Devil May Cry

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Blooded
    デビル メイ クライ

• 2007 04 28
    • 48

Devil May Cry

Devil May Cry

Žanras - Action, Supernatural
    Serijų kiekis - 12
    Metai - 2007
    Kurejai: Madhouse

Aprasymas:
    Sio anime veiksmas vyksta tarp Devil May Cry 1 ir 4 zaidimo daliu. Dante toliau tesia savo nuotykius medziodamas demonus, o laisvalaikiu valgo pica ir braskinius ledus. Jis dirba savo agentui Morissonui, kadangi turi nemazai skolu ir ne daug pinigu. Dante gyvena su mergaite vardu Patty, kuria isgelbejo pirmoje serijoje. Veliau jis susitinka savo buvusias partneres Lady ir Trish. Kiekvienoje serijoje Dante gauna vis nauja misija, vis nauji nuolykiai, situacijos, kovos su nepaprastais triukais ir daug veiksmo. Veliau isaiskeja, kad demonas siekia atidaryti demonu pasauli..

Mano nuomone:

Man sis anime labai patinka. Dante kaip visada pasizymejo ispudingais triukais ir zinoma savo "komentarais", pasityciojimais is demonu. Kiekvienoje serijoje vis skirtinga misija, rodomas Dantes kasdieninis gyvenimas, rupesciai. Sis anime yra labai idomus. Piesimas irgi labai geras, ko galima tiketis is Madhouse, OST mane labai suzavejo, galetu greiciau ji isleisti. Tikrai verta pasiziureti si anime!! ^^
    125
    5
    47.20%
    59
    4
    21.60%
    27
    3
    21.60%
    27
    2
    5.60%
    7
    1
    4.00%
    5
    The Path of Excess leads to the Tower of Wisdom
  • Botaro
    Akuma

• 2005 11 17
    • 196

labai patinka,bet tik todel jog esu geimo megejas.2 dalykai knisa. 1- Tas waikas Dantes namuose ir 2 - kad kiekviena serija yra atskira istorija.
    I have the Holy Lance

Comment

• Evil_of_Darknesz
      Suicide is painless...

• 2006 04 09
      • 998

Cia: "Sio anime veiksmas vyksta tarp Devil May Cry 1 ir 4 daliu." Kokiu daliu? Aisku as supratau, kad cia apie zaidima sneka eina, bet ar negaletum tu to ir parasyt?

Comment

• Qone
        Rimtas forumo narys

• 2006 08 28
        • 156

Dantes "komentarai" kazkur "Die Hard'o" lygio. Iki Diuko Nukemo jam toli, kaip iki pacio menulio. DMC zaidimu zaides nesu ir anime visiskai nepatiko.

Comment

• Izzo
          one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
          • 1530

mano nuomone sio animo atzvilgiu labai dvejopa,is vienos puses jis nuostabus animacijos ir veiksmo aspektais is kitos puses labai nuviliantis kaip Devil May Cry serijos darbas.. kur po galais Vergil'is?!! galu gale iki labai gero animo jam truksta siuzeto.. mano manymu animas galejo eiti pagal manga ( nors tik 2 volumai) , bet ta istorija buvo galima labai puikiai ispletoti, ir dmc galejo tapti tikru sedevru.. iki to truksta tik siuzeto ir Vergil'io.... aisku pazejes 7 epa ziuriu kad kazkas panasus i siuzeta atsiranda bet manau truputi per velai kaip 12 epu kuriniui.. kol kas anima vertinciau 2-3balais,vien todel kad cia ne tas Devil May Cry kuris kerejo zaidimuose
          SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• FainaruFantaji
            Cyber Snake

• 2007 04 28
            • 579

1. Jei esat Vergil`o fanai, tai tikrai nereiskia, kad visada visi turi lakstyt paskui jus ir kist ta Vergil`a..
            2. Dar liko visi 5 ep`ai, kas zino kas bus toliau.
            3. Siuzetas yra, neisivaizduoju kaip viskas uzsibaigs, bet esme ta, kad Dante jau ne pirma karta persekioja tas "viesbucio" "administracijos" ar kaip tai pavadinti "darbuotojas"...
            4. Pagal mane vien uz sio anime piesima butu 5/5..

O jei aplamai, tai vertinciau taip:
            OST - 5/5 [pirmoj serijoj isgirdus ta "spanish guitar" tipo melodija buvau apsaldyta nuo galvos iki koju, kiti trekai taip pat labai sauniai susiderina su tuo kas vyksta]
            Piesimas - 5/5 [Todel, kad tiesiog dievinu toki paisymo stiliu, viskas labai grazu, tai kas turi but kawaii yra kawaii, tai kas turi buti bjauru ir yra bjauru, nes kartais nutinka, kad grazuoles nupiesia kaip visai nesiziurincias besmegenes, o cia viskas tiesiog perfect.. I`m just impressed]
            Siuzetas - 5/5 [Nepaisant to, kad serijas daugiau ar maziau tesieja tik tas issigimelis, monstrai ir Dante ziureti man yra IDOMU, ypatingai patiko 6 serija, ji mane tiesiog suzavejo, o dar daina kuri grojo, na tiesiog I`m more than impressed about this anime...
            Be to visdar tikiuosi, kad kazkas stulbinancio nutiks, kaip pvz.: Xenosaga, visos serijos buvo saltos ir praktiskai siejosi tik tuo, kad kazkada tai kazkuriu viekeju praeity kazkas kazka padare, o pati pabaiga tokia ispudinga, kad O_O]
            Overall - 5/5 :P Kodel? Jau pasakiau!

Working underground.

Comment

• Killerbee
              Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
              • 2910

Ir vel ongoingas ir aisku nieks po to aprashymo nepataisys....

Comment

• Izzo
                one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                • 1530

del vergil'o kisimo manau jog tada dmc galejo apsieit ir be Dantes siaip tikroji dmc dvasia ir yra dvieju broliu konfliktas.. bent jau tokia nuomone susidariau is 3-sios zaidimo dalies.. aj nesvarbu.. nebefloodinsiu pasakiau savo nuomone tu pasakei savo no offense and hard feelings
                Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2007-07-30, 09:47.
                SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• FainaruFantaji
                  Cyber Snake

• 2007 04 28
                  • 579

Izzo: Speju nelosei kitu dvieju daliu, nes zaidimo esme yra Dantes praeitis

Killerbee: Pataisys vos tik isleis visus ep`us...

Working underground.

Comment

• Izzo
                    one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                    • 1530

taip nelosiau,neturiu konsoles. bet siaip Devil May Cry parduotuve atsirado po 3sios dalies.. (ja taip pavadino), todel iskart matosi kad veiksmas vyksta po 3 dalies + Lady yra,kas taip pat liudija veiksmo laika.. ( iskart pataisos aprasymui) galejo animej padaryt Vergilio sugrizima is demonu pasaulio bet cia gali sitas but 4 zaidime,hmm net nezinau,bet su Dantes broliuku butu daug smagiau ir iskart atsirastu siuzetas kurio labiausiai truksta + per 7 epus Dante nei karto nevirto i akuma.. tikiuos nors sita istaisys velesniuose epuose ^^ dar kart pasikartosiu kaip atskiras animas jis nuostabus,kaip dmc,mane labai nuvyle

P.S. siaip as ir pats norejau DMC aprasyma parasyt,bet laukiau kol baigs air'int, taigi mane aplenke bet cia siaip,tarp kitko
                    Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2007-07-30, 09:46.
                    SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• chillywilly
                      Poetas
                      • 2007 03 02
                      • 36

mane tai grajus uzkabino dmc todel ir anime gerai ziurisi labai

Comment

• Sable
                        The Hitchhiker

• 2005 03 11
                        • 1530

Autorius Killerbee
                        Ir vel ongoingas ir aisku nieks po to aprashymo nepataisys....
                        U can't be so sure.

Siaip nustojau ji ziuret po pirmo epo. Nzn kodel, bet kol kas tingiu prasidet, bet kai epai pasirodo, tai parsisiunciu >_>

Comment

• Killerbee
                          Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                          • 2910

Autorius Sable
                          U can't be so sure.

Siaip nustojau ji ziuret po pirmo epo. Nzn kodel, bet kol kas tingiu prasidet, bet kai epai pasirodo, tai parsisiunciu >_>
                          Parina mane tai....nieko negaliu su savimi padaryt. Susikurtu tema anime skiltyje ir bazarintu apie kiekviena pasirodziusi epai tai ne... Prifludina/prispoilina ir tiek. DN puikus to pavyzdys.

Comment

• Blooded
                            デビル メイ クライ

• 2007 04 28
                            • 48

Izzo: Vergil mire DMC1 zaidimo daly, o anime veiksmas vyksta laiko tarpe tarp pirmos ir ketvirtos zaidimo daliu. Todel Vergil nebegali but..
                            The Path of Excess leads to the Tower of Wisdom

Comment

• Izzo
                              one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                              • 1530

Autorius Blooded
                              Izzo: Vergil mire DMC1 zaidimo daly, o anime veiksmas vyksta laiko tarpe tarp pirmos ir ketvirtos zaidimo daliu. Todel Vergil nebegali but..
                              cia tipo kur kazkoks demonas iszude dantes seima kai jis dar buvo mazas? tai kaip tada vergilis buvo dmc3 zaidime?
                              SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

Working...