažiūrėti šį anime( tik kai pažiūrėsiu Shigofumi^^)..Nors mechos ir netraukia,bet pabandysiu...jei jau sakot į DN panašu...
                            mecha nėra animo arkliukas. Čia jos kaip samurajui kardas
                            SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• damn.
                              -.-
                              • 2008 01 02
                              • 40

labai įdomiai susižiūrėjo šitas man, tik galas su Euphe tai tikrai sunervino.
                              į DN tikrai buvo panašus ir tai irgi labai sunervino. bet neskaitant šių ir kitų smulkmenų man labai patiko
                              Spoileris:
                              [išskyrus tai kad Suzaku nemirė]
                              Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2008-05-11, 15:43.

Comment

• bigGuy
                                Narys

• 2008 03 21
                                • 47

Man biski keistai kaikurių kritika atrodo. Prisiskaito, kad panašus į DN, pradeda žiūrėt, o po to rėkia - nea, čia kitaip nei DN. Lulu nepakankamai protingas, nepakankamai blogas ar pan :>
                                Anime tikrai neblogas.

Comment

Working...