Paziurejes si anime.. tikrai likau suzavetas. Dziaugiuosi, kad nebuvo jokiu ten stiprejimu ir silpnejimu... kad kai matos jog esi stipriausias atsiranda dar stipresniu..... Siame anime buvo tik vienas lyderis.. ir visa laika juo ir buvo... Tikrai geras darbas
Devil May Cry
Collapse
X
-
-
Kažko įpatingo iš anime nesitikėjau taigi man įdomus buvo, na nes žaidžiau 3,4 dmc dalis ir tiesiog dėl to, kad dievinu DMC tai įdomu buvo pažiūrėt kaip toliau istorija klostysis, piešimas ir OST tikrai geras, siužetas man patiko neturėjau didelių nusiskundimų, tik tos Patty galėjo ir nebūti, bet iš esmės likau ptenkintas.
P.S: kažkodėl įsiminė ta serija su pokeriu, labai gražiai ten sužaidėComment
-
Geras kietas anime tik viena beda...Be rysio!!! Kiekviena serija beveik atskira istorija!Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpicComment
-
Mėgstu DMC žaidimus, todėl ir anime neblogai susižiūrėjo, nors jis tikra vidutinybė. Tik Dantę geriau jau būtų įgarsinęs tas pats balso aktorius kuris įgarsina jį ir žaidimų EN versijose. Ir siužetas, aišku, galėjo būt vientisas, nebūčiau buvęs prieš kurio nors žaidimų anime remeiką.Comment
-
na, kadangi nesu žaidus žaidimo, tai man visai linksmai susižiūrėjo
gražus piešimas, visai nieko pagrindinis charakteris, net į mergaitę pro pirštus žiūrėjau
šiaip pabaiga nuspėjama buvo, bet negalima pasakyti, kad ji bloga, likau visai patenkinta, o jei dar kartais būtų ir antras sezonas, tai tikrai paimčiauComment
-
Man jis pasirodė visai nieko tik dėl to, kad kovos šiek tiek sužavėjo ir patiko paskutinė serija dėl to duodu 3/5Comment
-
Dante,Lady,Trish and Patty-Wtf is that?
Dante,Lady,Trish and Patty-Wtf(what the family) is that?
Dante,tu šmiki,kodėl tau taip sekasi?Namų darkytoją ir tvarkytoją viename asmenyje turiTinginiauji nuo užsakymo iki užsakymo,ryji picą ir ledus,snaudi kur nori ir kada nori
Dantė pavaro vos ne kaip Alukardas ,su kardu tai išvis sword god
Paskutinė serija,kai Patty sakė Dantei,kad daugiau jo ledų nevalgys be jo leidimo,tai beveik sugraudino
Kad ko labai trūktų nerasta.
5/5Comment
Comment