Taip, šits vienas iš geresnių anime, 5 balai.
Code Geass: Lelouch of the Rebellion - R2 - 2007/08
Collapse
X
-
-
Tai, kad šiaip mecha net labai nemėgstu, o šitas anime laaabai patiko turbūt nemažai pasako KOKS JIS FAINAS~~~ šiaip Death Note mano mėgstamiausias 4ever todėl gal pirmą sezoną Code Geass pati sau pasigadinau nes net nenorom lyginau vis su Death Note (tiesą pasakius labai jau daug panašių smulkmenų, tai truputį nervino), bet užtat antras sezonas jau nesidavė lyginamas ir buvo tobulas visiškai jau vien todėl kad kiekvienoj (ar bent daugumoj) serijų tokia įtampa ir tiek veiksmo, kiek kitų anime ir paskutinėse nebūna. Aišku dar faini veikėjai (Ruru-cha~~~n) ir gražus piešimas (nors ir labai jau perdėtos proporcijos ) irgi nepagadina reikaloComment
-
-
Geriausias anime kurį esu mačius...
Spoileris:Mėgstamiausias veikėjas Kururugi Suzaku, taip, šmeižkit, bet jei ne jis, nebūtų jokios ugnies tame anime. Paskutinė antro sezono serija paliko daug klausimų, ar Lelušas gyvas, kaip Suzaku elgsis, būdamas Zero, ir t.t. Openingai ir Endingai nuostabūs, įgarsinimas taipogi. Mano manymu šis anime be priekaištų. 5/5 Balai.👍 1Comment
-
Geriausias anime kurį esu mačius...
Spoileris:Mėgstamiausias veikėjas Kururugi Suzaku, taip, šmeižkit, bet jei ne jis, nebūtų jokios ugnies tame anime. Paskutinė antro sezono serija paliko daug klausimų, ar Lelušas gyvas, kaip Suzaku elgsis, būdamas Zero, ir t.t. Openingai ir Endingai nuostabūs, įgarsinimas taipogi. Mano manymu šis anime be priekaištų. 5/5 Balai.Comment
-
Comment
-
Pabaiga 2 sezono mane labai pribloškė. Pati pirma nuomonė apie pabaigą buvo: NESAMONĖ TAIP NEGALI BŪTI!!! AŠ PYKSTU!!! XD Nu vienu žodziu taip dar per anime nesu verkus. Ir tiems kas dar nematė sakau: KO JŪS LAUKIAT!!!! KUO GREIČIAU SIŲSKITES!!!!! Ivertinimas: 10/10
P.S. Lelouch DIEVAS!!!!!!!!!!XD👍 2Comment
-
Drįstu teigti: Šedevrų Šedevras, tiesiog nerealus dalykas, kuris ne tik prikausto žiūrovą prie ekrano, bet taip ir neleidžia apie nieką kitą galvoti, o tiesiog įtraukia į vidų. Nuostabi istorija, tobulai perteikti veikėjai ir jų charakteriai, kupinas veiksmo, su šiokiais tokiais komedijos, dramos ir meilės elementais, visos bėdos išsprendžiamos pasitelkiant logika ir strategija. Vertą pamatyti ir tikrai nebūsite nusivylę pamatę!
5/5 be jokių kalbų ir dvejonių.👍 1Comment
-
5\5 šedevras. Puikus siužetas kuris gerai išplėtotas, nuostabiai perteikti veikėjai, lb gražus piešimas, gražus garso takelis, gražios kovos. Labai įtraukiantis anime.Objektyvi realybė - tai paistalai, kurių atsiradimą sukelia alkoholio trūkumas kraujyje.👍 1Comment
-
Prieš pusę metų per savaitę peržiūrėjau abudu sezonus. Man sukilo jausmai bežiūrint šį nuostabų animę. Ypač sugraudino vieta, kai ...
Spoileris:žuvo Shirley Finette ir Lelouch. Ir peržiurinėjau galą kai Lelouch mirė, visos detalės susideda į bendrą dėlionę supratęs kai ką svarbaus: jo paties ten nebuvo . Tikriausiai ne vientik mane apgavo . Tačiau anime 2 sezono pabaiga labai graži, nuostabi, kaip ir reikėjo tikėtis iš Lelouch'o
Neseniai peržiūrėjau 1-2 sezonus. Šį kartą viską iki galo išsiaiškinau ,tai kas nebuvo aišku. Kodėl nerodo dažnai veikėjų buitinį gyvenimą? Nes ner ka ten daug rodyti, tie veikėjai užsiėmę tuo karu visa savo siela. Be to kažkiek rodomas veikėjų buitinis gyvenimas yra labai susijęs su karu, kas atsitinka veikėjų buityje tai ir karo kryptį pakeičia, sužlugdo planus ir t.t. Bent jau puikiai nenukrypsta nuo siužeto: karas ,karas ir po butinos trumpos pertaukėlės vėl karas
Nors ir kiek anime buvo įtemtas, per peržiūrėjimą buvau atsipalaidavęs. Tai leido man prieiti prie išvados: nieko netrūkstą, anime yra gerai ir pilnai išdirbtas, nors ten ir buvo vietų ne vaikams žiūrėti.
Įdomu kas bus trečioje dalyje ?Spoileris:Gal Lelouch bus koks fermeris, kad jis 2 sezono pabaigoje veža šieno prikrauta vežimą ? Tikriausiai jis vėl griš į sostą ir pradės kariauti, tačiau prieš dar nematytą ir galingesnį priešą. O visi draugai ir seni priešai padės Lelouch'ui kovoti. Ir galiausiai Lelouch ištikrųjų paukos savo gyvybę nerizikuojant draugų ir sajungininkų, kad sunaikintų didesnį blogį . Nors bent jau taip įsivaizduoju .Paskutinis pakeitimas nuo Kybertiron; 2010-04-06, 16:05. Priežastis: KITĄ KARTĄ PRANEŠIMAS BUS IŠTRINTAS, JEI NEMOKAM SLĖPTI SPOILERIŲ. Nepamirštam, kad galbūt dar yra tokių, kurie nematė šio anComment
-
Prieš pusę metų per savaitę peržiūrėjau abudu sezonus. Man sukilo jausmai bežiūrint šį nuostabų animę. Ypač sugraudino vieta, kai ...
Spoileris:žuvo Shirley Finette ir Lelouch. Ir peržiurinėjau galą kai Lelouch mirė, visos detalės susideda į bendrą dėlionę supratęs kai ką svarbaus: jo paties ten nebuvo . Tikriausiai ne vientik mane apgavo . Tačiau anime 2 sezono pabaiga labai graži, nuostabi, kaip ir reikėjo tikėtis iš Lelouch'o
Neseniai peržiūrėjau 1-2 sezonus. Šį kartą viską iki galo išsiaiškinau ,tai kas nebuvo aišku. Kodėl nerodo dažnai veikėjų buitinį gyvenimą? Nes ner ka ten daug rodyti, tie veikėjai užsiėmę tuo karu visa savo siela. Be to kažkiek rodomas veikėjų buitinis gyvenimas yra labai susijęs su karu, kas atsitinka veikėjų buityje tai ir karo kryptį pakeičia, sužlugdo planus ir t.t. Bent jau puikiai nenukrypsta nuo siužeto: karas ,karas ir po butinos trumpos pertaukėlės vėl karas
Nors ir kiek anime buvo įtemtas, per peržiūrėjimą buvau atsipalaidavęs. Tai leido man prieiti prie išvados: nieko netrūkstą, anime yra gerai ir pilnai išdirbtas, nors ten ir buvo vietų ne vaikams žiūrėti.
Įdomu kas bus trečioje dalyje ?Spoileris:Gal Lelouch bus koks fermeris, kad jis 2 sezono pabaigoje veža šieno prikrauta vežimą ? Tikriausiai jis vėl griš į sostą ir pradės kariauti, tačiau prieš dar nematytą ir galingesnį priešą. O visi draugai ir seni priešai padės Lelouch'ui kovoti. Ir galiausiai Lelouch ištikrųjų paukos savo gyvybę nerizikuojant draugų ir sajungininkų, kad sunaikintų didesnį blogį . Nors bent jau taip įsivaizduoju .
Spoileris:Ka nori pasakyt, kad Lelouch'o ten nebuvo ,ten buvo jis, gal pamirsai, kad Nunnaly turi gebejima prisilietimu skaityti kitu zmoniu mintis? kai ji paliete Lelouch'o ranka, viska suprato, suzinojo, kad jis pasiaukojo vardan pasaulio pasikeitimo. jei jis savo mirti butu suvaidines ar tapes nemirtingu Nunnaly tai butu supratus...
o jei apie pati anime ir mano nuomone apie ji tai tik viena fraze: ALL HAIL CODE GEASS!!!Paskutinis pakeitimas nuo witkus; 2010-04-05, 20:00.👍 1Comment
-
Spoileris:Ka nori pasakyt, kad Lelouch'o ten nebuvo ,ten buvo jis, gal pamirsai, kad Nunnaly turi gebejima prisilietimu skaityti kitu zmoniu mintis? kai ji paliete Lelouch'o ranka, viska suprato, suzinojo, kad jis pasiaukojo vardan pasaulio pasikeitimo. jei jis savo mirti butu suvaidines ar tapes nemirtingu Nunnaly tai butu supratus...
o jei apie pati anime ir mano nuomone apie ji tai tik viena fraze: ALL HAIL CODE GEASS!!!Spoileris:Aš tai pamiršau apie Nunnaly galią "rankų prisilietimu jausti ar žmogus šnekėdamas meluoja" (ta galia veikia ,kai jinai susikoncentravus ties žmogumi ir nejaučia streso) , tačiau manau ,kad nelabai buvo reikšminga į tai atsižvelgti. Be to, pagal animėje parodytas scenas, galiu teigti, kad Lelouch vietą ant pakilos buvo užėmusi C.C. ,tai paaiškintų Nunnaly matytus vaizdus apie brolį, kai šį prisilietė. Nepamiršk, kad C.C. mokėjo suvaidinti Zero, ir retkarčiai pavaduodavo Lelouch'ą. Tai kam Lelouch'ui paukoti savo vienintelę gyvybę, jei galėtų pasislėpti nuo pasaulio ir pasidaryti plastines operecijas, kad niekas jo neatpažintų ir stebėti savo sesę iš šalies???? O dar C.C. nemirtinga, o jos nemirtingumo paslaptį žinoję žmonės - visi išmirė, išskyrus Lelouch'ą ir pačią C.C. ir niekas, net patys artimiausieji net neįtars. Tiesiog labai paranki situacija pasislėpt, ir tuo pačiu pakeisti pasaulį. Dar kartą priėjau prie išvados ,kad Lelauch'as tikras genijus ir antžmogis, niekas kitas taip iki mažiausių smulkmenų nebūtų sugalvojęs.
P.s. Velnias, žino kur tas Lelouch ištikrujų buvo.
Laukiu ir nesulaukiu 3-ojo sezono!!!Comment
Comment