Devil May Cry

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Ledux
    PlixPlox

• 2007 03 09
    • 135

Na neprikausto taip ziurėti kaip koks death note ar elfen lied netaps jis hitu tikrai. patingėjo ant jo padirbeti na bet man kaip nedaug ko maciusiam visai patinka paziopsoti .

Tas vaikas Dantes namuose ištikro uzknisa nesuprantu net kam ji ten ikiso vargsa siuzetas gana keistas , igarsinimas nepatiko nupiesta gan dailiai nors visi tie zombiai kartojasi bet visvien
    sigpic

http://ledux.myanimelist.net

Ne piniguose laimė , o jų kiekyje.

Nebūk jautis 2009

Comment

• WailfulDevil
      Daddy Sparda >:3

• 2007 08 20
      • 73

na anime ne is paciu megstamiausiu, taciau anime tikrai stylish ir ispudis geras is tos puses kalti ir DMC zaidimai, kurie priverte visa tai pamegti

Comment

• Killerbee
        Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
        • 2910

Aha, kaip ir pranashavau aprashymas toks ir liko. Ir sarashe jo nera.

Nepatikesit, bet patiko. Nes zaidimo nezaides. Gavosi toks patosishkas kruvinas bajavykas aka Hellsing. Buvau jau pasiilges tokio. Dante visai kietas, nors iki Alukardo jam dar toli. Mergaite.....nu ne pirma ir nepaskutine. Ech, butu dar normalesnis siuzetas..... Nu jis yra, bet daugiau del vaizdo. Pieshimas ir muzika geri. 8 balai. Jau standartas naujiems Beprotnamio serialams.

Comment

• Kajitoku
          ♥ YaoI WondeRLanD♥
          • 2008 03 06
          • 23

Kažkoks keistas anime šitas..žiūrėjau žiūrėjau ir taip dėmesio nekaustė, nors tikrai stengiaus, kad patiktų, nu bet niekaip...susidomėjimą paliko tik pati paskutinė serija....

Comment

• Katsu
            Hajimemashite

• 2007 01 18
            • 192

Išties aš jo nežiūrėjau, o prasukau >.>
            Jam iki tokių bajavykų kaip Hellsing ar koks ten Gungrave taip toli... Kovos neįtraukiančios, charai prėski, nors berk druską ir pipirus ant jų šaukštais (pasireiškė mano apetitas, nevalgęs dar, gomenasai ^^). Išvis toks jausmas pažiūrėjus kelis ep'us ir tada prasukus, kad nieko neįvyko. Iš tiesų, laaabai retai esu toks nepakantus, galiu ant vienos rankos pirštų suskaičiuoti anime, kuriuos prasukau ar net išvis pradėjęs nebežiūrėjau - ir nemuškit baisiai, kad vieną pirštą jau užimė Devil May Cry ^^

Comment

• Botaro
              Akuma

• 2005 11 17
              • 196

Per anime dante tai konkretus meme,palyginus su geimais. Japonai nesupranta,kad negalima amerikonishko weikejo kietuma pawerst sawu
              I have the Holy Lance

Comment

• Darker

Hm net nezinojau kad yra DMC anime

Comment

• Ame
                  Narys

• 2007 12 03
                  • 98

anime kuris sugadino dmc. Aisku kai kurie bliksniai per openinga patiko ,bet tik tiek.Dvasia slypi pirmam geime.
                  sigpicWelcome to the Master plan

Comment

• Valkyrie

Idomus anime lb patiko tik gaila kad antro season nesukure

Comment

• Kea
                      Rašytojas

• 2008 10 06
                      • 203

Parsisiunčiau, pažiūrėjau pradžią ir be širdies graužaties ištryniau

MyAnimeList

Comment

• GranRey
                        Kažką pamiršęs.

• 2008 11 01
                        • 91

Nors ir esu DMC serijos mėgėjas, anime po 5 serijos droppinau. Neįtraukė ir tiek. Aišku, nesitikėjau, kad bus DMC žaidimų istorijos recap'as, bet kad išvis istorijos nebus tai...

Comment

• zeo
                          forumo idiotas
                          • 2008 10 30
                          • 152

labai nervino Patty ir jos visi burbuliavimai. animas pasirode labai neispletotas, kazko truko, Dante toks apatiskas atrode viskas, o galejo sukurti tikrai nebloga anime.

Comment

• Haji
                            Horror and Mystic lover
                            • 2008 07 05
                            • 116

Na nezinau. pazaides zaidima tikejausi kazko siektiek linksmesio. Na truputi nuvyle

Comment

• Psichas
                              Rimtas forumo narys

• 2008 04 16
                              • 147

Na su Dante tai per anime tikrai nubludijo... per geimus snekus toks, samojinga, gerai tyciojas, o per anime wos prakalbantis... pasirode man kad toks dante senatvej galetu but DMC3 amzinai
                              the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.

Comment

• erudesu
                                天照
                                • 2008 10 21
                                • 30

hm..niekaip nesuprantu, ko cia visi varo ant DMC. man asmeniskai sis anime patiko..na, toks lengvai besiziurintis. zaidimu as nezaidziau, taip kad negaliu su jais lygint.. siaip man patiko tai, kad kovos scenos buvo labai trumpos, daugiau demesio buvo skiriama kasdieniniam gyvenimui. be to Dante..toks..<3 jauciu keista silpnybe vyrams zilais plaukais..

Comment

Working...